Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Prepali se jakog Milana pa otkazuju utakmice, a tamam kad smo kontali dobiti sve do kraja. 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
i sta sad kontaju,neko ce rukom da odnese taj virus,pa ce za mjesec odigrati 15 kola haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Beduin
- Kontakt:
Hajde sto kinezi ucerase Milanu kupovinom i zaduzivanjem kluba, nego sad ukenjase i cijelu ligu, a Milan ni u LE nece izaci ako prekinu sezonu.
'bem ih kljakave
'bem ih kljakave
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nastavlja se prvenstvo ali bez prisustva navijača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pretpostavljam da će se LŠ i LE utakmice isto igrati pred praznim tribinama u Italiji.
Za početak, Juventus može reći da će biti oštećen protiv Lyona.
Za početak, Juventus može reći da će biti oštećen protiv Lyona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
dobro je sto se u martu igra baraz za ep, tako da se nece dosta kolo odigrat pred praznim tribinama
pod uslovom da se nakon marta zaigra pred navijacima
npr lazio ce protiv viole igrat pred praznim tribinama i to je to... u gostima protiv atalante i torina, al dobro, to su gostujuce tekme
npr lazio ce protiv viole igrat pred praznim tribinama i to je to... u gostima protiv atalante i torina, al dobro, to su gostujuce tekme
Znaci i ovo vas je posraloChinaglia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:52dobro je sto se u martu igra baraz za ep, tako da se nece dosta kolo odigrat pred praznim tribinama
npr lazio ce protiv viole igrat pred praznim tribinama i to je to...u gostima protiv atalante i torina, al dobro, to su gostujuce tekme

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Čisto sumnjam da će se situacija promjeniti nakon marta, nije da imaš magični štapić kojim ćeš tek tako izbrisati virus.
Zvanično potvrđeno da nema odgode već da se igra pred zatvorenim tribinama, po ko zna koji put.
Mada kako je krenulo, ne bi me čudilo da se čitav ostatak sezone odigra bez publike.
Zvanično potvrđeno da nema odgode već da se igra pred zatvorenim tribinama, po ko zna koji put.

Mada kako je krenulo, ne bi me čudilo da se čitav ostatak sezone odigra bez publike.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Raste broj novozarazeni i sto je zabrinjavaju mnogo veci broj smrtni slucajeva, u zadnja tri dana.Broj preminulih u epidemiji virusa korona u Italiji u protekla 24 sata porastao je za 28 na ukupno 107, saopšteno je iz Agencije za civilnu zaštitu.
U saopštenju se navodi da je broj zaraženih porastao na 3.089 što je povećanje u odnosu na 2.502 koliko je juče prijavljeno.
Prema navodima u saopštenju, 276 osoba se u potpunosti oporavilo od virusa.
Epidemija je zabilježena u Italiji prije 13 dana i usmjerena je na nekoliko lokacija na sjeveru te zemlje.
Potvrđeno je i da će sve obrazovno odgojne ustanove biti zatvorene od sutra do 15. marta
Mozda zadnji 4-5 kola bude publike, ako se situacija smiri...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
kad lazio bude igrao, pusticu curvu nord na youtube-u uz komentatora na tv i nema frke :kafa:
Al fakat kako je Lazia prosralo 
De nek neko bude fin da objasni buffongigi@ sta znaci ovo da ce se igrat bez navijaca. Al na tenane. Fino. Hvala
De nek neko bude fin da objasni buffongigi@ sta znaci ovo da ce se igrat bez navijaca. Al na tenane. Fino. Hvala

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Agnelli namjestio da se krucijalne utakmice u 3 različita takmičenja za biti ili ne biti protiv Lyona, Intera i Milana igraju bez gledalaca. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Totalno je bezveze sada i postalo, prvenstvo je poremeceno, nema drazi ali eto neko ce na kraju opet klepiti titulu mada su ekipe sada sigurno van ritma.
Osim Atalante naravno
Osim Atalante naravno

- BuffonGigi
- Kontakt:
Jel Mago skracenica od Magarac? Meni to nekako djeluje kao najlogicnije objasnjenje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Repubblica : The Coppa Italia final could be played in August. But, there would be a lot of problems, starting with the summer transfer window.
Mislim da ovo ne bi trebalo biti u opticaju jer se treba znati ko će ići direktno u LE, tj. da li će se otvoriti sedmo mjesto.

Mislim da ovo ne bi trebalo biti u opticaju jer se treba znati ko će ići direktno u LE, tj. da li će se otvoriti sedmo mjesto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JarnoTrulli
Valja do kraja ici Juventusu, Romi, Atalanti... i odmah mogu prazne tribine. Corki hinja teska postao.Marotta: Jedino rješenje da se Seria A završi jeste igranje pred praznim tribinama

I ono malo postovanja sto je imo izgubio je nakon prelaska u Inter.u.JarnoTrulli je napisao/la: ↑05 mar 2020, 00:06Valja do kraja ici Juventusu, Romi, Atalanti... i odmah mogu prazne tribine. Corki hinja teska postao.Marotta: Jedino rješenje da se Seria A završi jeste igranje pred praznim tribinama![]()
Cuj to sad pristaju na prazne tribine..

Jel se namjerno pravite glupi ili sta je u pitanju? Inter je od početka bio spreman da igra pred praznim tribinama
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma nece im nista pomoci, stoka nikad nista nije osvojila na regularan nacin. Ja predlazem da im se da prvenstvo za zelenim stolom.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)