FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 04 maj 2016, 11:58

Costa je grohn'o momački, nije ni sjena onog igrača sa početka sezone. Coman nije smio da udje u onakvoj tekmi kad se traži go, zelen je on još uvijek za to. Malo me i Lewa nervir'o. Šteta je zaista što ova ekipa nije uzela barem još jednu LP, a zaslužili su ruku na srce.

luca toni 9 je napisao/la: hvala mu za nikad jaci Bayern, u svakom smislu te rijeci!
A daj :rol:

Valjda se prebacite na pdf Sitija kad vaš ljubimac i zvanično ode, i ti i ona neznalica koja ovdje navrati samo da odbrani ćelavu neznalicu.

Uživajte :kafa:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/porazav ... ole/193328
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 maj 2016, 12:01

Eee kada prenoći već je dosta lakše. Boli što smo ispali. Ali boli samo iz razloga što smo onako odigrali.
Vjerovatno je ovo najbolje poluvrijeme koje smo ikada odigrali (možda i utakmica), slično je bilo prvo poluvrijeme u Torinu.
Svi su dali sve od sebe, Ribery je kao Kahn, Effenberg, aa takvih je jako malo.

Medjutim, to sto nismo prosli, to je sreca koja se okrene i to treba prihvatiti. U jednu ruku mi je i drago sto nismo prosli samo radi Guardiole, ovo je dokaz da on ne moze, a da je kojim čudom uzeo dokazao bi da može. Sto se mene tice hvala mu na svemu, bilo je i predivnih trenutaka sa njim, kao i oni malo manje.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 maj 2016, 12:44

Čekamo da i BILD objavi za Pjanića pa da to bude gotovo sigurno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 maj 2016, 12:58

sekerbay je napisao/la:to za pepa znaju i Bog i narod :mrgreen:
nego, jesi li i ti misljenja da su bayernovi igraci pr.nuli u fenjer?
ako jesi, baci sta na opkladu.
jer, za razliku od ovih golo.guzih lajavaca, ti si na drzavnim jaslama, od tebe se mogu oparit.
Ma slažem sa dijelom o sreći, i ona je sastavni dio igre, Atletiu se vratilo za ono finale od prije 2 god, kao uostalom i Chelseau prije toga. Ali isto tako smatram da poraz u Madridu ide Pepu na dušu, sinoć je pogodio i Bayo je odigrao najbolje pol neke ekipe protiv Atletia, ali ipak to nije bilo dovoljno jer ste ugurali samo jedan gol, penal ste morali zabiti jer takvu priliku protiv Atletia ne smiješ propustiti, to su oni kaznili u drugom pol.

A ne bih rekao da su vam igrači prnuli u fenjer, ostavlja vas Pep u dobrom stanju, fino podmlađena ekipa, dolazi Hummy, jedino još eventualna zamjena za Lahma i neki veznjak (Pjanke) i to je to, spremni za nove pohode.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 maj 2016, 13:42

Scholl je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:
Scholl je napisao/la:srce mi se cijepa kad vidim ovo
slika
Ala gušta. Das Sex. :opaopa:
Vi cete svoj analni rape dobit u finalu kupa. Pa ce da gušta :opaopa: :opaopa:
Druze ignorisi ovog pacenika koji se hrani nasim neuspjehom radi vlastitih nedostataka uspjeha i titula,zao mi takvih idiota blago receno.
VOLIM BAYERN

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 maj 2016, 14:13

ne znam momci za vas ali ja sam jos duboko razocaocaran,frustriran i tuzan u vezi sinocnje tekme i svega onoga sto smo prosli od kada je guardiola na nasem celu. :( :plac: :plac: :plac: :evil: :evil: :evil: :plac: :plac: :plac:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 maj 2016, 14:38

da se osvrnem na ČAkira od turske,sinoc je on bio nesto vidno napet.pa kako moze da svira onakav penal,a morao je 100 % da vidi da je bilo vani.Po meni jedan od najboljih sudija,ali sinoc mu je bila noc za zabora i kaznu Ujefe.
trebao je sigurno da vise gleda i na klupu,jer ona sirovina Simeone je zasluzio sinoc crveni karton,a godin najmanje dva zuta, čakir je to sve stilski previdjeo.
sto se tice igranja ja ne znam sta je to vama bilo toliko ekstra dobro,kao da je bilo nesto ne vidjeno,pa imali smo mi super bolji tekmi odradjenih.Pod pepom sigurno dvije tri a pod Juppom hmmm hrpu.Pep je i sinoc isprobavao,isprobali ga šeici dabogda u grupnjaku.Sinoc prvo poluvrijeme je bilo super,ali to je jedno poluvrijeme od 3 godine mandata.Sad je sreca kriva pepu sto nije u finalu,prosle dvije godine povrede protiv Barce,a protiv reala su isto tako krivi svi samo ne on.sinoc srecu treba da krivimo,jer ona je ta koja je pepa sjebala moš misliti.mozda i jeste u maloj mjeri ali da bi je imao moras je zasluziti.Atletiko je za nas prosjecan tim,mi smo bolji dobrano,ali su oni sinoc pokazali dosljednost taktici i timu.Taj njihov timski duh je nesto sto Pep nije uspio usaditi u svoje pulene 3 godine.atletiko je zasluzeno u fina i to ne treba sporiti,nama moze biti krivo i zao ali to je tako.Mi smo imali hrpu sutev i napada ali njih 90% je bilo neproduktivno.Slobodnjak smo zabili na srecu,dobili penal kojeg smo fulali,i zabili go iz te akcije koja je prosla od stotinu jedna.
muller nije smio da puca penal,bas zato sto je 100% FC Bayern,emocije kod njega i kod npr,Lewe,Alonsa ili vidala su daleko vece i zamucuju um i sabranost,ja ne znam kako to Pep mag nije skontao.
ja licno ne mogu da kazem da ce ancheloti nesto napraviti,ali sam siguran da ce mo igrati konkretniji nogomet,da dosta jacom defanzivom,jer odbrana je ta koja titule lapa.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2016, 15:01

Kod nas je vezni red beton i mislim da Pjanić nema tu šta tražiti, ako mislite da će Bayern istresti 38 mil samo zato da bi Miralem s vremena na vrijeme zabio gol iz slobodnjaka varate se.Omiljeni mi je igrač u repki al' ruku na srce on nije dorastao ovom nivou.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 04 maj 2016, 15:05

@centre forward
Za tvoj info ja sam uz Bayern od 2001. godine, i nije istina to sto pricas, da sam Pep-fan. Da mi se svidja Pepov stil, da. Ali to je to sto se tice njega. Naravno da mu zelim sve najbolje u toku karijere, ali i poraze protiv Bayerna :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 maj 2016, 15:06

isakovich je napisao/la:da se osvrnem na ČAkira od turske,sinoc je on bio nesto vidno napet.pa kako moze da svira onakav penal,a morao je 100 % da vidi da je bilo vani.Po meni jedan od najboljih sudija,ali sinoc mu je bila noc za zabora i kaznu Ujefe.
trebao je sigurno da vise gleda i na klupu,jer ona sirovina Simeone je zasluzio sinoc crveni karton,a godin najmanje dva zuta, čakir je to sve stilski previdjeo.
sto se tice igranja ja ne znam sta je to vama bilo toliko ekstra dobro,kao da je bilo nesto ne vidjeno,pa imali smo mi super bolji tekmi odradjenih.Pod pepom sigurno dvije tri a pod Juppom hmmm hrpu.Pep je i sinoc isprobavao,isprobali ga šeici dabogda u grupnjaku.Sinoc prvo poluvrijeme je bilo super,ali to je jedno poluvrijeme od 3 godine mandata.Sad je sreca kriva pepu sto nije u finalu,prosle dvije godine povrede protiv Barce,a protiv reala su isto tako krivi svi samo ne on.sinoc srecu treba da krivimo,jer ona je ta koja je pepa sjebala moš misliti.mozda i jeste u maloj mjeri ali da bi je imao moras je zasluziti.Atletiko je za nas prosjecan tim,mi smo bolji dobrano,ali su oni sinoc pokazali dosljednost taktici i timu.Taj njihov timski duh je nesto sto Pep nije uspio usaditi u svoje pulene 3 godine.atletiko je zasluzeno u fina i to ne treba sporiti,nama moze biti krivo i zao ali to je tako.Mi smo imali hrpu sutev i napada ali njih 90% je bilo neproduktivno.Slobodnjak smo zabili na srecu,dobili penal kojeg smo fulali,i zabili go iz te akcije koja je prosla od stotinu jedna.
muller nije smio da puca penal,bas zato sto je 100% FC Bayern,emocije kod njega i kod npr,Lewe,Alonsa ili vidala su daleko vece i zamucuju um i sabranost,ja ne znam kako to Pep mag nije skontao.
ja licno ne mogu da kazem da ce ancheloti nesto napraviti,ali sam siguran da ce mo igrati konkretniji nogomet,da dosta jacom defanzivom,jer odbrana je ta koja titule lapa.
Rece Pep, poslije Juventusa, da se velike ekipe ne osvrcu na sudjenje, da krenu dalje i prihvate poraz ! Toliko o tvom pisanju i obracanju vaseg predsjednika !
Max Allegri

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2016, 15:36

Rumeni je rekao ono sto svi znamo , da smo sinoc pokradeni ,na brutalan nacin od turskog padavicara.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 04 maj 2016, 15:39

slika

:plac: :plac:

Svi smo mi Pep :mrgreen:
Mia San Mia

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 maj 2016, 15:40

isakovich je napisao/la:da se osvrnem na ČAkira od turske,sinoc je on bio nesto vidno napet.pa kako moze da svira onakav penal,a morao je 100 % da vidi da je bilo vani.Po meni jedan od najboljih sudija,ali sinoc mu je bila noc za zabora i kaznu Ujefe.
Pogrijesio kod penala jeste, ali se u konacnici ispostavilo da je pomogao Bajern, jer je penal neiskoristen a Atletiko nakon toga psihicki pao. To je i Cholo rekao. Nakon promasenog penala su neko vrijeme izgledali kao drogirani. Ubilo ih psihicki, pa ih momentalno i umor stigao. Kod Bajerna je doslo do suprotne reakcije, jer im je odbranjeni penal dao dodatni motiv.

Pomalo bizarno, ali je tako...

Atletiko je prava ratnicka ekipa i zasluzeno su u finalu. Ne bi bilo nezasluzeno ni da se Bajern plasirao. Bajern ima vise fudbalskog znanja, Atletiko ima vece srce!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 maj 2016, 15:42

Rece to i Giuseppe Marotta, pa ga taj rumeni i taj na tvojoj slici naruzise, kako to nije stil velikih ekipa! Prihvatis poraz i ides dalje
Max Allegri

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2016, 15:44

Čovjek je među najplaćenijim trenerima na svijetu a ipak nije bio u stanju odvesti ovaj tim Bayerna u finale, tri godine zaredom.Naravno da će biti kritikovan.

Mig_Mig je napisao/la:Rece to i Giuseppe Marotta, pa ga taj rumeni i taj na tvojoj slici naruzise, kako to nije stil velikih ekipa! Prihvatis poraz i ides dalje
Juventus je zasluženo ispao, nikakve sudijske greške nisu kumovale tome.Jednostavno ste level ispod Bayerna.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 maj 2016, 15:53

Saurman je napisao/la:Čovjek je među najplaćenijim trenerima na svijetu a ipak nije bio u stanju odvesti ovaj tim Bayerna u finale, tri godine zaredom.Naravno da će biti kritikovan.

Mig_Mig je napisao/la:Rece to i Giuseppe Marotta, pa ga taj rumeni i taj na tvojoj slici naruzise, kako to nije stil velikih ekipa! Prihvatis poraz i ides dalje
Juventus je zasluženo ispao, nikakve sudijske greške nisu kumovale tome.Jednostavno ste level ispod Bayerna.
Problem je taj sto je Primera puno jaca od Bundeslige. Spanci se do kraja bore za titulu, do kraja su u punoj snazi, takmicarskom ritmu...!

Bajern osvoji titulu na polusezoni i onda kada je najvaznije krene padati sa formom. Izgubi ritam, takmicarski naboj. Koliko god bili disciplinovani, neminovno ce izgubiti elan i energiju kada osjete da su titulu vec uzeli. I zato mnogi igraci u zavrsnici ispadnu iz forme. Primjer je i ovaj mali Kosta, koji je skroz pao u zavrsnici. Sve tri sezone pod Pepom Bajern je padao u zavrsnici zato sto je Bundesliga izgubila takmicarski intenzitet.

Bundesliga se svela na Bajern i to nije nimalo dobro. Drugoj najboljoj ekipi pokupovase sve igrace.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2016, 15:56

Valencia je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Čovjek je među najplaćenijim trenerima na svijetu a ipak nije bio u stanju odvesti ovaj tim Bayerna u finale, tri godine zaredom.Naravno da će biti kritikovan.

Problem je taj sto je Primera puno jaca od Bundeslige. Spanci se do kraja bore za titulu, do kraja su u punoj snazi, takmicarskom ritmu...!

Bajern osvoji titulu na polusezoni i onda kada je najvaznije krene padati sa formom. Izgubi ritam, takmicarski naboj. Koliko god bili disciplinovani, neminovno ce izgubiti elan i energiju kada osjete da su titulu vec uzeli. I zato mnogi igraci u zavrsnici ispadnu iz forme. Primjer je i ovaj mali Kosta, koji je skroz pao u zavrsnici. Sve tri sezone pod Pepom Bajern je padao u zavrsnici zato sto je Bundesliga izgubila takmicarski intenzitet.

Bundesliga se svela na Bajern i to nije nimalo dobro. Drugoj najboljoj ekipi pokupovase sve igrace.
Za prošlu sezonu je bilo tako no ipak ove sezone je druga priča.Ostalo je 2 kola do kraja Bayern se i dalje bori za titulu jer Dortmund konstantno vrši pritisak tako da nije bilo nekog prevelikog opuštanja.Za Costu se slažem da je pao u drugom dijelu sezone.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 maj 2016, 16:00

Druze, bojim se da si sve pobrkao! Oni nisu pali u formi, oni su fizicki pali, i sinoc su manje trcali od Atletica ! Recimo da je Vidal tkom sezone tempirao fizicki napor, i to se osjetilo zadnjih mjesec dana! Daleko je najbolji igrac Bayerna! Atletico je tokom cijele sezone tempirao fizicki napor, sto se vidi po rezultatima, po pretrcani kilometrima!
Max Allegri

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 maj 2016, 16:06

Mig_Mig je napisao/la:Druze, bojim se da si sve pobrkao! Oni nisu pali u formi, oni su fizicki pali, i sinoc su manje trcali od Atletica ! Recimo da je Vidal tkom sezone tempirao fizicki napor, i to se osjetilo zadnjih mjesec dana! Daleko je najbolji igrac Bayerna! Atletico je tokom cijele sezone tempirao fizicki napor, sto se vidi po rezultatima, po pretrcani kilometrima!
Donekle si u pravu!

Samo, Atletiko se toliko potrosio u proteklih nekoliko utakmica, da su u posljednjih 15 minuta sinocnje utakmice jedva hodali. Da su kojim slucajem bili produzeci, na nosilima bi ih iznosili. Posebno se primjetilo na Kokeu, koji je glavom 'kljucao' dok je trcao, pa par puta potrcao od zelje i stao kada je vidio da ne moze. I nije jedini.

I Bajern je prilicno pao, ali ne kao Atletiko... U pravu si za Vidala, daleko najspremniji igrac na terenu. U njemu je bilo najvise energije kada je u pitanju ekipa Bajerna.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 maj 2016, 16:13

Mig_Mig je napisao/la:Dva levela ispdo atletica haha :)
mig mig,šic šic,druze nemoj da se pretljas u pricu navijaca giganata svjetskih,atletiko je level za juve,juve je jos mali mis za bayerna i ostale velikane.Cuvajte se kakvih kladionica i namjestanja,more biti lahko zavrsite u 3. liZi ,brini svoji brigu,budi cool navijaj za juve kani se bayerna,jer ipak Bayern je za vas nesto na sto se ugledate i cemu tezite ;).
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.