Prema navodima jednog Engleskog medija, Torres i Mascherano bi se mogli na ljeto vratiti u Liverpool

samo sto je zavrsio prelazni rok,odmah novinari poceli pisat sranja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prema navodima jednog Engleskog medija, Torres i Mascherano bi se mogli na ljeto vratiti u Liverpool
ne gine nam remi,tako cemo pomoci i jednima i drugimaHenderson je napisao/la:
![]()
Mene Aguera najviše strah, a ako Silva bude imao svoj dan, neće nam bit' dobro.Carlo je napisao/la:Sutra kad Džekson održi par predavanja našoj odbrani, neće biti veselo.
mislim da cmo znati tek nakon utakmice sa cityjem jer ako njih dobijemo onda imamo vece sanse za neku od pozicija koje vode u europu, ali opet mislim da ce prva utakmica(u gostima) biti neki kombinovani sastav bez gerrarda, aggeramozda i suarezaSuarez46 je napisao/la:Hoće li se protiv Zenita ići na jači sastav ili oslabljen ( mislim ne znam jel nam važna ova europa liga ipak moramo trkati se u ligi )
To cemo tek vidjeti u narednih 14 utakmica .Carlo je napisao/la:Ako ispadnemo samo da ne bude priče "Bolje što smo ispali sad se možemo skoncentrisati na ligu."
Ispali smo iz kupova pa se nismo koncentrisali.
Bolidi. Namjesto da pomognu engleskim predstavnicima u Europi, oni im zabibere utakmicu u ponedjeljak.Henderson je napisao/la:Kakva budala moraš biti, da ekipi koja u četvrtak igra EL meč sa Zenitom u Rusiji, odrediš termin igranja utakmice u ponedjeljak u 21 sat?![]()
Ovi iz FA nisu normalni.
Ispali smo iz kupova u prvim rundama. Carling Cup u oktobru, a FA je tek počeo u januaru. Ne sakrivajte se iza toga i neka to ne bude opravdanje.VolimLiverpool je napisao/la:To cemo tek vidjeti u narednih 14 utakmica .Carlo je napisao/la:Ako ispadnemo samo da ne bude priče "Bolje što smo ispali sad se možemo skoncentrisati na ligu."
Ispali smo iz kupova pa se nismo koncentrisali.
Pa da,upravu je covjek 100% da ne polemisem nesto posebno jedino je dobro sto eto sad je ta klupa kolko tolko sira pa mozemo nesto i kombinovati ali se slazem u potpunosti,kombinovano(previse) necemo moci meda.Zodiac je napisao/la:Ma kakav kombinovani sastav ,s takvim ne možemo da dobijemo trećeligaša a kamoli jako nezgodnog Zenita.
Za tu utakmicu će vjerovatno biti max 2 do 3 izmjene u odnosu na prvi tim inače će ih rusi rasturit u proste faktore,uostalom ne vidim razloga zašto bi se slala druga postava kada su ostali samo na dva fronta,nije to toliko zgusnut raspored da se moraju stalno odmarati i rotirati,ako ne mogu izdržat da par puta godišnje odigraju dvije,tri utakmice u 10-12 dana nek onda idu gađat glinene golubove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.