ma ne najbolje da vi Jamesa banujete,on je uvjek krivrob do bagro je napisao/la:Pa jbt ovdje ne smijes nista ni napisat, ako je iko krenuo u spamm to je onda James a ne ja, ali eto haj, ti onda obrisi ove postove ako hoces

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ma ne najbolje da vi Jamesa banujete,on je uvjek krivrob do bagro je napisao/la:Pa jbt ovdje ne smijes nista ni napisat, ako je iko krenuo u spamm to je onda James a ne ja, ali eto haj, ti onda obrisi ove postove ako hoces
Znas ti kad ces se vratitiribery je napisao/la:Е raja,ja se vratio![]()
Š'a ima novo, jesam sta propustio?
nemojte jamesa iako navija za real nije uvjek on krivJameS 23 je napisao/la:ma ne najbolje da vi Jamesa banujete,on je uvjek krivrob do bagro je napisao/la:Pa jbt ovdje ne smijes nista ni napisat, ako je iko krenuo u spamm to je onda James a ne ja, ali eto haj, ti onda obrisi ove postove ako hoces
jadan A.Beckrob do bagro je napisao/la:Robben sutrasnju tekmu zapocinje od pocetka, po Gaalovim rijecima on je totalno spreman i moze poceti od pocetka.To je dobra vijest za sve ljubitelje Bayerna...bice sutra saranja po terenu
Bice spreman protiv Werdera, tada ce se vratit 100% s tim da ga opet povreda ne zadesi.Nadam se da nece,ali opet te sumnje ima, zato kad budu igrali zajedno ima da ruse sve pred sobomCescinho4 je napisao/la:Kada ce se taj Ribery vise oporaviti Bavarci ?![]()
sky je pripojen i ocekuje se sutrasnja tekma
hebaji ga, izgubismo od mancestera finale lpribery je napisao/la:Е raja,ja se vratio![]()
Š'a ima novo, jesam sta propustio?
slažem se robe.....znaci nesmiju sutra izostati linkovi...xdrob do bagro je napisao/la:Eto mutafa ispravio sam, ne znam odakle mi Sinsheim svasta u Bozijoj "basci"![]()
Secko...linkovi su vec pripremljeni![]()
Sesinjo, znam da ne valja biti optimistican toliko, ali sutra sam uvjeren da cemo slavit i realno je da nam ne mogu nista.Imam povjerenja u igrace a i u Gaala jer znam da ce to on nesto istaberit dobro sa ekipom.Ako si gledao tekme Hoffa mogao si zakljuciti da nije to ta ekipa kao onda kad su zabijali i igrali strasno dobar nogomet, ja se nadam da ce sutra Bayern pokazat svoju snagu i da ce slavit jer titula je cilj, to se mora zapamtit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.