Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Lazio prvak 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- IlCapitano
- Kontakt:
Još vijećaju. Nije isključeno da se igra bez navijača.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Najbolje da se odigraju ove zaostale i svirati kraj dogodine.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma kako igraju, najbolje im je odma da odu na nove ljetnje pripreme. Pa da se opet barem imamo nadati dobrim igrama u februaru i martu 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Pa kad misle da se zavrsi prvenstvo, u septembru? Rjesenje je jednostavno, igrat pred praznim tribinama dok se ne smiri situacija.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
U cemu je problem da se igra bez navijaca? Svima je isto jbg.
Edit:prijedlog vlade il koga vec i jest da se igra bez navijaca 30 dana.
Edit:prijedlog vlade il koga vec i jest da se igra bez navijaca 30 dana.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 03 mar 2020, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Stanje se pogorsava iz dana/sata dan/sat, jucer 18 danas 27 umrlih. Vise od pola u zadnji 48 sati.Usljed zaraze novim tipom korona virusa u Italiji je u posljednja 24 sata umrlo još 27 osoba, te je ukupan broj umrlih povećan na 79 ljudi.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne znam koji qrc ne igraju bez navijača, pa kad će odigrati sve? Pa LP će se igrati bez obzira.
u milanu igraju olimpia-real madrid pred praznim tribinama
Imam dojam da klubovima nije pravo da se igra bez publike jer im propada novac od prodaje karata, pa se zato i protive odluci vlade. 
Pa Milan uzme bar oko 2-3 miliona eura na svaku domaću utakmicu, nerijetko i više kod derbija. Što realno nije malo.
Ali bolje i prazne tribine nego odgađanje utakmica, yebale ga karte.
Problem sa koronom je što se ni za mjesec dana neće ništa bitno promjeniti, a ne mogu se dovijeka odgađati utakmice. A kud je po nesreći i Euro ovo ljeto, pa nemaš taj luksuz da produžiš sezonu po potrebi već se sve do sredine maja mora završiti.

Pa Milan uzme bar oko 2-3 miliona eura na svaku domaću utakmicu, nerijetko i više kod derbija. Što realno nije malo.
Ali bolje i prazne tribine nego odgađanje utakmica, yebale ga karte.
Problem sa koronom je što se ni za mjesec dana neće ništa bitno promjeniti, a ne mogu se dovijeka odgađati utakmice. A kud je po nesreći i Euro ovo ljeto, pa nemaš taj luksuz da produžiš sezonu po potrebi već se sve do sredine maja mora završiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako su pravi na navijaci,treba da kupe kartu ostanu kod kuce i halale te pare!
Na pocetku je sigurno novac bio u igri, ali sad vec nevjerujem da je to primarno, mnogo se sada pita i vlada, tako da je ovdje tesko vise biti pametan.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Zato su iz Juventusa ispali najpametniji kad su odbili vratiti novac ljudima. Sve po zakonu. 
Sa druge strane, mislim da su i Milan i Inter vratili novac nazad za odgođenu utakmicu. Ok, možeš jednom halaliti par miliona, ali ne može uvijek.

Sa druge strane, mislim da su i Milan i Inter vratili novac nazad za odgođenu utakmicu. Ok, možeš jednom halaliti par miliona, ali ne može uvijek.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hajde sta sitnicaris, prodajte nam Donarumu i vratit cete te pare

Tek sad se vidi koliki nonsens je bilo predlozit da se Juve Inter igra u ponedjeljak sa navijacima iz Pijemonta . Fakat su idioti.
Prazne tribine. Cao.
Prazne tribine. Cao.
Sve je dobro rekao. Apsolutno nista nije pogrijesio s onim sto je napisao, osim cinjenice da je to objavio na Instagramu.
Ako stvarno odgode fudbal na mjesec dana, kad to stići nadoknaditi? Onda bi se moralo igrati ubrzanim tempom svakih par dana, što je dušu dalo za povrede i lošiji kvalitet utakmica radi prezasićenja igrača.
Ne znam da li postoji mogućnost da se presele npr. u Ameriku ili neku drugu sigurnu lokaciju, pa da se odrade bar 2-3 kola? Stadioni bi ionako bili puni, kao i na svakim ljetnim turnejama.
Ali imam osjećaj da bi radi toga bilo kmečanja i traženja opravdanja u svakom porazu. Već vidim Chinija kako se žali što su popušili skudeto jer se nije igralo na Olimpicu.

Ne znam da li postoji mogućnost da se presele npr. u Ameriku ili neku drugu sigurnu lokaciju, pa da se odrade bar 2-3 kola? Stadioni bi ionako bili puni, kao i na svakim ljetnim turnejama.
Ali imam osjećaj da bi radi toga bilo kmečanja i traženja opravdanja u svakom porazu. Već vidim Chinija kako se žali što su popušili skudeto jer se nije igralo na Olimpicu.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I u Americi se pojavio virus. Igraj pred praznim tribinama. Sve rjeseno. Jbo ih pare...
Vlada je nalozila bez skupljanja ljudi. Prazne tribine. Sve rjeseno.
Vlada je nalozila bez skupljanja ljudi. Prazne tribine. Sve rjeseno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.