Bundesliga je napisao/la:Meni je najteže pao onaj dvomeč sa Interom u osmini finala kada smo ih uništili i ispali, nešto slično kao sa Atleticom sinoć.
Ma sigurno najteži poraz u ovom mileniju, čak sam i Chelsea lakše podnio, iako je i to dosta bolno bilo. Chelsea ide na drugo mjesto iza ovog.
Bilo pa prošlo, sinoć jeste dobra partija pružena, ali za neuspjeh opet glavni krivac Gvardiola.
Protiv Reala mu falilo 6 golova, kontra Barce 3, a evo sada samo 1. Možda da je ostao još godinu sigurno bi i osvojio.
Ali previše smo umorni od njegovih karafeka, čak i da mi daju garanciju za osvajanje slj sezone, rekao bih ne hvala, jer ovaj nogomet ne želim više gledati, želim pametnu igru i nadigravanje u svakoj utakmici, Pep nas je bacio u monotoniju, letargiju...
Protiv Barce i Reala smo poniženi, sinoć smo izgubili knap, i bilo bi to podnošljivo, ali problem je veliki za Pepa što je izgubio od duplo slabije ekipe, mislim problem je to i naš.
Atletiko koliko god bio dobro taktički i fizički pripremljen nije niti u jednom trenutku trebao biti prepreka ovom Bayernu.
Ali ekipa je u prvoj utakmici pokazala letrgičnost i nejasan cilj, a to se previše puta desilo pod vodstvom ovog trenera.
neću pasti na njegove priče i kojekakva tužakanja, a dosta neiskusnih jeste.
Za mene je ostao u ružnom sjećanju po ružnoj igri i često sa taktikom bez plana, sigurno najgori trener u ovih 16 godina novog milenija, sve te poraze i monotone utakmice mu jednostavno ne mogu oprostiti.
Mislio sam o nekim igračima nešto reći. Znate i sami da baš ne gotivim Levu,
ali stvarno baš stvarno on je propast od napadača. OK kao fudbaler je dobar, možda bi bio dobar u igri sa dva napadača, da bude nekakva više polušpica, ali u ovom sistemu i igri Gvardiole on je nula čista, katastrofa od devetke.
Ostaje još prilika da se kod Karla pokaže, da vidimo je li do njega ili Gvarde.
Na ljeto očekujem određen remont, jer došlo je tu vjerovatno do određenog zasićenja, pa se mora sve to malo osvježiti.
Gece ide to je 90%gotova stvar, ne vidim ni trun šanse da on ostane
Također ove Špance treba malo kroz sito provući, Tijago i Bernat za mene završili svoje epizode.
Postoji još mogućnost odlaska ovih nebitnijih Rode i Starke,
a Rafinja bi mogao ići jedino ako bude njemu interesantnih klubova tipa Arsenal.
To bi bilo dovoljno što se odlazaka tiče, a Karlu nek se ispune njegovi prohtjevi.