Ako si ga igrao , a on je pao i ti si paobettingking je napisao/la:moze mi neko odgovorit kako se racuna tecaj u skijanju kad skijas pane u natjecanju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako si ga igrao , a on je pao i ti si paobettingking je napisao/la:moze mi neko odgovorit kako se racuna tecaj u skijanju kad skijas pane u natjecanju
koliko si siguran za ovo? mislis li da moze gg3+?anell je napisao/la:Hibernian : St.Johnstone DD1
ja igrao X pa sta budebevanda4 je napisao/la:koliko si siguran za ovo? mislis li da moze gg3+?anell je napisao/la:Hibernian : St.Johnstone DD1
taman da cu napisati.. bez kirilenka i lovea, a s druge strane varejaoa - over pekovića je stvarno moguci zicer dana. Kroz par sati predviđam dizanje granice na 18,5 ili spuštanje kvote na 1,70Vasa Ladacki je napisao/la:Peković preko 16,5
Koliko si uplatio ?EmirSioux89 je napisao/la:Empoli - Livorno - X (3.10)
Ma na sitno ne igram ja puno na singlove cisto onako da pratim.soxx je napisao/la:Koliko si uplatio ?EmirSioux89 je napisao/la:Empoli - Livorno - X (3.10)
Ajde HertaViper je napisao/la:Poklon bio, stvarno smijesna kvotaViper je napisao/la:I idemo novo duplanje, za sad 2/2![]()
Herta - Union Berlin 1X
Smyczek - Chvojka 1
Kuznetsova - Matterk 1
Trump - Dunn 1
Selby - Davis 1
Kvota: 2,38
Sretno ako neko prati
I po meni tip dana:
Lokomotiv Moscow - Sloboda Uzice 1 @1,80
Smijesna kvota
jest al Radnik iz Ugljevika....soxx je napisao/la:evo 1-1
ZvijezdaGranda je napisao/la:jest al Radnik iz Ugljevika....soxx je napisao/la:evo 1-1
zavisi od toga jel pao na ledja ili na bok...bettingking je napisao/la:moze mi neko odgovorit kako se racuna tecaj u skijanju kad skijas pane u natjecanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.