da se osvrnem na ČAkira od turske,sinoc je on bio nesto vidno napet.pa kako moze da svira onakav penal,a morao je 100 % da vidi da je bilo vani.Po meni jedan od najboljih sudija,ali sinoc mu je bila noc za zabora i kaznu Ujefe.
trebao je sigurno da vise gleda i na klupu,jer ona sirovina Simeone je zasluzio sinoc crveni karton,a godin najmanje dva zuta, čakir je to sve stilski previdjeo.
sto se tice igranja ja ne znam sta je to vama bilo toliko ekstra dobro,kao da je bilo nesto ne vidjeno,pa imali smo mi super bolji tekmi odradjenih.Pod pepom sigurno dvije tri a pod Juppom hmmm hrpu.Pep je i sinoc isprobavao,isprobali ga šeici dabogda u grupnjaku.Sinoc prvo poluvrijeme je bilo super,ali to je jedno poluvrijeme od 3 godine mandata.Sad je sreca kriva pepu sto nije u finalu,prosle dvije godine povrede protiv Barce,a protiv reala su isto tako krivi svi samo ne on.sinoc srecu treba da krivimo,jer ona je ta koja je pepa sjebala moš misliti.mozda i jeste u maloj mjeri ali da bi je imao moras je zasluziti.Atletiko je za nas prosjecan tim,mi smo bolji dobrano,ali su oni sinoc pokazali dosljednost taktici i timu.Taj njihov timski duh je nesto sto Pep nije uspio usaditi u svoje pulene 3 godine.atletiko je zasluzeno u fina i to ne treba sporiti,nama moze biti krivo i zao ali to je tako.Mi smo imali hrpu sutev i napada ali njih 90% je bilo neproduktivno.Slobodnjak smo zabili na srecu,dobili penal kojeg smo fulali,i zabili go iz te akcije koja je prosla od stotinu jedna.
muller nije smio da puca penal,bas zato sto je 100% FC Bayern,emocije kod njega i kod npr,Lewe,Alonsa ili vidala su daleko vece i zamucuju um i sabranost,ja ne znam kako to Pep mag nije skontao.
ja licno ne mogu da kazem da ce ancheloti nesto napraviti,ali sam siguran da ce mo igrati konkretniji nogomet,da dosta jacom defanzivom,jer odbrana je ta koja titule lapa.
VOLIM BAYERN