Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Opet ludo brzo na srartu, Sprinteri bolje penju nego Froome, a i Thomas u problemu.
Sve se raspalo na početku.
Sve se raspalo na početku.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
I Roglić već u problemima, najbolje mu je da odustane, za liječi rane i spremi se za OI.
Bijeg još nije uspio pobjeći, pa tako dosta je jak tempo još.
Bijeg još nije uspio pobjeći, pa tako dosta je jak tempo još.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
apropo OI, zna li se uopšte ko vozi a ko ne
- branimir85
- Kontakt:
Game Over..
Novi Kanibal u nastajanju
Novi Kanibal u nastajanju
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je bolesno! Kakav statement. Velik si!
- branimir85
- Kontakt:
Neke repke su izbacile sastave, a neke još čekaju.Dosta zavisi i od TDFa i od ozljeda. Jučer su Francuzi izbacili sastav, Alaf je odustao od OI pa je sastav:Cavagna, Cosnefroy, Gaudu, G. Martin i Ellisonde, Tale su jake s Sharkom, Mosconom, Caruso, Ganna, Ciccone i Bettiol.
- LlullSergio
- Kontakt:
Katastrofa..blago receno.
Roglič danas neče nastavit toura 
vjerovatno je tako i najpametnije, posebno ako misli ozbiljno napadati olimpijadu
pogačar samo još treba pripaziti da se ne razbije, zakači covid ili da ga ne uhvate dok se ušikava i letour je njegov
pogačar samo još treba pripaziti da se ne razbije, zakači covid ili da ga ne uhvate dok se ušikava i letour je njegov
pogacar je cist
nema usikavanja
Drago mi je sto je alaf poslao tamo gde mu je mjesto kad dodzu brda a to jest 10+ minuta posle prve etape
alaf mi je inace kul
Drago mi je zbog organizatora ljigavih francuza
koji su stavili utrku kao 20 dnevnih trka a ne kao tour
e pa nece vam francuz jos neko vreme pobjediti
nema usikavanja
Drago mi je sto je alaf poslao tamo gde mu je mjesto kad dodzu brda a to jest 10+ minuta posle prve etape
alaf mi je inace kul
Drago mi je zbog organizatora ljigavih francuza
koji su stavili utrku kao 20 dnevnih trka a ne kao tour
e pa nece vam francuz jos neko vreme pobjediti
dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Nemam ja problema što Francuzi prave rutu koja bi možda odgovarala njihovim vozačima, to se radi i na Giru i na Vuelti.
Alaf nikada nije ni bio GC vozač, on je allrounder i najbolji puncher na svijetu i meni jedan od draži vozača za gledat.
Pogačar je čisti neviđeni talent, a to@Jesta malo ironično komentariše kao uvijek, jbga on kad je odrastao i gledao sport svi njegovi sportski uzori su se našikavali, pa mu to ostalo
Iako ako Pogačar nastavi biti ovako dominantan počet ću ga hejtati
MVDP isto napustio TDF, to je bilo očekivano.
Alaf nikada nije ni bio GC vozač, on je allrounder i najbolji puncher na svijetu i meni jedan od draži vozača za gledat.
Pogačar je čisti neviđeni talent, a to@Jesta malo ironično komentariše kao uvijek, jbga on kad je odrastao i gledao sport svi njegovi sportski uzori su se našikavali, pa mu to ostalo
Iako ako Pogačar nastavi biti ovako dominantan počet ću ga hejtati
MVDP isto napustio TDF, to je bilo očekivano.
otkako je pantani na huezu prestigao motor u punoj brzini biciklizam je postao dosadan
još ovo pasje vrijeme ubija svaku volju u čovjeku da gleda …. ali valjda i to pogačaru odgovara, u sloveniji je najmanje 10 mjeseci godišnje ili ovako ili gore
highlight dana, qintana se ubi da stigne ovoga poelsa (ili kako se već zove) zbog par bodeva i sve badava, samo dušu ispustio
još ovo pasje vrijeme ubija svaku volju u čovjeku da gleda …. ali valjda i to pogačaru odgovara, u sloveniji je najmanje 10 mjeseci godišnje ili ovako ili gore
highlight dana, qintana se ubi da stigne ovoga poelsa (ili kako se već zove) zbog par bodeva i sve badava, samo dušu ispustio
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa stigao ga je 
Tour završen u prvoj sedmici, ono juce sta im je Pogacar uradio se dugo nije vidjelo i neće ja mislim.
Ne gotivim ove vozače koji idu na generalni i drže se u grupi dokle mogu i onda puste kad neko napadne i završe u 10 na kraju, nikad da probaju napasti pa makar i kontra efekat bilo kao što radi recimo Landa.
Danas se vidi da Pogacar odmara nakon juce jer Oconor daje vrijeme Pelotonu ali nažalost iz grupe nema ko da napadne iz razloga kojeg sam vec gore naveo jer ostali su pasivni vozači, Uran, Mas, Kelderman
Ne gotivim ove vozače koji idu na generalni i drže se u grupi dokle mogu i onda puste kad neko napadne i završe u 10 na kraju, nikad da probaju napasti pa makar i kontra efekat bilo kao što radi recimo Landa.
Danas se vidi da Pogacar odmara nakon juce jer Oconor daje vrijeme Pelotonu ali nažalost iz grupe nema ko da napadne iz razloga kojeg sam vec gore naveo jer ostali su pasivni vozači, Uran, Mas, Kelderman
- LlullSergio
- Kontakt:
Koliko god mi svi ne voljeli Ineos valjalo bi da su ostali svi zdravi da idu makar i oni protiv Pogačara. Ovako Rogla se sj*ba, sj*ba se Ineos i ovo ce liciti na onaj Tour kad je Nibali oduvao sve redom, cak ce biti i ubjedljivije.
Toliko je dobar...
Toliko je dobar...
- branimir85
- Kontakt:
Zamisli kakvi su ostali penjači kad na ovakvoj etapi fucking Sonny Collbreli završi 3. 
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma ono bilo je padova i svega, ali ovo je ocajno. Pogledaj ti kakva su tu imena, ali svi su apsolutno ocajni.
MAL, Chaves, Quintana ono svi po 20+ minuta kasne. I ovi sto su u top 10 svi ogromni zaostaci i alibi voznja. Jedini Carapaz se trza, a eto imao je nesrece u prvim etapama. Anglosaksonci svi zakazali, msm Thomasu i Porteu najbolje da se povuku, ovo nema smisla. Hart isto razocarenje, izgleda da je fakat proslogodisnji Giro bio jedna od najslabijih GT trka.
MAL, Chaves, Quintana ono svi po 20+ minuta kasne. I ovi sto su u top 10 svi ogromni zaostaci i alibi voznja. Jedini Carapaz se trza, a eto imao je nesrece u prvim etapama. Anglosaksonci svi zakazali, msm Thomasu i Porteu najbolje da se povuku, ovo nema smisla. Hart isto razocarenje, izgleda da je fakat proslogodisnji Giro bio jedna od najslabijih GT trka.
- branimir85
- Kontakt:
Ali kako su ostale momčadi dopustile da im O Connor uzme ovoliko vremena.dobar je on penjač i mislim da ima fine šanse da ostane na podijumu.
Ne možeš tek tako povući Thomasa i Portea(ako nisu ozljeđeni) s TDFa,tko će raditi za Carapaza ,ipak se bori za podijum.A ekipa koja ima daleko najveći buđžet mora napraviti nešto na najvećoj utrci.
Iako je Pogačar ugasio utrku,ima tu još dosta zanimljivi borbi za zelenu,točkastu i podijum,a i prilika Cavu da izjednači i možda prestigne Kanibala po broju etapni pobjeda,još ako se zna da su Merlier,Demare i Coquard otpali.
Ne možeš tek tako povući Thomasa i Portea(ako nisu ozljeđeni) s TDFa,tko će raditi za Carapaza ,ipak se bori za podijum.A ekipa koja ima daleko najveći buđžet mora napraviti nešto na najvećoj utrci.
Iako je Pogačar ugasio utrku,ima tu još dosta zanimljivi borbi za zelenu,točkastu i podijum,a i prilika Cavu da izjednači i možda prestigne Kanibala po broju etapni pobjeda,još ako se zna da su Merlier,Demare i Coquard otpali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.