PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pokusaji provociranja sa postavljanjem kojekakvih fotografija, ismijavanja zdravstvenog stanja bilo koga, nazivanja gradjana nekog grada pogrdnim imenima i slicno su zabranjena bez obzira sto se radi o temi Prepucavanja. Posljednji put ce se postovi samo izbrisati, a ako se nastave uslijedit ce ciscenje. S druge strane ovi koji pokusavaju narusiti ugled portala i foruma svojim nebulozama (neka nova taktika) malo ce odmoriti. Za pocetak 24 sata, a ako nastave pozdravit cemo se za sva vremena.
Ok Harambeadmin je napisao/la:Pokusaji provociranja sa postavljanjem kojekakvih fotografija, ismijavanja zdravstvenog stanja bilo koga, nazivanja gradjana nekog grada pogrdnim imenima i slicno su zabranjena bez obzira sto se radi o temi Prepucavanja. Posljednji put ce se postovi samo izbrisati, a ako se nastave uslijedit ce ciscenje. S druge strane ovi koji pokusavaju narusiti ugled portala i foruma svojim nebulozama (neka nova taktika) malo ce odmoriti. Za pocetak 24 sata, a ako nastave pozdravit cemo se za sva vremena.
lezVe do bagro
@admire de mi objasni ovo pokušavanje narušavanja ugleda foruma?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zulić hin poćero!Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Daj vraćajte se, ovi nisu dostojni ni da im se odgovori, samo skrnave svetinju.joker90 je napisao/la:Zulić hin poćero!Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dok krene sezona i prva prosipanja bodEva, onda ćemo se opet ovdje šamarat! Sad nema kvalitetnog materijala, sve je prežvakano.Virtu4l je napisao/la:Daj vraćajte se, ovi nisu dostojni ni da im se odgovori, samo skrnave svetinju.joker90 je napisao/la:Zulić hin poćero!Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sad bi ti zaljepio jednu provokatorsku sliku eeeee , al zabranjenoVirtu4l je napisao/la:Daj vraćajte se, ovi nisu dostojni ni da im se odgovori, samo skrnave svetinju.joker90 je napisao/la:Zulić hin poćero!Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
Mi smo zabranjeni a oni na stranim temama su alkatraz
e čuj on bi zaljepio, zemljo otvori se
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
lepkomVirtu4l je napisao/la:e čuj on bi zaljepio, zemljo otvori se

https://hr.wiktionary.org/wiki/ljepilo
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 feb 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Capodecina
Kako se zovu navijači FK Sloga Simin Han?
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- TobeYarabi
- Kontakt:
Simin han hooliganCapodecina je napisao/la:Kako se zovu navijači FK Sloga Simin Han?

HusićiCapodecina je napisao/la:Kako se zovu navijači FK Sloga Simin Han?

- Capodecina
Ne, ozbiljno pitam... imaju li uopšte neku navijačku grupu ili bar neki nagovještaj kako će se zvati, jer izvjesno je da će Sloga
uskoro u društvo najboljih. Nešto tipa mamurne pande
uskoro u društvo najboljih. Nešto tipa mamurne pande

- Evolution87
- Kontakt:
Jos i taj belaj treba fukarama pa da budu treca grupa u opstini tuzla
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
TobeYarabi je napisao/la:Simin han hooliganCapodecina je napisao/la:Kako se zovu navijači FK Sloga Simin Han?
Neprevaziđeno.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Capodecina
Vjeruj da će biti... bh fudbal će dobiti još jedan gradski derbi.
tisuću mi Tuzlanskih premija!!!Capodecina je napisao/la:Vjeruj da će biti... bh fudbal će dobiti još jedan gradski derbi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.