FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Yebiga nije da nismo znali.
Godina i po' kurcobolje samo na terenu, kakav je na treninzima ne mogu ni zamislit.
Godina i po' kurcobolje samo na terenu, kakav je na treninzima ne mogu ni zamislit.
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I nagrade ga na kraju za to, MVPxaviesta je napisao/la:Yebiga nije da nismo znali.

Da je osvojio bio bi najbolji ne samo Argentinac ali nakon ovakvog nastupa Maradona ostaje nedodirljivJohny je napisao/la:Ne treba sada pretjerivati, pored svega daleko je najbolji Argentinac...
a bojim se da je ovo silazna putanja krupnim koracima jedne fantastične karijere, kao kod Ronaldinha, volio bi da se varam i da 2018 bljesne kao nikad prije al mi ne uljeva povjerenje ovo šetkanje i izostanak bilo kakvih emocija.
Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?
ČESTITKE
ČESTITKE
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hvala.Virtu4l je napisao/la:Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?
ČESTITKE
Imal kakva nagrada za Safeta da i ja tebi čestitam?
Hvala. I do Rusije 2018 opet nam dodjiVirtu4l je napisao/la:Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?
ČESTITKE

Cestitke Lessi-u..Apsolutno zasluzeno,izdominirao je citavo SP..Pogotovo su me zadivili golovi u KO fazi
Jos jednom

Jos jednom

naravno da ima.Donnie Darko je napisao/la:Hvala.Virtu4l je napisao/la:Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?
ČESTITKE
Imal kakva nagrada za Safeta da i ja tebi čestitam?
Najbolji amidza na mundijalu.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 14 jul 2014, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Messi nema više motiva , izgleda da ima problem sa glavom, i to ga koči.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
GameFKS je napisao/la:Messi nema više motiva , izgleda da ima problem sa glavom, i to ga koči.

Messi izdominirao nas
Iran, Nigeriju za lopticu..

??MB7 je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Messi nema više motiva , izgleda da ima problem sa glavom, i to ga koči.![]()
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nema motiva ili problema sa glavom i to ga koci.. objasnio lik post iznadClutch je napisao/la:Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi.![]()
![]()

Iako hoda po terenu, četiri gola i jedna asistencija , najviše kreiranih prilika - 23 i najviše uspješnih driblinga - 46 , i bez SP je najveci ikada

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2014/07/13/ ... 99701.html Polako dolazi na naplatu dopingovanje u mladosti..MB7 je napisao/la:Nema motiva ili problema sa glavom i to ga koci.. objasnio lik post iznadClutch je napisao/la:Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi.![]()
![]()

i sta je tu smijesno ? ocigledno nisi pratio Barcelonu cijelu sezonu. messi igra preko qrca cijelu sezonu, ne trci, ne trudi se, a i takav uspjeva da bude najbolji igrac barcelone i argentine.MB7 je napisao/la:Nema motiva ili problema sa glavom i to ga koci.. objasnio lik post iznadClutch je napisao/la:Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Messi najbolji svih vremena, klasa iznad svih. On i Maradona pa 30 praznih mjesta pa onda se može nabrajati dalje.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Cek, idemo ga usporediti sa Forlanom iz 2010., Zidaneom iz 2006., Ronaldom i Kahnom iz 2002., pa onda ranije opet Zidaneom ili Ronaldom... 

Marksizam u skole!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.