joker90 je napisao/la:U HD-u!pitic je napisao/la:Hajde nam postavite kakvu sliku Tulonja![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joker90 je napisao/la:U HD-u!pitic je napisao/la:Hajde nam postavite kakvu sliku Tulonja![]()
MocMahale444 je napisao/la:Sram te bilo, pickasto je to sto pojedini navijaci fks nazivaju Osima slagiranibelosevic28 je napisao/la:Ili mozda Slagiranog prevaranta osudjenog za namestanje utakmica
Vidi Đetiča što se ****, a kad pišu da je Keli četnik, Hase čevabdžija to je ok, a mrako... E botu Grmaljski.Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.
hajde da ti odgovorim.belosevic28 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sram te bilo, pickasto je to sto pojedini navijaci fks nazivaju Osima slagiranibelosevic28 je napisao/la:Ili mozda Slagiranog prevaranta osudjenog za namestanje utakmica
A cool je kad Kelija nazivaju ratnim profiterom i Cetnikom, a Haseta cevabdzijom![]()
Sa **** samo ovako i treba razgovarati !
Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro. Prva i osnovna stvar sto su trebali prije 10 godina je svi moji igraju da imaju DOBAR TEREN!Alminjo99 je napisao/la:Reflektori od sezone 2018/19 obavezni za sve premijerligaške klubove. Bilo je i vrijeme. Muka mi ici na tekmu u 13h..
To stoji. Ali isto tako ljeti u 17h utakmica ubi vrucina. Sada kada budu imali svi reflektore sigurno da ce posjeta biti veca, kada tekma bude u vecernjem terminu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro. Prva i osnovna stvar sto su trebali prije 10 godina je svi moji igraju da imaju DOBAR TEREN!Alminjo99 je napisao/la:Reflektori od sezone 2018/19 obavezni za sve premijerligaške klubove. Bilo je i vrijeme. Muka mi ici na tekmu u 13h..
belosevic28 je napisao/la:Sampras prati voljeni klub i na pripremama
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro.
muhamed je pitarbelosevic28 je napisao/la:Muha, ne pravdam se ja nikome pa ni tebi, nego sam ti objasnio da ne izvrces stvari... Nisi lobotomac kao pajdasi sa tvog PDF-a
Glupost ili ne, na uvredu uzvratim uvredom i to je sve. Na svaki vid normalne komunikacije, uzvratim isto. Nema pametovanja tu.
Sad je bliži matici nego kad, mada mu u železničaru nije toga nedostajalo, osjeć'o se ko kod kućeMortemHz je napisao/la:"Kosorić je moj veliki prijatelj. Presrećan sam zbog činjenica da smo u Radnik doveli najboljeg defanzivnog igrača u bh. fudbalu.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.