FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2016, 23:14

KayserSose je napisao/la:Ala gušta. :opaopa:
Opet ovo smece dolazi gdje mu nije mjesto.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:14

Valencia je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU? :facepalm:
Molim nadlezne institucije da reaguju i makar opomenu ovog forumasa koji me po drugi put nicim izazvan napada.

Prvi put sam ignorisao, kontam prestat ce, ovaj put ne mogu. Jos me naziva debilom!

Nista lose nisam napisao, nikoga uvrijedio, nijedno forumsko pravilo prekrsio. Iznosim misljenje na krajnje pristojan nacin. A to sto se nekome eventualno ne svidja moje misljenja, to nije moj problem. Neka takavi otvore blog i sami na njemu pisu. Ovo je forum, zamisljen za diskusije i razmjene misljenja.
Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU? :facepalm:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 23:16

Saurman je napisao/la:I sad napokon dolazimo do zaključka da je posao Guardiole u Bayernu završio fijaskom, ako mi neko spomene titule u ligi neka sam sebe išamara.

:thumbup: :evil: 17 **** miliona ZA STA :facepalm: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :plac: :plac: :plac:

dajte momci spustite loptu pustite raju neka pise ,samo bez vrijedanja ako vam se neciji post ne svijda nemojte brate odg.nemojte se ni vrijedjati ,dosta je ba ovog vise **** geta po pdf :evil: ,pustite slobodu normalno pisanaja ,neka pise ko sta hoce ali fino i kulturno.
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 03 maj 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:16

NYKnicks Fan je napisao/la: Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU? :facepalm:
Po treci put.

Dva puta sam istrpio.

Sada imas prijavu!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 maj 2016, 23:16

vala @karlo, riberi je bio ubjedljivo najbolji na terenu + sto je pretrcao barem 10 km.
moze on jos najmanje jednu sezonu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 maj 2016, 23:17

sekerbay je napisao/la:riberi je bio ubjedljivo najbolji na terenu + sto je pretrcao barem 10 km.
Napokon da neko pohvali legendu, pa koja je ono igračina :tokralju: :tokralju:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:17

Valencia je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Idi đubre jedno, dolaziš ovdje samo kad Bayern izgubi ili ispadne. Pu provokatoru jedan. IMAL OVDJE MODERACIJE, ADMINISTRACIJE, HEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU? :facepalm:
Po treci put.

Dva puta sam istrpio.

Sada imas prijavu!
Haj zdravo provokatoru. :*

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:18

NYKnicks Fan je napisao/la: Haj zdravo provokatoru. :*
8 godina sam na forumu i ti si prvi kojeg sam prijavio. Cestitam.

Vozdra!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:19

Valencia je napisao/la:

Vozdra!
Ne citiraj me više. Smaraš momak. :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 maj 2016, 23:20

Covjek' toliko godina glumi nekog trenera i jos i dan danas nije skontao da se ovako naivno ne smije igrati, pogotovo protiv ekipa ala Atletico Madrida...odoh leci
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 03 maj 2016, 23:20

Ja ovim putem nikoga necu prozivati, znaci ni trenera, ni igrace, jednostavno sve znamo, i kad smo pali, kad smo ustali .. Taj fenomen da u prvoj utakmici odigramo lose, a kod kuce igramo zvijerski, je neopisiv.

Poslije prve utakmice nisam bio neki optimista, ali cim sam vidio prvih 15 minuta utakmice u Minhenu znao sam da ima sanse, zabili smo Atletima 2 gola, a mogli smo jos bar 2. Realno nadigrali smo ih dobrano..

Cestitke nasim momcima za ovu utakmicu, Pep je svoje zavrsio u Bayernu, oprostit se od njega, i docekati novog trenera koji ce nase momke nauciti novoj disciplini, i sa tehnicki potkovanom ovom ekipom, uz jaci blok odbrane, vratit cemo se mi udo finala Lige prvaka, vracali smo se i poslije tekme sa Interom, i poslije tekme sa Chelseaom ..

Idemo dalje, dignute glave, bili smo bolji na kraju, ali et, nije bilo ni srece, nismo imali ni nafake one dovoljne za prolaz..

Sto se tice Rooberya.. majka mu staraa, ne ztreba ih otpisivat.. pa ovaj Ribac vidjeli smo vcrs da je dobro odigrao, zasto on na ovom nivou ne bi bio i sljedece 2 godine, a kako vrijeme prolazi, da ga ubacuje po poluvrijeme to je top.. Kad jedan Totti vaadi Romu sa tim godinama, ili Klose sa 38 igra vrhunski nogomet :D

Idemo dalje.. BAYERN BAYERN BAYERNNN
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2016, 23:20

Koliko nam je falio Robben se vidjelo u prilikama Comana pred sami kraj meča, ono bi holanđanin sa pola snage pospremio u mrežu.

Ribery odigrao dobar meč što ne mogu reći za Costu koji se nije vidio u obje utakmice.Nama treba jedno vrhunsko krilo Hazard ili Griezmann.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2016, 23:22

Ma nije problem 17miliona Guardioline plate, fala Bogu Bayern ima i trebali su mu dat otkaz i platit duplo više odštete opet se ne bi osjetilo, jer Bayern je do ove utakmice zaradio oko 96miliona€ u LP, problem je što je Guardiola najbolje postavio ekipu 3 utakmice prije kraja..

Gdje si bio veliki intelektualče prethodne 3 godine, što nisi skonto da imaš 2 worldclass beka i 4 worldclass krila i odlične šutere u ekipi, što se to nije moglo prethodnih 100 utakmica Bundeslige i jedno 36 utakmica LP odigrat i 30ak utakmica DFB kupa i kojekakvih superkupova odigrat na isti način :oops: ljut sam jer sam tek večeras provalio kako smo bolje mogli igrat prethodne 3 godine, a ne meljat loptu i kad ide i kad ne ide...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2016, 23:24

XABI ALONSO :bow: :bow:
Muller dolazao da je zasluzeno bio na klupi.
Guadiolina era ovom utakmicom na klupi Bayerna,je neuspijesna.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:24

coelho41 je napisao/la:Ma nije problem 17miliona Guardioline plate, fala Bogu Bayern ima i trebali su mu dat otkaz i platit duplo više odštete opet se ne bi osjetilo, jer Bayern je do ove utakmice zaradio oko 96miliona€ u LP, problem je što je Guardiola najbolje postavio ekipu 3 utakmice prije kraja..

Gdje si bio veliki intelektualče prethodne 3 godine, što nisi skonto da imaš 2 worldclass beka i 4 worldclass krila i odlične šutere u ekipi, što se to nije moglo prethodnih 100 utakmica Bundeslige i jedno 36 utakmica LP odigrat i 30ak utakmica DFB kupa i kojekakvih superkupova odigrat na isti način :oops: ljut sam jer sam tek večeras provalio kako smo bolje mogli igrat prethodne 3 godine, a ne meljat loptu i kad ide i kad ne ide...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 maj 2016, 23:27

Svaka čast ekipi igrali su dobro Al nedostatak sreće , koncentracije i rezultat iz prve tekme je odlucio . Jbg ostaje opet nadanje za sledeću sezonu sa Carlom.

Cestitke Atletiku i opet MIASANMIA

Nemojte džaba @valencia napadati nista čojk nije los uradio

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 maj 2016, 23:29

Bundesliga je napisao/la:Ništa Guardioli ovu utakmice ne treba zamjeriti, nismo imali sreće i to je to.
Bolji smo 5 puta od Atletica ali jednostavno su imali više sreće.
Čakiru sam se hiljadu puta sjetio najmilijih, ofsajd nije bio ali ne možeš ono kao penal svirat.
Boa pogriješio za gol ali ne zamjerim mu kao ni Mulleru penal šta je tu je.
Drago mi je da je Ribery onog cigana Simeonea otresao i očekujem veliku kaznu za ono udaranje asistenta.
Pa bolja je i Barcelona 10 puta po imenima , pa je onakav napad zaustavljen , a i veceras se vidjelo da to nista ne znaci za ovu prelijepu igru :mrgreen: Ja sam uvjeren da oni osvajaju, nevezano ko bio protivnik.

I vama uvijek Pep kriv jbt, imali 30 suteva i promasili penal i on kriv. Zanima me koga cete okriviti kad ispadnete sljedece sezone opet od Španjolskog kluba ?
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 03 maj 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

Klare

Post Postao/la Klare » 03 maj 2016, 23:30

coelho41 je napisao/la:Nakon ove utakmice Guardiolu treba samo pitati, što u pola ovako agresivno nije ekipa igrala u prvoj tekmi i što je kojikuurac Bernat igro beka a Alaba stopera i što igrači više nisu šutirali i centrirali
To je bio experiment koji nas je koštao, prva utakmica nas je izbacila, druga je bila dosta dobra, ali previše je zayebao u prvoj.
Fizički smo opet podbacili, atleti 4-5km više, naša ekipa za ovakvu igru nema kapacitet kakav je imala Barca, tu nešto fali.
isakovich je napisao/la:idiot pep stavlja jos i Alonsa umjesto Alkantare
Nemoj molim te, Alonso je večeras pokazao da se na njega još može računati, uostalom ne znam znaš li podatak da je od svih najviše pretrčao? ;)
Mada vjerovatno se slažemo kako je kasnije trebao vršiti izmjenu Alonso-Tijago.

Ovu utakmicu nemamo šta prigovoriti, ali da nas je sveukupno koštao Pep jeste, ovaj Atletiko se morao proći, tužno ispadanje ide na njegovu čast,
vidljivo je svakom posmatraču koliko su naši individualci kvalitetniji. Po mom mišljenju ove dvije ekipe se kvalitetom nikako ne mogu porediti, jednostavno David je srušio Golijata, jer je Golijat imao manu koja se zove Pep. ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 maj 2016, 23:34

Valencia je napisao/la:

Vozdra!

Da si 100 godina, boli nas qrac, dobro ti je cojk rekao,
Pravite se pametnjakovici,
pravila su se promijenila, imas opste diskusije i pisi tamo.

Ovaj podforum je namijenjen saamo za fanove Bayerna.
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 23:37

sekerbay je napisao/la:vala @karlo, riberi je bio ubjedljivo najbolji na terenu + sto je pretrcao barem 10 km.
moze on jos najmanje jednu sezonu.

Svaka.cast ali ja generalno govorim.daj boze da grijesim ali ribac i roben i sve da bude kako treba next sezone pune 34odnosno 33 poprilicno su potroseni povredama od njih vise se ne moze ili tesko moze ocekivati da budu ti igraci koji ce praviti razliku.razum mi govori da se protiv prirode teko moze.nama treba brz snazan robery.jer su na poz.koje to traze pod must
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.