Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne razumije ti on Njemački, daj šta lakše 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Do tebeVirtu4l je napisao/la:Pokakim ti taj link, iskaču mi reklame svakih 15 sekundi.

U mene radi perfektno

6:0 u taibreiku samo za Edina

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne zna Thomaz sta ga je snašlo...
Ovaj me uvijek asocira na Monicu Bellucci pa mi nešto drag
Ovaj me uvijek asocira na Monicu Bellucci pa mi nešto drag

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima i na Sport+ France na Astri 19e, kao i na Canal+ Deportes (Spanci) isto na Astri 19elikma23 je napisao/la:Ako imas Sky Sport Njemacki ni prenose Rafu (Sky Sport 2- prenosi Rafu)legenda reala je napisao/la:Napisao da će izgubiti, kad je ovaj uzo breik, što nisi pisao jučer ili jutros, kad si toliki stručnjak Edine ne budi smiješan![]()
![]()
Imam pet kanala koji prenose Wimbledon i ni na jednom ne prenose Rafu![]()
e pa majku im
![]()
Nego Tsongu i ostale amatere

A legenda vjerovatno gleda na BBC Red Button (ne Jenson

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta sto nema nigdje prijenos Haas-Kohli izgleda da je tamo odlican mec ,a oni ga stavili na 20 teren ,Tsonga bio odlican protiv Hewita imao je 60 + winera i samo 14 ja mislim gresaka ,Nadalu trebalo malo vremena da se zagrije i Belluci nema sta da trazi ovdje .Del Potro pocinje provit Hasea mec i trebao bi ga rutinski dobiti .
Edin TM87 je napisao/la:da ga dobije s nulom, a ovim ostalim Nadal uzima par gemova sigurno.adnan24 je napisao/la:Belluci ima sanse samo u prvom setu...
mireRN je napisao/la:

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Ne recite da nisam rek'o, Tomas ovo uzima.
Koji amaterEdin TM87 je napisao/la:da ga dobije s nulom, a ovim ostalim Nadal uzima par gemova sigurno.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nije on kriv, tvoje tacne prognoze se mogu prebrojiti na prstima desne ruke.Edin TM87 je napisao/la:mozel neko rec' papku iz gorazda da mi se ne obraca?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Rafa osvaja!
I to nekog sakata čovjeka...Nail for Real je napisao/la:Pa nije on kriv, tvoje tacne prognoze se mogu prebrojiti na prstima desne ruke.Edin TM87 je napisao/la:mozel neko rec' papku iz gorazda da mi se ne obraca?

Ipak frajer je uporan do j...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
e dantes od tebe nisam ocekiv'o 
nek se jos jedan slozi (osim monologa) i ja napustam forum...

Murray odigrao strašan meč danas, ali nažalost opet tempira formu u pogrešno vrijeme. Umjesto da diže formu kako teče turnir on svoje najbolje mečeve odigra na početku turnira.
Ni slučajno... Moraš biti tu kad se obistini jedina prognoza... Kad Fedex uzme 7 titulu... Imam taj osjećajEdin TM87 je napisao/la:e dantes od tebe nisam ocekiv'o
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
nece osvojit, izgubit ce od dokovica u polufinalu, ja ne zelim bit tu, jer cu doc ovde i psovat, psovo bi i na rolan garosu, sreca bio na exkurziji, zato hajde bilo ko da se slozi, pa da napustim forumDANTES je napisao/la:Ni slučajno... Moraš biti tu kad se obistini jedina prognoza... Kad Fedex uzme 7 titulu... Imam taj osjećajEdin TM87 je napisao/la:e dantes od tebe nisam ocekiv'o
moze i monolog
- legenda reala
- Kontakt:
Mali ne jedi g.....
Znamo da nisi neki stručnjak, ali ovaj PDF ne bi bio isti bez tebe
(ko bi valjao gluposti
)
Znamo da nisi neki stručnjak, ali ovaj PDF ne bi bio isti bez tebe

Šta kažete za izvedbu dominatora iz Dunblanea

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isto što reče @Semper. Dabodga da Murray održi ovakvu formu tijekom cijelog turnira (pogotovo do polufinala i eventualnog finala) i pobijedi sve prepreke. Ovo mu je idealna prilika za prvi Grand Slam ukoliko mu se sve poklopi. Ipak, za to mora biti mentalno i psihički spreman do daske.Virtu4l je napisao/la:![]()
ludi ste
Ma to se naljutio bio na Nikolaja sto je ovaj izjavio da nikad nece osvojiti Grand slam ,zato sad u inat svima Murray do kraja !!Virtu4l je napisao/la:![]()
ludi ste

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.