Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Kakvo izivljavanje na protivniku, imaju srece sto nije 5:0 vec
Kakva tranzicija Liverpoola. Salahu Zlatnu loptu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Roma im se nudi sa viskoko postavljenom odbranom
Thomas Müller - Fußballgott
treba ovdje vaditi isusa koji svakako ima žuti karton i ubaciti perotija i šaravija, nema se šta čekati, valjda nekako ovi izmisle gol.
super se držali 25 minuta i onda uragan
super se držali 25 minuta i onda uragan

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma de nema Francesco nista sa tim, Liverpool ove sezone melje a ova trojica nisu normalni, prosto Roma nema igrace koji bi ih zaustavililegenda reala je napisao/la:Prebrza ova trojka za stopere RomeMElloo je napisao/la:Promasena taktika di Francesca

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Igra Salah nea sta
em prebrza em ovi prema naprijed nemaju ništa. Undera mora vadit odma i ubacit Schicka, makar moze skočiti na ove ispucane loptelegenda reala je napisao/la:Prebrza ova trojka za stopere RomeMElloo je napisao/la:Promasena taktika di Francesca
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ne mozes ovako igrat ako znas sta te ceka i da si brzinski hendikepiran u odnosu na njih. Povuci stopere a Florenzi i Kolarov da ne idu stalno onako visoko. Ovako stoperi koji ne mogu maket ostaju na vjetru sa Salahom i Maneom koji su 3 puta brzidelko je napisao/la:Ma de nema Francesco nista sa tim, Liverpool ove sezone melje a ova trojica nisu normalni, prosto Roma nema igrace koji bi ih zaustavililegenda reala je napisao/la:Prebrza ova trojka za stopere RomeMElloo je napisao/la:Promasena taktika di FrancescaTipujem da Liverpool osvaja ove godine
preodlicni su
Već vidim u finalu Alabu kako ne zna gdje mu je kičma protiv ovog Pejgambera
Muhamed stalno levati ove Isuse.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Spasilo ih ovo poluvrijeme, da malo odmore i saberu se hahah
i kažu Islam nije prava vjera pa nevjernici gdje su vam oči
Evo malo se skijam po živcima japi, inače slobodan dan pa ne bih.Barbarossa je napisao/la:Elhamdulillah hendoHendo je napisao/la:Kako ide stručnjaci?
kako si mi ti?
Kocka je bačena
Naravno da je prebrzi, još dodaj da bekovi kurca ne pomažu. Kad su već brzi onda se radi faul jbt...pa ovu zadnju kontru Salaha ovi ga debiloidi prate i gledaju kako zabija.legenda reala je napisao/la:Prebrza ova trojka za stopere RomeMElloo je napisao/la:Promasena taktika di Francesca
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Liverpool ce vjerovatno uzeti LP, steta bi bilo da ne uzmu, svaka im cast na igri, kapu skidam 

27.10.2020
ni najbolji golman svijeta nije trebao onako istrčavati sa gol linije 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Velika razlika u ritmu na koji Roma nije navikla u domaćem prvenstvu je zapravo i glavni razlog ovakvog rezultata, to i činjenica da Roma u gostima i kući nije ista, pristup ovoj utakmici i onoj protiv Barce je nebo i zemlja. I Barca ima brz trojac gore pa su ih neutralisali na sredini, ovdje ih nema.
Džeko pegla loptu, Under nažalost nezreo, Perotti ili El Sha trebaju ući odmah jer jedan gol mijenja stvari. Daleko stoje i neozbiljno brane, onako mirno ostaviti Salaha na šutu je amaterski. Lpool na kontre već napravio pola posla, ali Roma se jednim golom može vratiti jer u Rimu igraju na steroidima.
Džeko pegla loptu, Under nažalost nezreo, Perotti ili El Sha trebaju ući odmah jer jedan gol mijenja stvari. Daleko stoje i neozbiljno brane, onako mirno ostaviti Salaha na šutu je amaterski. Lpool na kontre već napravio pola posla, ali Roma se jednim golom može vratiti jer u Rimu igraju na steroidima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Popravio sam ti post.coelho41 je napisao/la:Već vidim u finalu Rafinhu kako ne zna gdje mu je kičma protiv ovog Pejgambera

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To mi nikako nije jasno kod ovih "moderni" golmana.rope11 je napisao/la:ni najbolji golman svijeta nije trebao onako istrčavati sa gol linije
Dajte Muhi zlatni balon
frajer ubija nogama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.