Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ovu rusku ligu zuhar igrati raspon golova 0-1, kvota na sve tri danasnje tekme 22 i nesto. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Consigliere je napisao/la:Gledam ovaj Kuban i zakljucio sam da nas kladionice ozbiljnije pljackaju sa kvotama na golove... Ovdje bi na odg ili 3+ kvota trebala biti 4-5 minimalno![]()
![]()
Čekam El Clasico kad stave 1,45

- diplomatija
- Kontakt:
Moj Janez prije mjesec stavim dvije na 4+ na 20KM dobijem 400 i ljepota sad brate moraš tri staviti na 4+ da bi dobio 400 na taj ulog, i da vas podsjetim večeras sudi gospodin koji je nedavno na levante-granada napravio masakr od utakmice pa se nadam da ce i večeras biti u elementu, ako ova utakmica ne bude na nož ne znam koja ce, a ja cu isto pokušati na lacio, jer sudi tagliavneto koji je prošlih godina imao najviše dosudjenih penala, žutih i crvenih u Italiji, a ove godine se ušutio, ganjam ga i samo sam jednom pogodio kad je sudio Kup inter-Sampdoria, nadam se da mora nekad doci kraj njegovog posta i da pokaze crveni, dosudi penal, bilo sta..
Zato kažem da najbolje znaš o čemu pričam jer ganjamo Južnu Ameriku i znamo koliko su nam kvote ofalile.
Hvala na prijedlozima biti će uzeto u razmatranje. 

- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ne smeta meni kad stave na Frankfurt- Werder (lupam) 1.50... Znas da ce se igrati otvoreno, da ce ekipe do zadnje sekunde pokusavati pogoditi, kakav god rez bio... Ali, npr. ovaj Kuban danas... Dakle, gledao sam drugo poluvrijeme i ovi gosti su nesto pokusavali do neke 60-e minute, a onda se fino povukli i samo rokaj naprijed cim vidis loptu.. Ajde, njihovo pravo, ali sta radi sudija? Cirkus, svaki dodir faul i prekid od barem minutu... Izbacivanje trenera zbog crvenog je trajalo barem 4 minute... Nema tu tecne igre, ni prilike za istu. Naravno nadoknada je bila standardnaJanez je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Gledam ovaj Kuban i zakljucio sam da nas kladionice ozbiljnije pljackaju sa kvotama na golove... Ovdje bi na odg ili 3+ kvota trebala biti 4-5 minimalno![]()
![]()
Čekam El Clasico kad stave 1,45Pa pogledaj sad Argentince pm3 po 2,5-2,8, ranije ispod 3,2 nije bilo ko i Portugalska druga zato što raja sad igra masovno to i onda su i oni kvote oborili čim par kola bude nešto golova odmah idu kvote za 0,2-0,4 manje. Diplomatija najbolje zna o čemu pričam sigurno

Priznajem, moja je kivica sto sam ga uopste stavio na tiket, ali kvota je jednostavno premala.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odigrao sam prelaz na Lokomotiv - Rijeka. Mogao bi ovdje kakav gol "zalutat" u gostujućoj mreži.
Ajdeee Petrolul bilo ko golllll
- rob do bagro
- Kontakt:
Hajde u picku materinu i kladionica, nabiju ih u gostima 5:1 i sad ne mogu gola zabiti, ma mrs.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hoće li moći MZT okrenuti ovo? Nećemo valjda na prvom paru pasti na zajedničkom...
Oba tiketa padose, na jednom 3+ na drugom 1i3+Lisac je napisao/la:Ajdeee Petrolul bilo ko golllll

A jbm ti smrdljivi mzt pa je l' moguće da ih bugari ovako guze? 
jao pa krampe slobodno ne mogu pogoditi sestre im sprčim

jao pa krampe slobodno ne mogu pogoditi sestre im sprčim
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Ma gdje će okrenut, Levski vodi kroz cijelu utakmicu 10+ razlike .. ebeš ti ovo ..
Lokomotiva-Rijeka 3+ 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Pa kakve ovo kvote stavljaju, ljudi jači od makedonskih nehljebara za 2-3 klase
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
E jeb'o ovo smeće od košarkaške lige...
Još ja igr'o samo 2, nisam onaj hendikep od akumolatora.
Još ja igr'o samo 2, nisam onaj hendikep od akumolatora.
Lazio 1:0, sad Fiora gol 

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sta je ovo s Fiorentinom, Lazio ih ubi, da su malo prisebniji bili do sad bi 3:0 bilo...
Ocigledo je da nakon kupa u cetvrtak se cuvaju sada za ovaj cetvrtak i europa ligu.Pasha_car_aga je napisao/la:Sta je ovo s Fiorentinom, Lazio ih ubi, da su malo prisebniji bili do sad bi 3:0 bilo...
A za šta se MZT čuva?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno, jos uvjek nemaju udarca na gol, Salah i ne postoji na terenu.arelinho je napisao/la:Ocigledo je da nakon kupa u cetvrtak se cuvaju sada za ovaj cetvrtak i europa ligu.Pasha_car_aga je napisao/la:Sta je ovo s Fiorentinom, Lazio ih ubi, da su malo prisebniji bili do sad bi 3:0 bilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.