FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne vidim nacin da pod Vinkom ovi igraci proigraju odjednom,daj Boze da me demantuju.Nas jedino neka luda sreca moze pogledat pa da nas se rezultati drugih poklapaju i nekako da se provucemo sa ovom igrom i uzmemo titulu.
Sta uradise od gotovog posla da covjek ne povjeruje
Sta uradise od gotovog posla da covjek ne povjeruje
-
- Kontakt:
Ma nismo ba ovako igrali ljudi sta je vama. Pa svi smo ovdje pricali kako izgledamo dominantno. Pa istog ovog Borca u Banjaluci smo samljeli i sa igracem manje napadali i izvukli bod. U Mostaru Zrinjskog smo glat uzeli sa preokretima, tad se vidio taj mentalitet pobjednicki i samopouzdanje i kvaliteta.
Istog onog Veleza smo samljeli prvih 45 minuta u Mostaru i svi znamo ko je kriv sto tad nismo uzeli. Fantastična utakmica protiv Bresta, poluvrijeme sa Željom. Derbi sa Borcem na Kosevu itd itd .
Toliko utakmica bez poraza u kojima smo svakog mljeli i to je sad kao slucajnost ?
Nema glavnog pogona u ekipi, plus losa forma ovih pojedinaca koji su ostali u medjuvremenu se i samopouzdanje izgubilo i to je to.
Istog onog Veleza smo samljeli prvih 45 minuta u Mostaru i svi znamo ko je kriv sto tad nismo uzeli. Fantastična utakmica protiv Bresta, poluvrijeme sa Željom. Derbi sa Borcem na Kosevu itd itd .
Toliko utakmica bez poraza u kojima smo svakog mljeli i to je sad kao slucajnost ?
Nema glavnog pogona u ekipi, plus losa forma ovih pojedinaca koji su ostali u medjuvremenu se i samopouzdanje izgubilo i to je to.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo pogledaš top 5 najboljih strijelaca i asistenata u aktualnoj sezoni i sve ti bude jasno. Pustili su igrače koji su poentirali bez da dovedu adekvante zamjene, oslanjajući se na bodovnu razliku napravljenu u vremenu dok su ti igrači bili tu. Rizikovalo se, i sad imaš otvoreni prijelom ekipe. Odgovorne treba nabiti nogom. Ovo je za zatvora, da su ostavili tim gdje nema ko dati gola.
Neozbiljno ponašanje uprave je dovelo u pitanje sve dobro što se napravilo u predhodne dvije sezone. Doveli su se u situaciju da se syebe koeficijent koji je ključan za rezultate u kvalifikacijama, gdje je bez statusa nosioca nemoguće napraviti nešto.
Želim vidjeti sličan tekst koji će unfks poslati na adresu kluba.
Neozbiljno ponašanje uprave je dovelo u pitanje sve dobro što se napravilo u predhodne dvije sezone. Doveli su se u situaciju da se syebe koeficijent koji je ključan za rezultate u kvalifikacijama, gdje je bez statusa nosioca nemoguće napraviti nešto.
Želim vidjeti sličan tekst koji će unfks poslati na adresu kluba.
Boga mi jedinog, da su Amar i Benjo ostali, sada bi bilo preko 20 bodova prednosti.
Plače mi se kad pomislim.. Ne mogu da vjerujem šta su uradili i kako su se zajebali.
Plače mi se kad pomislim.. Ne mogu da vjerujem šta su uradili i kako su se zajebali.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brate da je dovedena 10ka rang bilo kojeg kluba iz lige mi bi imali istu prednost kao sa poluusezone. A o krilu da ne pomišljam.. kuknjavafeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:09Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Bukvalno si napisao razlog naše slabe igre jedino bih dodao još da smo trebali i lijevog beka dovesti.feniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:09Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa zamislite da je Hiros dosao..Imali bi sigurno 3 boda vise, ako ne i 5-6
A jos da je Zakaric dosao, pa da sada naprimjer kada nemas Fanima, stavis Zakarica desno, Jukica lijevo, a Hiros na AM, Mesanovica u spicu..
A spali smo na ovu trojku
..........Handzic
Milanovic-Mesanovic-Fanimo
A jos da je Zakaric dosao, pa da sada naprimjer kada nemas Fanima, stavis Zakarica desno, Jukica lijevo, a Hiros na AM, Mesanovica u spicu..
A spali smo na ovu trojku
..........Handzic
Milanovic-Mesanovic-Fanimo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A zbog cega se nije moglo sa njima sjesti i dogovoriti da idu na kraju sezone jer puno vise je u igri od tog miliona sto se uzelo pa taman i djaba da odufeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:09Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
-
- Kontakt:
Postujem,al ja to nisam tako vidjeo, slazem se da smo imali samopouzdanje i Tatara i Rahmana al ja govorim o igri meni ni tad nije bilo igre. Al bilo pa prošlo, treba se fokusirati na ovo sto je pred namaajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:56Ma nismo ba ovako igrali ljudi sta je vama. Pa svi smo ovdje pricali kako izgledamo dominantno. Pa istog ovog Borca u Banjaluci smo samljeli i sa igracem manje napadali i izvukli bod. U Mostaru Zrinjskog smo glat uzeli sa preokretima, tad se vidio taj mentalitet pobjednicki i samopouzdanje i kvaliteta.
Ja razumijem naše frustracije , vrlo lahko sa Domaćim pobjedama smo mogli imati +14 sada , ali nemamo. Ne treba niti od drugih praviti Barselone i Realne, tek sad ide kokanje među konkurentima.
21 bod je do kraja, niko neće sve uzeti. Svi smo govorili i da +1 do zadnja 4 kola nije loša zaliha.
Proći u finale kupa, dozvati se malo i potući se u Mostaru . Znali smo odozdo nositi bodove i sa lošijom ekipom od ove. Gori i njima. Pola lige u svaki meč ulazi sa imperativom pobjede. Tačnije cijela liga.
Kakve su to igre konkurenata u ligi. Velež da gol i valja se 45 min, isti taj Velež nije dao Borcu preći centra. Borac sinoć nije zaslužio pobjedu definitivno, nisu nas nadigrali ni jednim segmentom igre
21 bod je do kraja, niko neće sve uzeti. Svi smo govorili i da +1 do zadnja 4 kola nije loša zaliha.
Proći u finale kupa, dozvati se malo i potući se u Mostaru . Znali smo odozdo nositi bodove i sa lošijom ekipom od ove. Gori i njima. Pola lige u svaki meč ulazi sa imperativom pobjede. Tačnije cijela liga.
Kakve su to igre konkurenata u ligi. Velež da gol i valja se 45 min, isti taj Velež nije dao Borcu preći centra. Borac sinoć nije zaslužio pobjedu definitivno, nisu nas nadigrali ni jednim segmentom igre
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 18 apr 2021, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ma što je izgubljena?
Borac kući: Široki Brijeg, Krupa, Zrinjski, Tuzla City.
Borac u gostima: Velež, Željezničar, Sloboda.
5 derbija gdje će biti guravo.
Sarajevo kući: Željezničar, Sloboda, Radnik.
Sarajevo u gostima: Zrinjski, Tuzla City, Mladost, Olimpik (Koševo)
3 derbija gdje će biti gutavo.
Što se predajete? Nema igre? Eto drugi imaju igru.
ORIGINAL 1987
- ElCartel11
- Kontakt:
Al stvarno sta je sa onim Mesanovicem? Pa lik svaku tekmu syebe barem jednu čistu situaciju za gol.
Celavac jos nije otisao?
Celavac jos nije otisao?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Najvise zbog neznalice Celave,koji nije doveo zamjenu za Rahmana,mi bez dobre 10-ke nemamo igre to je tako kako pratim Sarajevo,on se bio uzdao u Susica i Zidana usranog,i sad nek odgovara,otkaz dok nije poceo smisljati planove za juli i avgust i ugradjivanje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:13Bravo majstoreSanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:36Celo kaze Handze nije dobar daj napadaca,pa dovede Mesanovica koji na kraju igra na lijevom krilu,a Handze koji kao nije bio dobar i dalje spic,a stranac koji treba da bude bolji od obojice zajedno uopste i ne igra![]()
Nevjerovatno je da se uvijek iste stvari ponavljaju,da se toliko nelogicnih situacija stvara,i dok je tako tu nesto smrdi i nije normalno.
Ovo djeca predskolskog uzrasta uradila ne bi,dovesti sezonu u pitanje,zbog cega velika je misterija.
Bilo je i sinoc i jutros vrijedjanja mozda nisi upratio ali su postovi izbrisani, a krpelji mozda banovani. Upalila se djeca sto im je toliko trebalo da udje iz guzice u glavu, ne zamjerim im.Pantelija je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:05Eh vidis kako Zip i sarkazam ekipa sad pucaju, i krive nekoga da se raduje što nam se klub vratio 3 godine unazad. Ne kaze isti da se reagovalo na vrijeme da bi se ovo sve sprijecilo kao stonse moglo sprijeciti da veliki hus dobije novi bolji ugovor pa ne bi morali sa mu kesiramo 200 000.
Sad psuje majke, nekoga krivi a na svaki, apsolutno svaki post u kojeem se bilo sta napisalo i zamjeralo ekipi koja je djelovala bezidejno od priprema do danas, koja je od pocetka sezone imala maksimalno 5-6 utakmica gdje smo bas bas pokidali igrom dok smo pocetak sezone trebali imati bar dva poraza, gdje smo zadnje kolo dobili 2-1 u zasnji minut a da pri tome 90 minuta smo izgledali bas onako kako smo izgledali na proljece.
I treba pojedincima sad vaditi mast, svaki post im citirati i ogaditi forum, pozivati da se prijave na funkcije u klubu i akademiji da pokazu znanje. Evo ja cu obavezno to uradiri jer izglesa znam nešto cim sam po drugi put unaprijed predvidio probleme.![]()
Znaci, provocirali ste na svakom koraku i sad kad vam neko vraca istom mjerom, kukate ko ranjenici kako eto vi volite a mi ne volimo sarajevo... Bas obrnuto, kada klub budete gledali samo kao klub a da vam pojedinci ne budu znacili nista zvali se oni vinko ili husref, da vas prosto boli neka stvar jel on fini cikica ili jee psovac djece, vec iskljucivo da gledate sa li klub sa njim NAPREDUJE i da li klub ima KORISTI od njega, da li radi dobro svoj posao, da li postuje strtegiju kluba i razvoja mladih igraca. Kada ne busete branili ljuse jernau osradili jesan ili dva prelazna roka dobra sa najvecim budzetom u ligi a onda 5 usrali, jer eto on jw sobro radio, onda mozsa budemo ono sto MORAMO biti.
Da bi klub napredovao, svaki an treba da im se visi nad glavom. Da svaku gresku im na nos se nabija sve dok ne isprave iste i dok ne budemo ono sto MORAMO biti. Sve dok nam je prica " on je osvojio titulu" bitnija od toga da stvari sagledamo kriticki, i u toj tituli nadjemo stvari da se isprave, nama nema napretka. Sve dok nam "historija" kaze da 70% mladih koje smo isforsirali bar malo su bolji od hebibovica i sličnih, a pravdamo vinka "kako nema kvaliteta" pa eto on ne ubacuje akademce, ovako ce nam biti. A najbolji igrac ekipe koja masno kosta ti je momak od 20 godina iz akademije. Poslije njega kovacevic je najbolji i fanimo.
Dakle, unistavali smo sami sebe a sve zarad loseg rada sportakog segmenta. Toliko lose je radio sd da je sabrina da bi spasila akademiju morala da dovede čovjeka iz italije da sreddi stvari. Toliko je sd postao bahat da dovodi covjeka sa povredom zbog koje je upitna karijera , a onda na to sve krene u dilove sa husarom. I ocekujemo napredak? Sa cocjekom koji nema apsolutno nikakav plan kako stvoriti ekipu, cije su procjene kriminalne? Sa trenerom koji defanzivnim stilom ubija svaku kreaciju i koji je napravio od ekipe kojoj su svi bjezali u svojih 16 do ekipe kkja se povlaci na kosevu protiv krupe i cupa pobjedu.
Nadam se da ce vec danas sabrina na svoju ruku smjeniti obojicu. A sramota neka ih je svaku marku koju uzmu na silu kao husref što je.
Mislio sam i ja malo duzi post napisati ali postao bih dosadan kao sto su oni proteklih godinu dana, sreca eto ubo si ti u sustinu.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Bas me interesuje kako uprava i Nam gledaju na trenutno stanje u klubu.
I Celo i Vinko vole pare, kud da idu, a da im sa ovim neznanjem bude ovako lijepo?
Samo vi ostanite, ionako ste usrali sve sto se dalo usrati.
Samo vi ostanite, ionako ste usrali sve sto se dalo usrati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne možeš pitu da ne kažem od čega napraviti, ljudi moramo biti svjesni da u ekipi imamo jedno pravo krilo, jednog veznjaka, dva štopera i golmana i to je to što valja. Jesenas ako gol neće Benju hoće Rahu i Fanija i obratno. Sada imamo samo Fanija koji zna da postigne gol i to je to.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje