Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislim da nema više razloga da se opravdava Reina. U dvije utakmice smo izgubili 4 boda njegovom direktnom krivicom. Treba odmah dogovoriti prelazak nekog golmana na kraju sezone, da se ne bi morali krviti sa Unitedom i Arsenalom kojima će sigurno trebati golmani. Begović bi bio odlično rješenje na duže vrijeme. Reinu možemo prodati i Arsenalu na kraju sezone, ako ga i oni budu htjeli. Istrošio je sav kredit koji je imao, a svakako nikad nije do kraja ni srastao sa klubom da bi ga nešto posebno žalili.
Smješno je reći da se treba riješiti Aggera i Škrtela. Carragher će biti dobar do kraja sezone, ako i toliko dobaci. Agger i Škrtel će se sigurno vratiti u formu i imaju vremena za to, dok je Carragher već prestar da bude standardni prvotimac.
Još uvijek imamo određene šanse za ligu prvaka, ali ne treba tome posvetiti preveliku pažnju. Treba se sada koncentrisati na uigravanje ekipe i na vraćanje odbrane u formu. Trebao bi Rodgers već sastaviti listu od desetak igrača koji bi se realno mogli dovesti na ljeto. Nek pošalje skaute da ih prati na većini utakmica do kraja sezone. Nek detaljno prouče svaki segment njihove igre i nek onda Rodgers izabere par igrača koji se mogu dovesti, a koji će nam sigurno pomoći. Treba se riješiti Downinga, možda i Borinija, ako ne pokaže ništa do kraja sezone, pružiti još koju šansu Coatesu i lagano stvarati viziju o Liverpoolu u idućoj sezoni koji će biti najozbiljniji kandidat barem za 4. mjesto.
Danas mi je Rodgers pokazao zašto je baš on menadžer Liverpoola. Nevjerovatan broj rješenja u napadu, odlična timska odbrana, odlična saradnja Suareza i Sturridga.
Treba od ovog Hendersona izvući maksimum do kraja sezone, pa makar i malo na štetu ekipe. Momak ima veliki potencijal i može ostaviti dubok trag u klubu. Mogao bi biti novi Steven Gerrard.
Smješno je reći da se treba riješiti Aggera i Škrtela. Carragher će biti dobar do kraja sezone, ako i toliko dobaci. Agger i Škrtel će se sigurno vratiti u formu i imaju vremena za to, dok je Carragher već prestar da bude standardni prvotimac.
Još uvijek imamo određene šanse za ligu prvaka, ali ne treba tome posvetiti preveliku pažnju. Treba se sada koncentrisati na uigravanje ekipe i na vraćanje odbrane u formu. Trebao bi Rodgers već sastaviti listu od desetak igrača koji bi se realno mogli dovesti na ljeto. Nek pošalje skaute da ih prati na većini utakmica do kraja sezone. Nek detaljno prouče svaki segment njihove igre i nek onda Rodgers izabere par igrača koji se mogu dovesti, a koji će nam sigurno pomoći. Treba se riješiti Downinga, možda i Borinija, ako ne pokaže ništa do kraja sezone, pružiti još koju šansu Coatesu i lagano stvarati viziju o Liverpoolu u idućoj sezoni koji će biti najozbiljniji kandidat barem za 4. mjesto.
Danas mi je Rodgers pokazao zašto je baš on menadžer Liverpoola. Nevjerovatan broj rješenja u napadu, odlična timska odbrana, odlična saradnja Suareza i Sturridga.
Treba od ovog Hendersona izvući maksimum do kraja sezone, pa makar i malo na štetu ekipe. Momak ima veliki potencijal i može ostaviti dubok trag u klubu. Mogao bi biti novi Steven Gerrard.
Zadnja izmjena: Desmond, dana/u 03 feb 2013, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- BeyKopites
- Kontakt:
Meni je nešto bio drag, al' stvarno je i od mene izgubio svaku podršku. Većina golmana je bolja kako stari, a on se baš pokvario. Prodat ga i dovesti Begovića i osigurali smo golmansku poziciju za 10 godina !VolimLiverpool je napisao/la:Rodgers je za sve kriv,on je najgori menadžer Liverpoola u historiji![]()
Momci su herojski odigrali.
Branio sam Reinu,ali izgubio sam strpljenje,na ljeto se mora ići po novog golmana.
Kad vidi ovaj gol,odmah mi kroz glavu prođe Chamakh,Drogba,gol protiv čini mi se WestHama u finalu kupa itd itd.
I ne bih se ja baš rješavao uigranog tandema Skrtel - Agger (Mozda bi Skrtela prodao jer je dosta sličan Reini). Ipak su oni, pa usudit ću se reći WC štoperi (Agger je sigurno).Prošle sezone su bili odlični, jedan od najboljih štoperskih tandema.Da se riješiti Reine i dovesti dobrog lijevog beka, a ima ih solidnih i za back-up a i za XI sigurno.(čitaj Monreal iz Arsenala).
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
treba pitati johna henryjaSaurman je napisao/la:Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Butland dolazi u Stoke na ljeto, što znači da Begović napušta klub. Na Liverpoolu je da uradi sve da ga dovede. U prilog bi nam išlo da De Gea napokon počne dobro braniti, a i SczechnySaurman je napisao/la:Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda.

Manchester, Arsenal ili Liverpool su sljedeći Asmirov klub.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ali kako Gerrard igra fenomenalno.
Svaku utakmicu postigne bar 1 gol, ili se upiše u asistente. Sturridge pokazuje da će biti sjajno pojačanje, a koliko se ja sjećam samo nas 5-6 su bili za dovođenje Sturridga.
I svaka čast dr. Carragheru.
Ovo baš izgleda fino do sad.. Ostaje nam EL, ja vjerujem da ovaj tim može da osvoji ovo takmičenje. Mogu misliti kakvo bi finale bilo Liverpool-Inter.
IN BRENDAN I TRUST! YNWA!

IN BRENDAN I TRUST! YNWA!
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nek si nam nešto napisao,nema te tako često.reds je napisao/la:
Ne znam za vas, ali meni ovo ne izgleda nimalo loše.![]()
Sada imaju dva laganija meča. WBA i Swansea kući, te dvomeč sa Zenitom u EL. WBA u katastrofalnoj formi, a ni Swansea nije nešto puno bolja. To bi se moralo uzeti 6 bodova.
Odličan post,posebno ovo izdvajam.
Ovo ne može biti loše jer prije smo igrali na sistemu toplo-hladno a sad vežemo dosta dobrih utakmica ne računajući Oldham.
Sada od narednih 13 utakmica mislim da realno 10 možemo dobiti,kiks kod Newcastlea bi trebao biti realan s obzirom da se dižu.
Naredne dvije utakmice prioritet.Da bar budemo peti.
Vjerovao sam u Rodgersa i sad se vidi taj ogroman napredak.Bravo.
Da ima Coutinho i Staridž u EL,mogli bi i tu daleko dogurati,ovako će to biti puno puno teže,ali ja uprkos svemu vjerujem da i Borini mora nekad proraditi,a EL mu je velika šansa.
Sad zamislite kako će ova ekipa izgledati sa Coutinhom umjesto Hendersona(svaka čast Hendi,odigrao je još jednom lavovski,ali Coutinho mora dobiti tu šansu umjesto njega).
Što se ove utakmice tiče,za mene,Liverpoolovi igrači odigrali su herojski.Odbrana se dobro držala protiv jednog Citya,sredina je bila odlična,posebno me dojmila smirenost Hendersona i Downinga.
Ako ćemo ići od igrača do igrača.
Reina je sve odradio dobro osim one katastrofalne greške.Stvarno ga volim i imam strpljenja,ali ovo je bila kap koja je prelila času.On mora da ode na ljeto.Ne mogu više ybg,taman smo imali 3 boda u džepu.Hvala ti majstore,znaš odbraniti nemoguće,ali sklon si kiksevima.Otkad si došao u Liverpool.
Glen je bio jako dobar,nema mu se šta prigovoriti.U početku je dosta opasnih situacija Citya stvarano preko njegove strane,ali kasnije je on to zatvorio.
Agger je imao jako lošu reakciju kod prvog gola,kakva amaterska procjena,ne mogu da vjerujem.Ono se štoperima svjetske klase ne dešava.Sve ostalo dobro.
Carragher je još jednom bio maestralan.
Jose Enrike za ono što je odigrao jako jako dobar.Bio je aktivan i u napadu.
Lucas se držao sa sredinom Citya predobro,oteo dosta lopti,presjekao napada itd. Svaka čast,još jednom pokazao da je igrač za veće utakmice.
Gerrard u prvom nije nešto djelovao dobro,ali onaj gol je projektil iz najboljih dana.Kakva golčina majko moja mila.Koliko mi je srce bilo u tom trenutku.Volim te legendo.
Henderson je odigrao sasvim respektabilno.Mogao je biti bolji u napadu,ali šta je tu je,ne može svaku utakmicu slalom neki napraviti.
Sturridgeova najbolja utakmica za Liverpool otkad igra za ovaj klub.Dobro,dao je i prije 3 gola,ali danas je bio maestralan.Kakva igra,sunce ti žareno,kako se samo izvlačio po loptu,trudio a i zabio onu golčinu.
Suarez također mnogo mnogo dobar,dosta lopti proslijedio prema napadu,par lijepih driblinga.Ma bravo doktore.
Downingova smirenost,razmišljanje je bilo jako dobro,svaka mu čast.Borio se i on,često sa svoje strane tražio i nalazio slobodne igrače u sredini.
Škrtel je mogao bolje reagovati kod gola,ali je kasnije i spasio jedan gol.
Rodgers pokazao da je napokon složio kockice i ja sam mnogo mnogo optimističan pred ovaj kraj sezone,pred ovih 13 utakmica.Dvocifren broj pobjeda se smiješi.

You'll never walk alone.
Ja se jos uvijek nadam da mozemo u ligu prvaka. Imam najlaksi raspored od svih ekipa koje se bore za LP. Igramo kod kuce protiv Totenhama, Chelsea, Evertona . GOstujemo Newcastleu sto je i najteze gostovanje do kraja. Ima nade 

kakav butland, idemo po Asmira
zasluzilo smo 3 boda ovako radi celavih retarda samo 1 bod

zasluzilo smo 3 boda ovako radi celavih retarda samo 1 bod

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobra igra Redsa. City sazrio za poraz. Reina. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakve veze ima on sa dovodjenjem Butlanda?? da su ga htjeli dovesti,dosao bi sigurno nije opet bilo "nema par"fali nam milion itd.....Carlo je napisao/la:treba pitati johna henryjaSaurman je napisao/la:Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda.
Za sve postoje razlozi,isto sto slusam bajke o Eriksenu mjesecima a niko nema u planu da ga dovede,to isto vazi za Begovica i jos mali milion igraca koji se kao "povezuju sa nama"
Mogu pohvaliti Rodgersa sto je zabranio Johnsonu da ide naprijed,odma je bolje odigrao utakmicu....
Mislim da Reinu necemo vidjeti u narednih par utakmica sigurno,ako je Rodgers imalo pametan,treba ga liferovati iz tima i poslati jadnika u rezerve neka nauci sta pametno ako ma imalo mozga....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Od gore nabrojanih golmana Reina najviše ispada u prvi plan po pitanju greški i to Liverpool skupo košta dok na primjer De Gea i kad pogriješi oni to nadoknade golovima u zadnjim sekundama.Desmond je napisao/la:Butland dolazi u Stoke na ljeto, što znači da Begović napušta klub. Na Liverpoolu je da uradi sve da ga dovede. U prilog bi nam išlo da De Gea napokon počne dobro braniti, a i SczechnySaurman je napisao/la:Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda..
Manchester, Arsenal ili Liverpool su sljedeći Asmirov klub.

Asmir bi legao Redsima ko budali šamar.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja vjerujem da je Coutinho zamišljen umjesto Downinga.
Eriksen koliko sam čuo se čuva za ljeto da bude jefitinija cjena, + prednost nam je jer se pričalo da ga Agger nagovara da dođe, i još jedan + bivši suarezov saigrač tako da bi se oni odlično slagali.Ponos Torina je napisao/la:Kakve veze ima on sa dovodjenjem Butlanda?? da su ga htjeli dovesti,dosao bi sigurno nije opet bilo "nema par"fali nam milion itd.....Carlo je napisao/la:treba pitati johna henryjaSaurman je napisao/la:Danas Liverpool mnogo bolji zaslužili su pobjedu ali panj Reina sve upropasti, ne znam zašto redsi nisu pokupili Butlanda.
Za sve postoje razlozi,isto sto slusam bajke o Eriksenu mjesecima a niko nema u planu da ga dovede,to isto vazi za Begovica i jos mali milion igraca koji se kao "povezuju sa nama"
Mogu pohvaliti Rodgersa sto je zabranio Johnsonu da ide naprijed,odma je bolje odigrao utakmicu....
Mislim da Reinu necemo vidjeti u narednih par utakmica sigurno,ako je Rodgers imalo pametan,treba ga liferovati iz tima i poslati jadnika u rezerve neka nauci sta pametno ako ma imalo mozga....
- peppo_owen
- Kontakt:
I onda neko napise"zar bi vi stavili dijete od 18 god na gol u vaznim tekma".Pa bolje staviti panj na gol,i bice bolji od Reine.Panj ce odbraniti svaku koja ga napuca(kao i Reina),ni jedno ubacivanje nece pokupit(ko Celo),te cak ima jednu prednost u odnosu na Reinu a to je da ne izlazi van 16.
Dobara utakmica kad se sve uzme u obzir,tek sad mi je jeasno zasto City toliko zaostaje za vodecim.Dominirali smo terenom,al brate nismo mi ti koji znaju zabit vise golova kad nekog naidgramo(osim Norwichu
).Sturidge zasluzeno MOTM,odigrao je briljantno,jedino nije trebao dajvati,al eto...
Nasa odbrana je bila jako dobra do ulaska Skrtela,koji je takodjer krivac za gol.Losa komunikacija izmedju njega i Reine(iako je Skrtel mahao rukom panju da se vrati na gol) je razlog zbog kojeg smo mi primili gol.
Uglavnom pomak u nasoj igri se vidi(koliko god pljuvacima BR bilo krivo),te od ove ekipe ocekujem odlicne predstave narednih sedmica kako u ligi tako i u Kupu Uefa.
Dobara utakmica kad se sve uzme u obzir,tek sad mi je jeasno zasto City toliko zaostaje za vodecim.Dominirali smo terenom,al brate nismo mi ti koji znaju zabit vise golova kad nekog naidgramo(osim Norwichu

Nasa odbrana je bila jako dobra do ulaska Skrtela,koji je takodjer krivac za gol.Losa komunikacija izmedju njega i Reine(iako je Skrtel mahao rukom panju da se vrati na gol) je razlog zbog kojeg smo mi primili gol.
Uglavnom pomak u nasoj igri se vidi(koliko god pljuvacima BR bilo krivo),te od ove ekipe ocekujem odlicne predstave narednih sedmica kako u ligi tako i u Kupu Uefa.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hej valjampeppo_owen je napisao/la:Pa bolje staviti panj na gol,i bice bolji od Reine.Panj ce odbraniti svaku koja ga napuca(kao i Reina),ni jedno ubacivanje nece pokupit(ko Celo),te cak ima jednu prednost u odnosu na Reinu a to je da ne izlazi van 16.

You'll never walk alone.
Ovako bi ja to volio poslje ljetnog transfer perioda:

Mislim da Asmira Arsenal nece dovesti. Nece biti niti zainteresovan. Vjeruju puno Woji tako da ce vjerovatno naci nekoga manje kvalitetnog golmana da mu bude konkurencija... Mozda mediji budu pricali o tome pa privuku interesovanje Totenhema oni sve jure sto juri Arsenal... United bi ga takodje dovesti posto su izgleda digli ruke od Spanca...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako bude sage oko Begovića, biće Liverpool ili United. Dijelim mišljenje sa Gunnerom, u Arsenalu se i previše vjeruje Wojciechu. Tottenham opet ima Llorisa. Chelsea ima Cecha i onog Courtisa na posudbi u A. Madridu, ne vjerujem da uopće i maštaju o golmanu. Nadajmo se da će se De Gea razbraniti, sad kada je već sve ionako riješeno po pitanju prvaka Engleske, te da će Asmir put Liverpoola.
Utakmice nisam gledao, zato neću ni komentarisati. Znam samo da je Daniel dao gol. Rekoh, volio sam da je u Arsenal došao. Dobili ste odličnog igrača.

Utakmice nisam gledao, zato neću ni komentarisati. Znam samo da je Daniel dao gol. Rekoh, volio sam da je u Arsenal došao. Dobili ste odličnog igrača.

ee momci, strasno mi je drago sto vise nije ono kad suarez nema svoj dan ode sve u pm (sto je bio slucaj danas) izgleda da je staridz taj koji uzima stvar u svoje ruke kad nam stane, dosada, jedinog dobrog napadaca.
Sto se tice utakmice sve je odlicno bilo do onog momenta kad je reina us.ro, ali i poslije toga smo mogli da dodjemo do pobjede, medjutim nije nam se dalo. Po meni utakmica je bila odlicna i kao sto vec rekoh suarez je odigrao po meni slabo. Onaj isimat-mirin je strasan igrac, on i begovic kad bi dosli ma heeejjj...
. Eto toliko od mene nadam se boljim danima za nas liverpool.
BTW: staridza sam uvijek volio jos dok je igro i u chelseu a i donekle u city-u (nisam ga bas tad pratio) uvijek sam molio boga da nam dodje i eto dodje nam
Sto se tice utakmice sve je odlicno bilo do onog momenta kad je reina us.ro, ali i poslije toga smo mogli da dodjemo do pobjede, medjutim nije nam se dalo. Po meni utakmica je bila odlicna i kao sto vec rekoh suarez je odigrao po meni slabo. Onaj isimat-mirin je strasan igrac, on i begovic kad bi dosli ma heeejjj...

BTW: staridza sam uvijek volio jos dok je igro i u chelseu a i donekle u city-u (nisam ga bas tad pratio) uvijek sam molio boga da nam dodje i eto dodje nam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.