FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 03 maj 2016, 23:40

don_burza je napisao/la: Nemojte džaba @valencia napadati nista čojk nije los uradio
ne treba ga napadati nego samo ignorisati njegove postove. Za njega ima tema "opste diskusije" iz razloga sto uvijek ovdje dodje kada nesto lose krene. Ja sam na temi Uniteda odgovarao na postove koji su vezani za Bayern, i to su se njihovi forumasi prvi dotakli Bayerna a potom zaplakali modeatoru i htjeli da me prijave.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 03 maj 2016, 23:41

Sad je najbitnija liga, pa onda Kup.
Poslije Eura dovesti pojacanja (gdje Don procijeni da treba), i idemo napasti klempu opet :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 03 maj 2016, 23:44

Karlo čekamo te katalonac je završio svoje neuspješno
Treba nam jedan krilni napadač(robbery ja završio svoje godine i povrede ucinile su svoje) desni bek i rezervni napadac naravno pored Hummelsa koji dolazi

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 maj 2016, 23:46

Šteta stvarno, ali barem je večerašnja utakmica pokazala da je Bayern trenutno najbolji tim na svijetu.
Ovom Atleticu Real i Barcelona jedva stvore šansu na utakmici a mi smo uputili 35 šuteva od kojih su mnogi bili odlične prilike.
Guardiola je upropastio prethodne 2 sezone u LP, te prvu utakmicu na Calderonu, za večeras mu se nema šta prigovoriti jer ih je dobro motivisao.
Odavno nisam vidio da Bayo ovako grize, a jedva čekam dolazak Carla jer nema šanse da primamo ovako amaterske golove iznova i iznova.
Večeras treba posebno pohvaliti Riberya, Alonsa i Vidala jer su bili najbolji na terenu.
Alonsa sam često kritikovao (s pravom), ali večeras je pokazao da u konstalaciji snaga gdje samo Bayern napada može itekako igrati.
Ribery kralj preorao teren i još stigao podijeliti jednu vaspitnu Simeoneu :mrgreen:
Guštaju hejteri Bayerna, ali oni objektivni će reći da je Bayo večeras uništio Atletica u svim mogućim segmentima te da su ispali ponovo na bezvezan način.
Kada se Carlo malo privikne bit će pojam da se priđe golu Baye, a kamoli da se postigne gol.

Na kraju evo šta nam poručuju sa Bayine zvanične FB stranice

We'll lick our wounds and come back stronger. Thank you for your incredible support today! We're so proud ❤
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:48

Bilall je napisao/la:
don_burza je napisao/la: Nemojte džaba @valencia napadati nista čojk nije los uradio
ne treba ga napadati nego samo ignorisati njegove postove. Za njega ima tema "opste diskusije" iz razloga sto uvijek ovdje dodje kada nesto lose krene. Ja sam na temi Uniteda odgovarao na postove koji su vezani za Bayern, i to su se njihovi forumasi prvi dotakli Bayerna a potom zaplakali modeatoru i htjeli da me prijave.
Pa nisam Zidov jebote, a ovo nije nacisticka Njemacka. Jos mi vezite bijelu oko lijeve miske. :lol:

Samo bezveze kvarite temu suvisnim upadicama. Pisao sam na svakoj temi, ovo je prvi put da mi neko kaze da negdje ne smijem pisati. Al' ako tako kuca kaze, ja to mogu prihvatiti ili razguliti, nema trece. Kuca diktira pravila. :) Zato vas molim da ne glumite serife i coporativno napadate razlicito misljenje. Svaka zabrana i cenzura je relikt diktatorske proslosti, cemu valjda ne treba teziti. Imaju pravila foruma i to je to.

Necu se vise obazirati na ove prozivke i trolanje. Neka moderacija odradi posao, pa ako ne smijem ovdje pisati, neka mi neko od odgovornih to kaze.

SADA SE VRATIMO TEMI!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 03 maj 2016, 23:49

Prva utakmica, Bernat i Müller, prvi nije smio igrati, drugi je morao, Thiago van isto. Veceras je sve bilo kako treba biti, al brate, koliko sansi treba za gol... Nikoga necu posebno krivit, sta je tu je, al je gorko..tako je malo falilo za titulu.. Pep, nisi uspio, sretno ti bilo, al ti ne bih bio u kozi kad krenu prave kritike. Obecao sam da cu popit gajbu pive kad odes iz Bayerna. Sretno jos jednom tvrdoglava budalo.
Ekipa se vec pocinje pripremat za Karla, al' koliko ce mu trebat da nametne svoju filozofiju ili ce se okosnica tima rado prisjetit' Juppovog sistema?
Bice zanimljivo u svakom slucaju. MiaSanMia

Klare

Post Postao/la Klare » 03 maj 2016, 23:49

Karlo je napisao/la:proci ce dugo vremena dok naletimo da ovake igracine kao sto u su bili roberi lahm,steta ali sta je tu je.
ma neće se to toliko osjetiti, jer imaju drugi sistemi, druge taktike, a mi imamo u odbrani i na centru veliki potencijal koji čuda znači.

Kod Karla će ova trojica biti kao Maldini-Nesta-Sedorf nekad, ja sam skoro siguran da je sljedeća godina naša, s kojim uživanjem ćemo pratiti sve utakmice Bayerna, biće to preslika onog Jupovog Bayerna siguran sam, a puno će se tu još pitati duo Roberi. Čovječe 33 godine tad si najjači, o kakvom povlačenju govoriš, tek poslije 35 možemo o tome da pričamo, dotad prepusti se i uživaj.

Teško sam prihvatio taj gol u 54 min, osjećao sam nekakvu tegobu, teško mi je tad bilo, osjećao sam nemoć, potučen sam bio, sada sam već prihvatio poraz, i osjećam se fantastično. :D
Zbogom fudbalu do EP i Karla sa crvenom kravatom.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 maj 2016, 23:51

Kao prvo čestitke momcima na borbenosti i igri koja nije nagrađena prolaskom u finale. Atletiko antipropaganda fudbala, nešto slično kao Chelsea sa Mourinhom u svoje vrijeme. Sudija katastrofa živa. Ovaj Čakir je zaslužio da mu se uskrati povjerenje za sva vremena, jer nije prvi put da kardinalno griješi. Onaj smiješni penal me podsjeća na isti penal koji je sviran protiv bivše SFRJ 1982. godine u korist Španije. Simeoneov potez je za svaku osudu. Ne gine mu debela kazna od strane UEFA-e. Krkanluk. Pep šta reći o njemu? Imao je šansu ući barem jednom u finale, ali nije uspio. Sretno mu bilo. Carlo je trener za ovakve utakmice. Dokazao je to u Milanu ali i u Realu.

Kako god očekujem ipak donekle mali remont Bavarskog giganta na ljeto.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2016, 23:53

Bundesliga je napisao/la:We'll lick our wounds and come back stronger. Thank you for your incredible support today! We're so proud ❤
Ova utakmica treba da nam bude motiv kao ona protiv Čelzija kad smo izgubili finale na svome stadionu od identičnog stila (ne)igranja fudbala. I onda da sljedeće sezone dovede se ekipa do tog stepena motiviranosti da bez problema osvoje LP.

Alonso je proigro samo zato što je imo više slobode u večerašnjem sistemu, igrao se "starinski" fudbal, smio je krenut naprijed(par puta je iznio loptu od našeg do njihovog šesnesterca), smio je prić da odigra dupli pas, smio je šutirati, smio je sve ono što inače ne smije da radi u ekipi i zato izgleda ko da tuši ekipu inače, a včrs kao preporođen. Trom i spor jeste, ali Karlo ga može iskoristiti kao Conte Pirla, ali nema potrebe kad ima Vidal i još neko pojačanje.

Makar se nismo osramotili ove godine u polufinalu.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2016, 23:53

Promasen penal nas je kostao prolaska u finale.
Jedina i prava istina.
Stvorili smo.im vise sansi, nego barca u 2 utakmice.
Uz sve greske Guardiole,treba bit relalan i priznati da nije bio miljenik srece, al nikako bas.

Pep: "When we have done what we have done, we can sleep quietly [...] I have given my life for this FC Bayern München"

Jbg.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 maj 2016, 23:55

Na stranu sve ali neće san na oči.
Kontao sam da mi neće biti ovako teško.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 maj 2016, 23:57

Opet veceras nema spavanja . Pogledati sve snimke John Olivera do pet ujutro

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 maj 2016, 23:59

Klare je napisao/la:Teško sam prihvatio taj gol u 54 min, osjećao sam nekakvu tegobu, teško mi je tad bilo, osjećao sam nemoć, potučen sam bio, sada sam već prihvatio poraz, i osjećam se fantastično. :D
Isto se osjecam :)
Mia San Mia

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2016, 00:01

anelbavarac je napisao/la:Promasen penal nas je kostao prolaska u finale.
Jedina i prava istina.
Stvorili smo.im vise sansi, nego barca u 2 utakmice.
Uz sve greske Guardiole,treba bit relalan i priznati da nije bio miljenik srece, al nikako bas.

Pep: "When we have done what we have done, we can sleep quietly [...] I have given my life for this FC Bayern München"

Jbg.
U svemu ovome ima jedna pozitiva a to je da smo stalno tu uz Barcu i Real u Evropskom vrhu i da smo dostigli neku konstantu, koju nismo imali početkom novog milenija i da sami držimo koeficijent za Njemačke klubove :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2016, 00:02

Očekujem da Carlo posloži ekipu kao nekad Jupp, prije svega odbranu Boateng-Hummels-Lahm-Alaba a ispred Vidal-Martinez. :cool:

I kakav status će imati Ribery i Robben godine su tu a povrede se redaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 maj 2016, 00:03

Saurman je napisao/la:Očekujem da Carlo posloži ekipu kao nekad Jupp, prije svega odbranu Boateng-Hummels-Lahm-Alaba a ispred Vidal-Martinez. :cool:

I kakav status će imati Ribery i Robben godine su tu a povrede se redaju.
Pa Karlo je poznat po tome sto voli stare kajle, tako ce se Riberi i Roben jos naigrati kod njega!

Odoh, LN!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 maj 2016, 00:07

AlemC85@nije ni Carlo takticki mag kao sto se misli prosle godine ga je Allegri nadmudrio u 1/2 sa slabijom ekipom igracki

Ali bice zanimljivo vidjeti kako ce posloziti Bayern
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 04 maj 2016, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 maj 2016, 00:07

slika

Nakon završetka karijere u Bayernu Riberyjev dres se može komotno u vitrine postavit rame uz rame sa Rumennigeom, Gerdom Mullerom, Ulijem Hoenesom, Beckenbauerom, Lahmom, čak mi se čini da Ribać voli Bayu više nego Schweini koji se rodio u predgrađu Minhena..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2016, 00:09

Yucca je napisao/la:AlemC85@nije ni Carlo takticki mag kao sto se misli prosle godine ga je Allegri nadmudrio u 1/2

Ali bice zanimljivo vidjeti kako ce posloziti Bayern
Slažem se drug. Ali ipak ima možda malo više šlifa za knock out faze od Pep-a, koji je propustio 3 šanse za finale.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 maj 2016, 00:11

Klare je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Nakon ove utakmice Guardiolu treba samo pitati, što u pola ovako agresivno nije ekipa igrala u prvoj tekmi i što je kojikuurac Bernat igro beka a Alaba stopera i što igrači više nisu šutirali i centrirali
To je bio experiment koji nas je koštao, prva utakmica nas je izbacila, druga je bila dosta dobra, ali previše je zayebao u prvoj.
Fizički smo opet podbacili, atleti 4-5km više, naša ekipa za ovakvu igru nema kapacitet kakav je imala Barca, tu nešto fali.
isakovich je napisao/la:idiot pep stavlja jos i Alonsa umjesto Alkantare
Nemoj molim te, Alonso je večeras pokazao da se na njega još može računati, uostalom ne znam znaš li podatak da je od svih najviše pretrčao? ;)
Mada vjerovatno se slažemo kako je kasnije trebao vršiti izmjenu Alonso-Tijago.

Ovu utakmicu nemamo šta prigovoriti, ali da nas je sveukupno koštao Pep jeste, ovaj Atletiko se morao proći, tužno ispadanje ide na njegovu čast,
vidljivo je svakom posmatraču koliko su naši individualci kvalitetniji. Po mom mišljenju ove dvije ekipe se kvalitetom nikako ne mogu porediti, jednostavno David je srušio Golijata, jer je Golijat imao manu koja se zove Pep. ;)
Nije prvi put da Golijat ispada od Davida.
Navijaci Bayerna bi to trebali znati, jednostavno je ovo igra gdje je sreca sastavni dio igre.

Pepova najveca greska je stavljanje Mullera u prvi tim, u prvoj tekmi stavljanje Bernata.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.