FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Jedan cilj i da se svi njemu podrede i da maximalno svi shvate ozbiljnost situacije i eventualnih posljedica.
Obećat im ogromne pare za ispunjenje cilja odnosno osvajanje titule.
Pitat igrače i SŠ šta im fali, šta bi voljeli, šta im smeta, šta im ne godi i odmah sve to udovoljavat i popravljat.
Od njih zauzvrat zahtjevat maximalan pristup do kraja, maximalni odnos i profesionalizam kao da igraju neku od liga petice.
Pozvat navijače da shvate ozbiljnost situacije i da pomognu igračima i SŠ na bilo koji način koji može pomoć. Podrška, motivacija.. pritisak na sudije zbog eventualnih malverzacija..
Posljedice su ogromne. Dušmani već izlaze iz rupa, odmah Cerić se javlja. Njima bi 100ti rođendan bio uspješan kad bi izgubili titulu.
Jedan cilj i da se svi njemu podrede i da maximalno svi shvate ozbiljnost situacije i eventualnih posljedica.
Pitat igrače i SŠ šta im fali, šta bi voljeli, šta im smeta, šta im ne godi i odmah sve to udovoljavat i popravljat.
Od njih zauzvrat zahtjevat maximalan pristup do kraja, maximalni odnos i profesionalizam kao da igraju neku od liga petice.
Pozvat navijače da shvate ozbiljnost situacije i da pomognu igračima i SŠ na bilo koji način koji može pomoć. Podrška, motivacija.. pritisak na sudije zbog eventualnih malverzacija..
Posljedice su ogromne. Dušmani već izlaze iz rupa, odmah Cerić se javlja. Njima bi 100ti rođendan bio uspješan kad bi izgubili titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
'Panic buy' je bio i Cmiljanic. Doveo si ga u februaru kao stranca da bude prvi napadac? I onda kad si skontao da nije istina da ga nisu voljeli treneri u drugim klubovima, morao si otic po Mešu.skoroalen je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:38Nije enigma nego "panic buy", bez ikakvog skautinga i provjere. On posti od početka oktobra prošle godine, to je skoro sedam mjeseci bez datog gola.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:30Covjek sve veca enigma postaje majke mi. Tog momka znam i detaljno sam ga pratio jos u Slobodi pa u Celiku pa u Zrinjskom. U Mariboru ga nisam gledao ali sam vidio da je zabijao i tamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:20Al stvarno sta je sa onim Mesanovicem? Pa lik svaku tekmu syebe barem jednu čistu situaciju za gol.
Celavac jos nije otisao?
Vjerovatno se kod nas uklopio u kompletno sivilo ekipe...
Nije da ne zna igrat fudbal, on trci kao navijen, zeljan je igre, borben je trudi se. Ima to u sebi nesto, ima muda da krene naprijed. Sinoc je dva tri puta osvojio fino prostora kad krene naprijed ali nece ga gol.
On kad bi jedan zabio ja licno mislim da bi nam upravo on uz Fanima mogao biti prevaga do kraja. Ali yebiga treba zabit i taj jedan.
Vidite Meša bi bio odlicno pojacanje da on ima na 10 igraca koji moze dat go ili na krilu (citaj Rahman i Tatar). On je taj koji bi izvlacio stopere, mijenjao pozicije s njima dvojicom. Pa covjek odigrao u Mariboru 90% vremena. Oni glupi mi pametni.
Znao si da ti treba killer u napadu jer gubis 2 gol igraca u ekipi. Znao si da Susic ne moze 10 igrat bez krila koji mogu dat go.
Sinoc sam sanjao Leona Benku, sad bih ga cekao godinu da dobije papire iz Kine...
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Kako dati podrsku nekom ko ide prema dole? Jedino ako nam je cilj drugo mjesto onda puna podrska,tako i za Emira ako nam je cilj dovoditi ove polovnjake od 27-28 god i akademce posudjivati onda isto puna podrska.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:43Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Ja kad bi se pitao ostavio bi ga do kraja sezone i dao podrsku, pa sta bude .
Mortem mogla bi i anketa na ovu temu?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Za sta im pare dat?! Treba da ih mazimo i pazimo jer ne znaju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Da je legalno svima bi uzeo po 50% plate, al svima u klubu. Ako se osvoji titula dobit cete tu lovu i na to bonuse koje idu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je uvijek mač sa dvije oštrice.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:07Za sta im pare dat?! Treba da ih mazimo i pazimo jer ne znaju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Da je legalno svima bi uzeo po 50% plate, al svima u klubu. Ako se osvoji titula dobit cete tu lovu i na to bonuse koje idu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bas tako. Kakve bolan ogromne pare ? Ogromne pare vec imaju. Kad skontas da su Susic i Benko tu negdje sa platama a kakav je ucinak bio Benke a kakav Sušića.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:07Za sta im pare dat?! Treba da ih mazimo i pazimo jer ne znaju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Treba ih sad jos dodatno nagradjivat jer su zasrali sve sto se moze zasrat. Ionako smo se rasipali sa parama cijele sezone. Kad vidis Milanovica, Hebibovica, Hodzica i Pidru u prvoj postavi....skontas da je to bacanje para
Skoro@ je imao jedno opazanje da bi trener iz belgije njemacke grcke propali jer igraci iz njihovi zemalja klubova posle treninga idu u teretanu a nasi u kafanu i nargilu. E tu je kvaka; trener koji preuzima FK SARAJEVO (bar taj klub jer imamo finansije i klub sa ambicijama i koliko toliko stabilnim temeljima) treba prije nego se odluci da preuzme klub dobro analizira ekipu al takodje druge ekipe u ligi, takodje da analizira sve stadione gdje ce se igrat utakmice da trazi uvid u ugovore svih igraca da klubu prezentira svoj nacin treniranja i da pita klub koju vrste kazne smije koristit koju vrstu nagrade itd. I kad vidi ugovor 6 mjeseci 2 ci najbolji igraca on ce reci mora jedan ostat ako hocete da ja vodim itd. Ti je recimo primjer
To sto je suh teren sto ima stakla po terenu sto je blato sto se igraci valjaju sto sudija prekida igru na svaki dodir ( to se sve vidi nije to sakruveno imamo prenose snimke svih utakmica) itd al to svaki trener ako je ikad pogledo 2 utakmice zna, al trener mora imat rjesenja za to mora se ZNAT prilagodit ILI reci necu ja to nemogu neznam na ovakvom terenu vodit i zdravo
Trener takdje moze da rijesi ( MNOGI KLUBOVI U BH NEMAJU TU MOC AL FK SARAJEVO IMA) ne disciplinu i ne profesionalnost vrlo lahko pricom programom i suspenzijom ako treba 1-2 najbolja igraca suspenzuje izbaci iz ekipe ako neppostuju profesionalnost.
Jer vi stvarno mislite da je neki trener recimo reko TATRU pakuj se treniras odvijeno od danas do kraja ugovora da bi neko smio pisnut..
Nismo mi bas toliko glup narod, pogledajte nase ljude koji su bez skole baje koji su se pobosni tukli pisali po putu kad odu u njemacku ameriku i negdje vani manji od makiva zrna dolaze po 20 minuta prije na poso, u wc u vrijeme radnog vremena nesmije da ode. Jer braco vani je 2-3 poena opomene 4 ta ti je nego. Bez obzira i ako je neko kasnjenje 1 minut..
Sto se VINKA TICE napisite mi ijednu utakmicu gdje VINKO podero protivnika svoim znanjem, nemoj te mi givirit prvuh 45 min u derbiju, to samo govori da je AMAW bolji trener jer je reagovai i njegova ekipa je igrala bolje drugi poluvrijeme jer je reagovao kako treba a vinko nije znao odgovorit
Klub mora bit spreman rizikovat i evropu i evropska takmicenja ako treba da bi se zavela dusciplina, prem da sam siguran da dobar trener moze imat i titulu i disciplinu.
Pojacanja koja su dosla odkad je Vinko tu se nisu pokazala. A placali smo najvece ostete i imamo najskupljeg igraca u histri kluba i nemislim da je ijedan igrac dosao da je Vinko bio izrucito protiv. Sto automaski i njega i sd stavlja u isti kos i trazi SMJENU OBOJICE
JELESKOVIC I KONDICIJA I NJEGOV DOKTORAT, krupa ima boljeg kondicionog trenera
Postava tromos takticka zamisao dovodhenje igraca samo da bi se dovelo bezplanski se igraci mladi dovode.. niko se iz akademije nihe promiviso..
I DA HUSREF JE POKAZAO VISE OD VINKA, da se razumijem HUSREF JE DOBIO OPRAVDANO OTKAZ KAO STO CE VINKO NAJDALJE DO 26 aprila 2021
To sto je suh teren sto ima stakla po terenu sto je blato sto se igraci valjaju sto sudija prekida igru na svaki dodir ( to se sve vidi nije to sakruveno imamo prenose snimke svih utakmica) itd al to svaki trener ako je ikad pogledo 2 utakmice zna, al trener mora imat rjesenja za to mora se ZNAT prilagodit ILI reci necu ja to nemogu neznam na ovakvom terenu vodit i zdravo
Trener takdje moze da rijesi ( MNOGI KLUBOVI U BH NEMAJU TU MOC AL FK SARAJEVO IMA) ne disciplinu i ne profesionalnost vrlo lahko pricom programom i suspenzijom ako treba 1-2 najbolja igraca suspenzuje izbaci iz ekipe ako neppostuju profesionalnost.
Jer vi stvarno mislite da je neki trener recimo reko TATRU pakuj se treniras odvijeno od danas do kraja ugovora da bi neko smio pisnut..
Nismo mi bas toliko glup narod, pogledajte nase ljude koji su bez skole baje koji su se pobosni tukli pisali po putu kad odu u njemacku ameriku i negdje vani manji od makiva zrna dolaze po 20 minuta prije na poso, u wc u vrijeme radnog vremena nesmije da ode. Jer braco vani je 2-3 poena opomene 4 ta ti je nego. Bez obzira i ako je neko kasnjenje 1 minut..
Sto se VINKA TICE napisite mi ijednu utakmicu gdje VINKO podero protivnika svoim znanjem, nemoj te mi givirit prvuh 45 min u derbiju, to samo govori da je AMAW bolji trener jer je reagovai i njegova ekipa je igrala bolje drugi poluvrijeme jer je reagovao kako treba a vinko nije znao odgovorit
Klub mora bit spreman rizikovat i evropu i evropska takmicenja ako treba da bi se zavela dusciplina, prem da sam siguran da dobar trener moze imat i titulu i disciplinu.
Pojacanja koja su dosla odkad je Vinko tu se nisu pokazala. A placali smo najvece ostete i imamo najskupljeg igraca u histri kluba i nemislim da je ijedan igrac dosao da je Vinko bio izrucito protiv. Sto automaski i njega i sd stavlja u isti kos i trazi SMJENU OBOJICE
JELESKOVIC I KONDICIJA I NJEGOV DOKTORAT, krupa ima boljeg kondicionog trenera
Postava tromos takticka zamisao dovodhenje igraca samo da bi se dovelo bezplanski se igraci mladi dovode.. niko se iz akademije nihe promiviso..
I DA HUSREF JE POKAZAO VISE OD VINKA, da se razumijem HUSREF JE DOBIO OPRAVDANO OTKAZ KAO STO CE VINKO NAJDALJE DO 26 aprila 2021
-
- Kontakt:
Slazem se! Tjerat cemo na kraju ako je ne osvoje, sad treba potpuna mobilizacija jer jos nije gotovoBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
A i na kraju ako je osvoje SD treba da ide jer nas je doveo da se muvimo protiv bukvalno svake ekipe u ligi a imamo veci budjet od svake ekipe. Ne vjerujem da trener nije trazio bolje igrace i bolje zamjene za igrace koji su nas napustili, svaki trener zeli sto jacu ekipu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma znam da jest, ne znam ni koliko je legalno jer postoje ugovori i ostalo. Ovo sam napisao vise kao repliku da im se treba dat veca lova i tako ih motivirat.MortemHz je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:10To je uvijek mač sa dvije oštrice.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:07Za sta im pare dat?! Treba da ih mazimo i pazimo jer ne znaju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Za razliku od nekih ja sam kritikovao Hadzica al konstruktivno bez uvreda. Lose selektirana ekipa,nemas kao Rahmanovica,Stanojevica ili Tatara igraca sa mudima sve neki alibi igraci koji bjeze od lopte i dodaju prvom do sebe bez da probaju nesto kad je tesko. Takodje fali agresivnosti u igri,nemamo igraca koji je prevaga osim Fanima ili Djokanovica koji je def.vezni. Pred evropu prosle godine i pretprosle uzasan prelazni rok,ove godine dovede Cmiljanica koji nije odigrao 3 minuta a stranac,dovedes Pejovica koji nista bolji nije od Salcina ili nekog drugog BH igraca iz lige,pored toga imas Fanima kao krilo i povrijedjenog Jukica a alternative su ti Hebibovic,Krste i Milanovic. Bekovi odron osim Oremusa a najace je sto se ljudi oslonili na Salcina na toj poziciji koji nije bek uopste. Znaci Milanovic,Cmiljanic,Pejovic,Hebibovic,Hodzic,Velkoski,Handzic,Adukor,Pidro previse igraca ciji je doprinos 0. Nikome ubijediti nije mogao da Hadzic nije mogao izvuc noljeg stranca od Pejovica,Cmiljanica cak i za manje para. Ovi rezultati Borac,Zrinjski,SB,Velez pa da su se trudili da ih izgube dali bi jedan gol il uzeli barem jedan bod uglavnom zestoko ih sve kazniti i nek pokazu damu nek ginu na terenu. Takodje i Susic pozdravit se sa njim mada sam mislio da ce proigrat,preuzet na sebe kad je tesko ali ne on svaku tekmu sve gori. Nadam se i da ce se promijeniti pvo pravilo od 5 stranaca u ekipi. Pored talijana u nasoj akademiji treba odrijesiti kesu za odredjene trenere koji su radili sa mladim iz HR bolje njima dat pare nego Susicu i pocet se bazirat opet na akademiju
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sve objasnjeno, realno. Mesanovic panic buy, daj sta das, bez plana kako ga uklopiti u ekipu i uopste sta ce ti on. Umjesto njega bolje da si Hirosa pokusao dovesti na sve nacine, plata, stan, kuca sve haha. Jer bi se taj Hiros uklopio u ekipu realno, a dovodjenjem Hirosa dobio bi i pravog Susica vjerovatno. Susic ce za mene uvijek biti osmica, a to je radio i u svakoj utakmici. Ruku na srce, Susic kakav god da je, sinoc je bio nas najagilniji igrac, ono malo sansi sto se napravilo doslo je preko Susica i Pidre. Vjerujem da bi se i proigralo kad bi ispred Susica zaigrao Mustedanagic. I jeidno sto zamjeram Marinovicu jeste to sto je skoro naveo, premalo roiranje i (ne)koristenje drugih igraca. Bilo je to i u prosloj sezoni, da sam bio na forumu pisao bih.skoroalen je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:35Vi k'o da ste zaboravili šta je Tatar uradio i koliko je zapravo htio da ide. Kako ćeš se dogovorit s likom koji opstrujiše treninge, hvata saigrače za vrat..? Nezadovoljan Messi je gore rješenje od zadovoljnog Milanovića. Šta bi da si ostavio Tatara protiv njegove volje? Dobio bi igrača koji bi minirao utakmice kako je minirao i treninge, i poslije se hvalio na instagramu svojim bojkotima. Već viđeno od strane dotičnog.samoSA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:16A zbog cega se nije moglo sa njima sjesti i dogovoriti da idu na kraju sezone jer puno vise je u igri od tog miliona sto se uzelo pa taman i djaba da odufeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:09Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
S Rahmanom je druga priča, on je ispao ljudina i sigurno se ne bi štedio da je ostao do kraja. Međutim, sam je rekao da je htio da klub zaradi i da je zato otišao ranije. Jbg, svi smo mislili da ćemo bez po muke održat razliku na tabeli i da će doći nekakve zamjene. Kakva su se imena provukla na forumu, od Zakarića do Hiroša, onog Mehanovića, nekog Portugalca... Na kraju smo dobili Cmiljanića i Mešanovića koji je očito bio panic buy, kao Carroll u Liverpoolu nakon naglog odlaska Torresa. Niko se nije zapitao što taj Mešanović od oktobra nije zabio gol iako je redovno igrao, još su se pogazili neki stari ideali i ušlo se ponovo u suradnju sa Husarićem. I džaba Mešanoviću sva trka i volja kad nije produktivan, kao i Pejović npr. Trči, trudi se al ne zna s loptom ništa. I nemojte samo krenut s pričom "igra van pozicije". Stavi ga u vrh napada i opet ništa neće uradit. Sinoć je zicer imao, onako loš šut sa 10 metara nisam vidio od prvog derbija na Koševu u sezoni 16/17 i onog šuta Četkovića. Volio bih da neko sumira sve šuteve dotičnog u ovih 10ak utakmica, da vidimo samo koliko ih je bilo u okvir gola.
Pored njega, totalno van forme su i Pejović, Oremuš, pa i Miličević. Pidro je van forme kako se vratio s povrede, al je izgubio konkurenciju i nema alternativu. Tino nikad nije ni imao formu, kad se sjetim priča da ga je Mamić zeznuo uvaljivanjem Kovačića Interu... Danas taj Kovačić u 1/2 finalu LP, a Tino klupa u Sarajevu. Fanimo taman počeo igrat kako najbolje zna i desi se ta "povreda", upala, korona il šta već. U prvom dijelu sezone su svi bili u formi i niko nije bio povrijeđen, sad nam fale 2-3 korisna igrača a ovi na terenu su totalno van forme. Za mene je to jedina krivica SŠa, premalo rotiranja i korištenja drugih igrača. Sad jedine alternative s klupe su Velkoski, Hebibović i Milanović/Jukić, a oni ne mogu Rudar iz Breze razdrmat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Samo bih zamolio forumase da me zaobidju sa djecijim prepucavanjima na razini Vinko-Husref-Uprava i slicno, niciju stranu ne zauzimam nego iznosim cinjenicu.
Kada je Husref dobio otkaz, opravdanje uprave je bilo: "usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme" - apsolutno ispravna odluka
Husrefovih zadnjih 9 utakmica:
5 pobjede
3 remija
1 poraz (zadnja utakmica na klupi)
U bodovima》18
Gol razlika》 14:6 (+8)
Vinkovih zadnjih 9 utakmica:
4 Pobjede
1 remi
4 Poraza
U bodovima》 13
Gol razlika》4:5 (-1)
A da ne pricam o kvaliteti igre, ono sa Husrefom je bila cista katastrofa, rasulo od povreda, lose turbulencije u svlacionici zbog njegovog ponasanja, glavni konkurent ti dise za vratom citavu sezonu..
A kakva je onda ovo igra, u jednom momentu si od glavnog konkurenta bio na +13... Ni sa Husrefom se nije sacekalo zadnje kolo nego je dobio otkaz kolo prije kraja, a u nas je u igri jos 6 kola + kup gdje se itekako moze nesto promijeniti i treba povuci pravi potez a to je smjena. Je li se treba cekati kao sa Husrefom da izgubimo prvu poziciju, da ispadnemo iz kupa pa tek onda da se povlace potezi?
Vinku su gospodski zahvaliti, bez obzira je li to njegovo znanje ili individualni kvalitet igraca, zahvaliti se za jednu od ljepsih polusezona koje smo imali.
I za kraj, sta god uprava odluci i sta god uprava misli da je najispravniji potez, bilo to smjena ili ostanak Vinka, ja cu podrzati i imat ce moju podrsku do kraja sezone jer je to uprava svojim radom zasluzila.
I slazem se da na kraju kalav god ishod lige i kupa bio, odredjeni ljudi trebaju napustiti klub.
Kada je Husref dobio otkaz, opravdanje uprave je bilo: "usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme" - apsolutno ispravna odluka
Husrefovih zadnjih 9 utakmica:
5 pobjede
3 remija
1 poraz (zadnja utakmica na klupi)
U bodovima》18
Gol razlika》 14:6 (+8)
Vinkovih zadnjih 9 utakmica:
4 Pobjede
1 remi
4 Poraza
U bodovima》 13
Gol razlika》4:5 (-1)
A da ne pricam o kvaliteti igre, ono sa Husrefom je bila cista katastrofa, rasulo od povreda, lose turbulencije u svlacionici zbog njegovog ponasanja, glavni konkurent ti dise za vratom citavu sezonu..
A kakva je onda ovo igra, u jednom momentu si od glavnog konkurenta bio na +13... Ni sa Husrefom se nije sacekalo zadnje kolo nego je dobio otkaz kolo prije kraja, a u nas je u igri jos 6 kola + kup gdje se itekako moze nesto promijeniti i treba povuci pravi potez a to je smjena. Je li se treba cekati kao sa Husrefom da izgubimo prvu poziciju, da ispadnemo iz kupa pa tek onda da se povlace potezi?
Vinku su gospodski zahvaliti, bez obzira je li to njegovo znanje ili individualni kvalitet igraca, zahvaliti se za jednu od ljepsih polusezona koje smo imali.
I za kraj, sta god uprava odluci i sta god uprava misli da je najispravniji potez, bilo to smjena ili ostanak Vinka, ja cu podrzati i imat ce moju podrsku do kraja sezone jer je to uprava svojim radom zasluzila.
I slazem se da na kraju kalav god ishod lige i kupa bio, odredjeni ljudi trebaju napustiti klub.
90!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kvalitet nemamo. Pare ogromne ne zaslužuju. Dosta ih ne zaslužuju naš dres. Dosta ih zaslužuje nogu. To su sve neosporne činjenice.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:11Bas tako. Kakve bolan ogromne pare ? Ogromne pare vec imaju. Kad skontas da su Susic i Benko tu negdje sa platama a kakav je ucinak bio Benke a kakav Sušića.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:07Za sta im pare dat?! Treba da ih mazimo i pazimo jer ne znaju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
Treba ih sad jos dodatno nagradjivat jer su zasrali sve sto se moze zasrat. Ionako smo se rasipali sa parama cijele sezone. Kad vidis Milanovica, Hebibovica, Hodzica i Pidru u prvoj postavi....skontas da je to bacanje para
Nisu oni krivi zbog grešaka Emira Hadžića i trenera i ostalih odgovornih što ne znaju, što nemaju kvalitet, što ih dosta nema konkurenciju, što su precjenjeni..
Kazni ih, kao što i zaslužuju i onda im moral dodatno padne i izgubiš sve.
Iako ne zaslužuju, zarad dobrobita kluba uradit sve da ih se nekako motiviše, da im se digne moral, da se zainate, da se maximalno zalažu kako na treningu tako i na utakmicama, da se psihički pripremaju, da gledaju kad idu spavat i šta jedu, da gledaju na oporavak jer sve te "sitnice" utiču na kvalitet igara.
Inat, maximalma želja, htijenje će ti donijet nekad rezultat i pobjedu kao što nas nekad po kvalitetu dosta slabija Sloboda pobjedi na Tušnju. To im moramo izazvat.
Bolje sad "prosut" 200 000 eura i iščupat se i na kraju ih otjerat kad cilj ispunimo nego da izgubimo par miliona eura zbog neigranja LP i neosvajanja titule.
Klub mi je najbitniji, yebe mi se za igrače i uposlenike.
FK Sarajevo
Apsulutno kaznit novcano maksimalno koliko moze i oduzet im sve bonuse premije koje im je klub dao za pobjede u ovom prvensvu i reci ne osvoitel DK zaboravite na lovu. Jer misli da je to fer jer imas 2 utakmice u kupu jednu kuci jednu na neutralnom terenu i ovde se pise +9 nije ljudi +9 vec +11 ili +12 je bilo.
Pobjeda nad zrnjskim zelje bi znacila titula.. nisu barselona ako nisu ustanju oduzet pare i sa tim parama radkinut ugovore sa
TINOM
ZIDANIM
KRSTOM
HARISOM
AHMETOVICEM
DUSANOM
CMILJENICOM
VINKOM
EMIROM HADZICEM SD
I DOVEST TRENERA IZVANA I 3 igraca koji mogu znaju igrat umjesto ovih 7 i ubacit jos 2 iz akademije i ovo sto je ostalo bi bilo dovoljno da opet titulu uzmemo
Pobjeda nad zrnjskim zelje bi znacila titula.. nisu barselona ako nisu ustanju oduzet pare i sa tim parama radkinut ugovore sa
TINOM
ZIDANIM
KRSTOM
HARISOM
AHMETOVICEM
DUSANOM
CMILJENICOM
VINKOM
EMIROM HADZICEM SD
I DOVEST TRENERA IZVANA I 3 igraca koji mogu znaju igrat umjesto ovih 7 i ubacit jos 2 iz akademije i ovo sto je ostalo bi bilo dovoljno da opet titulu uzmemo
Tesko je to tek tako otpustiti ja bi dodao tu jos Pejovica,HebibovicaPitar6785 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:24Apsulutno kaznit novcano maksimalno koliko moze i oduzet im sve bonuse premije koje im je klub dao za pobjede u ovom prvensvu i reci ne osvoitel DK zaboravite na lovu. Jer misli da je to fer jer imas 2 utakmice u kupu jednu kuci jednu na neutralnom terenu i ovde se pise +9 nije ljudi +9 vec +11 ili +12 je bilo.
TINOM
ZIDANIM
KRSTOM
HARISOM
AHMETOVICEM
DUSANOM
CMILJENICOM
VINKOM
EMIROM HADZICEM SD
-
- Kontakt:
Pa davno se vidjelo da ide prema dole, sad je kasno za promjene. Al kako god da zavrsi po meni SD i trener na kraju sezone trebaju biti smjenjeni.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:06Kako dati podrsku nekom ko ide prema dole? Jedino ako nam je cilj drugo mjesto onda puna podrska,tako i za Emira ako nam je cilj dovoditi ove polovnjake od 27-28 god i akademce posudjivati onda isto puna podrska.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:43Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Mislim da nije jer ce svi imat jos 6 mjeseci ugovora do godinu dana osim cmiljenica..zagor1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:26Tesko je to tek tako otpustiti ja bi dodao tu jos Pejovica,HebibovicaPitar6785 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:24Apsulutno kaznit novcano maksimalno koliko moze i oduzet im sve bonuse premije koje im je klub dao za pobjede u ovom prvensvu i reci ne osvoitel DK zaboravite na lovu. Jer misli da je to fer jer imas 2 utakmice u kupu jednu kuci jednu na neutralnom terenu i ovde se pise +9 nije ljudi +9 vec +11 ili +12 je bilo.
TINOM
ZIDANIM
KRSTOM
HARISOM
AHMETOVICEM
DUSANOM
CMILJENICOM
VINKOM
EMIROM HADZICEM SD
Pejovica hebibovica bi zadrzo ako imaju ugovor prodo bi ih ako bi ko htio ista platit za njih,
Kao sto je neki napisao jedini izlaz iz ove sporosti je smjena trenera bez obzira dali je ovo njegovo ne znanje treba li su ga smjenit vec juce jer on ako bude tu protiv tc izbacicenas i iz kupa
I tabelarno necemo izborit evropu osim ako borac osvoiji dj krunu pa mi ko 4 odemo uvropu.
-
- Kontakt:
Igra sigurno nece odjednom biti bolja i sama od sebe,tako da bolje i sada mjenjati da se proba spasiti bar ovo +2,ako ovako ostane imat cemo samo - 2 ili vise,sa ovom igrom nama je 3 komada u mrezi od zrinjskog,i anamoni su Amara trpili i govorili mozda procepi,pa sad i evropa upitna,al et ima Nam pa valjda skonta nesto najbolje za klub.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:29Pa davno se vidjelo da ide prema dole, sad je kasno za promjene. Al kako god da zavrsi po meni SD i trener na kraju sezone trebaju biti smjenjeni.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:06Kako dati podrsku nekom ko ide prema dole? Jedino ako nam je cilj drugo mjesto onda puna podrska,tako i za Emira ako nam je cilj dovoditi ove polovnjake od 27-28 god i akademce posudjivati onda isto puna podrska.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:43Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
@hordasDoboj ma nije Cmiljanić panic buy, nego očito dio nekog tala, nečeg. Ako je iko vjerovao u njega, ja sam vjerovao, položio 100 KM na njegove igre. Sad su se pojavile informacije da je doveden sa hroničnom povredom. Ko bi časnih namjera dao zeleno svjetlo za dovođenje takvog igrača?
Za Hiroša nemojte zayebavat. Znamo svi šta je bilo. Frajer pristao na uslove, obrisao sve slike s profila, dobio prijetnje il šta već (lično znam jednog koji je u vrhu Timijevaca koji mi je potvrdio to), i frajer odustane. Odnosno, zatraži neke uslove za koje bismo mogli dovest Caktaša. Neke stvari nisu ni do nas.
Za Hiroša nemojte zayebavat. Znamo svi šta je bilo. Frajer pristao na uslove, obrisao sve slike s profila, dobio prijetnje il šta već (lično znam jednog koji je u vrhu Timijevaca koji mi je potvrdio to), i frajer odustane. Odnosno, zatraži neke uslove za koje bismo mogli dovest Caktaša. Neke stvari nisu ni do nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I dalje mi niste jasni vi koji bi cekali kraj sezone pa onda tjerali.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:14Slazem se! Tjerat cemo na kraju ako je ne osvoje, sad treba potpuna mobilizacija jer jos nije gotovoBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:01Ma nikog ne tjerat ali svi trebaju sjest od uprave, direktorice, SŠ, SD, igrača, ekonoma...
A i na kraju ako je osvoje SD treba da ide jer nas je doveo da se muvimo protiv bukvalno svake ekipe u ligi a imamo veci budjet od svake ekipe. Ne vjerujem da trener nije trazio bolje igrace i bolje zamjene za igrace koji su nas napustili, svaki trener zeli sto jacu ekipu
Jeste li svjesni tezinu rijeci "ako je ne osvoje" ?
Ovo je najbitnija sezona u historiji kluba, tj. najbitnija titula, a pogotovoje ne smiju ispustiti zbog ogromne prednosti koju su imali. Ne cekati ni sutra, jos danas smecari sa klupe mrs
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Gomis99, Hajdeee, jurisicduska, Venom i 48 gostiju.