FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ovo se riješava na koševu..hladno i bez grča na licu
pa ovi šipci su totalno retardirani
sto me Vedo ukopaUnofficialpage je napisao/la:Otelo eno tvog avatara na fb![]()
I Lazare macke

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Bandovic kiks igrac i protiv Zete takodje evo i sad,smjesne golove prima covjek,a ovaj nas bek ovo je odron
Ovo se moze i danas rijesiti.stadion je napisao/la:ovo se riješava na koševu..hladno i bez grča na licu
Dejo u zadnje vrijeme kikser..mogo bi Abdihodzic na gol uskoro,kazu da je mali skroz pouzdan. A Karic obavezno poceti drugo pulovrijeme!
- BritishCore
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:sto me Vedo ukopaUnofficialpage je napisao/la:Otelo eno tvog avatara na fb![]()
I Lazare macke![]()

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Todorovic proslavi ko da je dao u finalu LP-a 

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Oba gola greške golmana, drugi vjrovatno i bio faul ali što je tu je.
Jos samo fali Lazaru da sam sebi nabije loptu u glavu.
Sta mislite Husref sada govori u presvlacionici?
Sta mislite Husref sada govori u presvlacionici?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma kakvi ovi, oni hodat ne znaju a još imate igrača više (Lazara
). Prolazite ove 1000%, samo morali bi malo bolje igrati, loše igra izgleda. Kad naletite na kvalitetnije timove moglo bi biti svega.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Igra sta vise dobra samo nema napdaca ba da realizuje.Karic kad uleti rjesava se ovo ko sale.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Proci ce ovo sarajevo bez problema, ali i vi ste losi, odbrana kriminalna, golman takodjer. Igraci vam djeluju kao da igraju neki nevazni turnir. Nema zara, borbe, da se gine, isto su se ponasali i u predhodnim utakmicama.. Proci cete, ali dalje ako vas zadesi neka ekipa nabrijana mogli bi biti potopljeni. Pristup se mora promjeniti drasticno.
1+Nantess je napisao/la:dajte mi dobar link molim vas
http://www.****.com/index.php?opt ... 4&Itemid=7Nantess je napisao/la:dajte mi dobar link molim vas
Odličan link, ne štopa. (f b i h -s p o r t) (spojeno) treba biti između www i . com
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 18 jul 2013, 20:36, ukupno mijenjano 4 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kukesi je rang Goska tako da se ovo mora proci..
Odbrana i napad najlosiji
Odbrana i napad najlosiji
@anonimac..
Gdje ti vidiš lošu igru..prečka, golman brani dva mrtva zicera..suljić fula jedan na jedan...zabismo dva gola ...jel to sve loše Boga ti
Gdje ti vidiš lošu igru..prečka, golman brani dva mrtva zicera..suljić fula jedan na jedan...zabismo dva gola ...jel to sve loše Boga ti
U revansu ce biti druga prica ovi su gori od onih iz San Marina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Elegant je napisao/la: ovi su gori od onih iz San Marina.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.