FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 18 apr 2021, 13:49

Prati li ko španske medije, je li Simeoneu prijeti otkaz u ključnom dijelu sezone. Skrho je istu prednost, i veću, godinama mu ispadaju trofeji iz ruku?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2021, 13:50

Zeko87 je napisao/la:
18 apr 2021, 13:49
Prati li ko španske medije, je li Simeoneu prijeti otkaz u ključnom dijelu sezone. Skrho je istu prednost, i veću, godinama mu ispadaju trofeji iz ruku?
Simeone ima najmanje dva kluba proriv sebe koji imaju bolje igrace i mnogo mnogobveci budzet.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 apr 2021, 13:51

Ma skrho je +13
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 apr 2021, 13:51

Evo ne znam, docekah sehur budan - tek poslije nesto zaspah, sta uciniti? Ako bi doslo do smjene Vinka ne znam koga dovesti tu odmah Evo vidjeli smo na zeljinom primjeru ulijecu menadzeri sa svojim klijentima ali jedno ime mi nako zvoni kao mozda bi moglo se pokusati s njim. Nase dijete, koje ne glumi uvrijedjenu legendu po gradu i fb vec je zavrsio skolu dobio uefine licence i zasukao rukave i poceo s malim klubom da radi i meni se cini da dobro radi svoj posao. FK Gorazde vodi drugi su na tabeli Dženan Hošić. (Samo kazem!)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2021, 13:52

Dok smo odrastali, nije bilo tehnologije ko danas i igrica svakakvih. Plejka kec ako si parali i dvica poslije došla. Tako je u tom vremenu kružila igrica kompjuterska, na disketi je donosili u školu da instaliramo na komp, gdje si ti ovan Sven. Od tad mi je to ime Sven ostalo u pamćenju zauvijek. Ti si ovan Sven i kad čoban ne gleda u toj igrici ti prčiš ovce, dok te on ne uhvati. :urnebes: Naravno, poslije nastavnica nam svima j... majku kad je vidjela šta je došlo na školske kompjutere, ali smo mi do tad već poprčili cijelo stado ovaca.

Eh, tako i ovaj naš Sven, kao taj ovan, prči nas koji smo ovce evo već mjesecima dok naš čoban (gazda) ne gleda. Uzeo si nas, Svene, lopaaatom! Te ne može ovu poziciju, te malo povrijeđen, te kosica mu prerasla, a zatvoreni frizerski saloni, te ovo, te ono. Pa Ikande još i nije prevara kad se uporedi sa Svenom prčiteljom!
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2021, 13:54

joker90 je napisao/la:
18 apr 2021, 13:52
Dok smo odrastali, nije bilo tehnologije ko danas i igrica svakakvih. Plejka kec ako si parali i dvica poslije došla. Tako je u tom vremenu kružila igrica kompjuterska, na disketi je donosili u školu da instaliramo na komp, gdje si ti ovan Sven. Od tad mi je to ime Sven ostalo u pamćenju zauvijek. Ti si ovan Sven i kad čoban ne gleda u toj igrici ti prčiš ovce, dok te on ne uhvati. :urnebes: Naravno, poslije nastavnica nam svima j... majku kad je vidjela šta je došlo na školske kompjutere, ali smo mi do tad već poprčili cijelo stado ovaca.

Eh, tako i ovaj naš Sven, kao taj ovan, prči nas koji smo ovce evo već mjesecima dok naš čoban (gazda) ne gleda. Uzeo si nas, Svene, lopaaatom! Te ne može ovu poziciju, te malo povrijeđen, te kosica mu prerasla, a zatvoreni frizerski saloni, te ovo, te ono. Pa Ikande još i nije prevara kad se uporedi sa Svenom prčiteljom!
A daaaaj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 apr 2021, 13:54

Imati +13 cekati kraj sezone pa ako ne osvojimo titulu, onda otkaz? Aaaaaa nismo mi dobro, ali nikako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 18 apr 2021, 13:54

skoroalen je napisao/la:
18 apr 2021, 13:40
@hordasDoboj ma nije Cmiljanić panic buy, nego očito dio nekog tala, nečeg. Ako je iko vjerovao u njega, ja sam vjerovao, položio 100 KM na njegove igre. Sad su se pojavile informacije da je doveden sa hroničnom povredom. Ko bi časnih namjera dao zeleno svjetlo za dovođenje takvog igrača?
Za Hiroša nemojte zayebavat. Znamo svi šta je bilo. Frajer pristao na uslove, obrisao sve slike s profila, dobio prijetnje il šta već (lično znam jednog koji je u vrhu Timijevaca koji mi je potvrdio to), i frajer odustane. Odnosno, zatraži neke uslove za koje bismo mogli dovest Caktaša. Neke stvari nisu ni do nas.
Isti sam bio,i ja sam vjerovao da taj momak može donjeti odredjeni kvalitet.Meni je opet nevjerovatno da ne može imati odredjenu minutažu pored ovakve igre pa da sudim jer ono malo minuta nije dovoljno za neku ocijenu.Izgleda da ipak neki forumasi znaju više jer očigledno je neka druga pozadina.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2021, 13:59

skoroalen je napisao/la:
18 apr 2021, 13:54
joker90 je napisao/la:

Nostalgija, brate. Evo nađoh na yt, to je ta. :urnebes: Sveno naš je crna ovca ova, FKS bijele, Nam je ovaj čoban, a mi forumaši ovo kerče što laje, ali Sven opet pojeba sve. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2021, 14:06

@joker nemoj tako braaca, zna Tino lopte, al nema s kim igrat. Vidi se kvalitet kad je on na terenu, odskače baš. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 apr 2021, 14:11

joker90 je napisao/la:
18 apr 2021, 13:59
skoroalen je napisao/la:
18 apr 2021, 13:54
joker90 je napisao/la:

Nostalgija, brate. Evo nađoh na yt, to je ta. :urnebes: Sveno naš je crna ovca ova, FKS bijele, Nam je ovaj čoban, a mi forumaši ovo kerče što laje, ali Sven opet pojeba sve. :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
A jbt oplakah

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 14:12

Glupo je pisati ono jesam vam rekao i tak to. Al bukvalno ovdje su me godinu budalom pravili kad sam pisao za Sušića da je odron.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 apr 2021, 14:13

Šta li ce biti sa ovim kupom, da li ce naši sa Sisojem šta dogovarati ??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 14:15

Historicar je napisao/la:
18 apr 2021, 14:13
Šta li ce biti sa ovim kupom, da li ce naši sa Sisojem šta dogovarati ??
Ma sta mozes dogovarati ? Prije Tuzle imas Zrinjski i Zelju i ako to zijaniš pitanje koliko vrijedi pobjeda nad Tz City. Treba proci u finale a dalje sta bude

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 18 apr 2021, 14:20

Pantelija je napisao/la:
18 apr 2021, 13:50
Zeko87 je napisao/la:
Simeone ima najmanje dva kluba proriv sebe koji imaju bolje igrace i mnogo mnogobveci budzet.
Upravo to. Ne ulazimo u to kako igra, ali je osvojio Atleticu titulu prije par godina i dva puta ih nekako uvodio u finale LP, gdje oba puta bio blizu. Prvi put primio gol u nadoknadi, drugi put zijanio na penale jos prije toga u 90 fulio Griezmann penal.

Sto se mene tice, ako ne budemo osvojili titulu odgovorne vjesati direkt za testise nasred Sebilja. :mrgreen:
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 apr 2021, 14:27

Ja sam za opciju da se čeka kraj sezone za odluke. Očigledno je da se ne radi o nekim bojkotima, glupostima nego o jednostavnom nedostatku kvaliteta. Samim tim ne vjerujem u mogućnost bilo kakvog pozitivnog šoka promjenom trenera.

Prvi nisam zadovoljan i ovo mora drugačije ali po meni nije trenutak. Ako ipak dođe to toga da Vinko ide, onda mora i Emir. Ne smije se desit da ovaj drugi ostane.
Samo naprijed Saraj'vo!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 apr 2021, 14:29

Sta vam je momci pa imamo +2 sve udure
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 apr 2021, 14:32

vedinjo98 je napisao/la:
18 apr 2021, 14:20
Pantelija je napisao/la:
18 apr 2021, 13:50
Zeko87 je napisao/la:
Upravo to. Ne ulazimo u to kako igra, ali je osvojio Atleticu titulu prije par godina i dva puta ih nekako uvodio u finale LP, gdje oba puta bio blizu. Prvi put primio gol u nadoknadi, drugi put zijanio na penale jos prije toga u 90 fulio Griezmann penal.

Sto se mene tice, ako ne budemo osvojili titulu odgovorne vjesati direkt za testise nasred Sebilja. :mrgreen:
Simeone ni u jednom trenutku nije bježao Realu/Barceloni 12 - 13 bodova, 8 bodova je bila njihova najveca prednost.Na kraju krajeva, Real i Barcelona su jaci od Atletica, a o uticaju i privilegijama koje uživaju u Španiji, da ne govorimo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 apr 2021, 14:34

Ma neće oni dati otkaz Vinku, teorije nema, zbog ugovora i odštete, mada sam 100% ubijeđen da bi sigurno... Čekat će se kraj sezone pa onda, dotad nek jedu gofna u upravi koja su servirali za ovu sezonu..... To je onaj naš mentalitet lako ćemo, imamo veliku prednost.... Nikad da nauče... Debili retardirani....

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 18 apr 2021, 14:35

Suti nek ne puca sve uredu,ljudi moji moramo sebi opaliti dobre samare,da budemo svjesni a vecina jest da ovo ne valja nista neki otkazi su morali danas da se predaju. :x

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.