FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Valencia
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 22:49

Bundesliga je napisao/la:Ništa Guardioli ovu utakmice ne treba zamjeriti, nismo imali sreće i to je to.
Bolji smo 5 puta od Atletica ali jednostavno su imali više sreće.
Čakiru sam se hiljadu puta sjetio najmilijih, ofsajd nije bio ali ne možeš ono kao penal svirat.
Boa pogriješio za gol ali ne zamjerim mu kao ni Mulleru penal šta je tu je.
Drago mi je da je Ribery onog cigana Simeonea otresao i očekujem veliku kaznu za ono udaranje sudije.
Pa da su bolji pet puta dobili bi makar 4-5 razlike u dvije utakmice.

Bajern jeste bolji tehnicki i takticki. Atletiko ima puno jacu odbranu i borbeni duh. Grizman je najbolji igrac u dvije ekipe i on je prelomio dvomec individualnim kvalitetom. U principu, dvije potpuno razlicite ekipe.

Naravno da se nema sta zamjeriti Gvardioli i igracima. Bili su dobri, ali je ovaj put Atletiko bio za dlaku bolji i prosao u finale. Moglo je veoma lako prevagnuti na stranu Bajerna, nijanse su odlucivale.

Eh, da hoce sutra Real ispasti, ali tesko, veoma tesko...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2016, 22:51

Nakon ove utakmice Guardiolu treba samo pitati, što u pola ovako agresivno nije ekipa igrala u prvoj tekmi i što je kojikuurac Bernat igro beka a Alaba stopera i što igrači više nisu šutirali i centrirali

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2016, 22:51

Iako postujem UH-a i donekle KHR-a, ali ne mogu da vjerujem sta su dopustili :o :o

Dopustili su da spanska ubleha unisti onakvu masinu koja je gazila sve pred sobom. Siguran sam da ce interno ovaj eksperiment sa spanskom ublehom proglasiti neuspjesnim, jer realno sa ovim Bayernom bi i Dirk Schuster koji ima placu od 400.000 € osvojio Bundesligu.

Veceras je Bayern bio bolji, ali statistika zna zavarti jer i pored 35 suteva rijetko je koji bio 100% prilika...Takodjer veceras je Müller po meni na terenu samo smetao i uz to kao slag na tortu promasio penal kojeg je pucao arogantno/lezerno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 maj 2016, 22:51

Placem od muke, nekako sam prezivio 2012 protiv Chelsea, sad mi je jednostavno muka jer smo opet izgubili mec na isti nacin...yebote zivot i fudbal
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 22:51

Bayern@heart je napisao/la:Tomica hvala za sranje :roll: Penale vise nikad u ruke nemoj uzet. Koman kako bi jednom da oplis kako treba :oops: Jos jedna sezona jos jedno razočaranje tri sezone sranja sa kataloncem u LP sve je pokazao učinak na gostujućim terenima.Antifudbalu iz madrida želim sve najgore u finalu
Peponja nisi suđen da nam dobeses kleponju zbog toga što nemaš muda sretno u šitiju da Bog da ništa ne osvojio

Karlo čekamo te
Nadam se od srca nikad vise nista ,ako ima pravde i Boga bice tako nadam se.Sve mu najgore zelim ,ne mrzim ali ovog covjeka sam skoro pa organski zamrzio.Ako nista jedina poz.stvar u svemu ovome je da je konacno svjet vidio ko je u stvari ova prevara od trenera i da ce mnogi mucnuti glavom kada je u pitanju ova prevara,ovimje dobio samar na svoj renome ,a ko ima pameti shvati ce o cemu je rijec. ;)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 maj 2016, 22:53

P€P, JuBe, mafia. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 maj 2016, 22:53

**** @Valencia nemoj me citirat. Dosadan si pravo i niko te ne j.ebe ni 2 posto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 22:54

amerosm je napisao/la:Iako postujem UH-a i donekle KHR-a, ali ne mogu da vjerujem sta su dopustili :o :o

Dopustili su da spanska ubleha unisti onakvu masinu koja je gazila sve pred sobom. Siguran sam da ce interno ovaj eksperiment sa spanskom ublehom proglasiti neuspjesnim, jer realno sa ovim Bayernom bi i Dirk Schuster koji ima placu od 400.000 € osvojio Bundesligu.

Veceras je Bayern bio bolji, ali statistika zna zavarti jer i pored 35 suteva rijetko je koji bio 100% prilika...Takodjer veceras je Müller po meni na terenu samo smetao i uz to kao slag na tortu promasio penal kojeg je pucao arogantno/lezerno.
:thumbup:

i to su da kazem pokloni srece prvo slobodni ,aonda penal ne plod nekim maestralnih akcija.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 22:55

Ne vjerujem.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 03 maj 2016, 22:56

Bio sam uvjeren da ce bayern proci bio je bolji u obe tekme , spanci napravili bunker i sjevnula kontra hebaji ga ..nogomet je najljepsa sporedna stvar na svijetu !
Nadam se da bayo uzima sljedece godine ligu prvaka sa Carlom hebiga bio bi red poslije 3.izgubljena polufinala sa Pepeom izvikanim katalonskim strucnjakom!!.
Nadam se poslije ovog soka da vam nece i bundeska iskliznuti.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 22:56

Gefufna je napisao/la:P€P, JuBe, mafia. :mrgreen:
haj dobro ovo je sad vas monenat hajte izivljavajte se cekam :eh: :kafa: :( :plac: :plac: :plac: :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 maj 2016, 22:56

Znači očaj... Nije mi vako teško bilo ne pamtim ! Lakše bih nekako prebolio da smo ispali od bilo koje druge ekipe, ali od ove ciganije predvođene onim neandertalcem Simeoneom, najradije bih zaplakao :(

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 maj 2016, 22:56

ne mogu da vjerujem da smo ispali od najsugavije ekipe svih vremena. ovoliko ciganluka nema ni na balu roma.
fuj, fuj, fuj. i opet slobodno mozemo okrivit peponju zbog one postavke iz prve utakmice.
i da, da sam predsjednik, muler bi platio 100 milja eura kazne i nikad vise ne bi pucao penal
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 22:57

Jebote, kada sam ja dovodio u pitanje Gvardiolinu klasu, pola foruma me napadalo. Bio sam pionir u djelimicnom osporavnju Gvardiole. :lol: I ovdje sam bio pod napadima jer sam govorio da Gvardiola lukavo bira Bajern sa kojim bi i Nikola Nikic osvojio pretanku Bundesligu... a ne neki klub koji nudi pravi izazov...

Gvardiola je dobar trener, to niko ne moze dovoditi u pitanje. Da li je klasa Fergija, Ancelotija, Hicfilda, Murinja... to cemo tek u Sitiju vidjeti, gdje Gvardiolu ocekuje do bola zafrkan posao...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 03 maj 2016, 22:58

Opet je Guardiola kriv hahahha. Bayern u dvije utakmice ima 50 udaraca prema golu i 8 čistih prilika i Pep kriv. hahahahah

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2016, 22:59

Bayern je bio odlican, Atletico citavu tekmu na konopcima, to sto su zabili "samo" dva gola treba se upitati Mullera, Levandovskog i Comana, ujebali su svaki dodir s loptom, ovaj drugi se donekle opravdao golom, li ona dvojica nemaju opravdanje.
Douglas Costa se nije ni pojavio na tekmi.

Historija se ponavlja, Bayern ponovo ispada od bunkerasa, sjecamo se Chelsea i Intera, zavrsnice LP su ipak takva takmicenja gdje sreca dolazi vise do izrazaja od kvalitete.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 maj 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 22:59

jamesrodriguez je napisao/la:Bio sam uvjeren da ce bayern proci bio je bolji u obe tekme , spanci napravili bunker i sjevnula kontra hebaji ga ..nogomet je najljepsa sporedna stvar na svijetu !
Nadam se da bayo uzima sljedece godine ligu prvaka sa Carlom hebiga bio bi red poslije 3.izgubljena polufinala sa Pepeom izvikanim katalonskim strucnjakom!!.
Nadam se poslije ovog soka da vam nece i bundeska iskliznuti.

iskreno :eh: :( nakon ovoga boli me ona stvar za BL i kupom .STo se mene tice nemoraju vise niigrati narednih 10 godina i opet nas niko ne moze stici ni prestici.

Valencia@ molim ne generalizuju ,ja sma medju prvima reako da guardiola nije za bajerna i daono sto on forsira je za goli ****

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 maj 2016, 22:59

Nvikli smo na ovo,**** finle bitno je 3x biti u polufinalu.:-D
Bitno je da imamo prililu uzeti 2 titule do kraja,a ono najbolje nasa utjeha je odlazak Ublihatora Pepa i njegovi pikavaca from espanja,a narvno i pepoljubaca koji ce da opsjedaju forum šityja.
Duglas kosta jako los,Muller nista interesantno nije napravio.Lewa pokusavao i imao par prilika uz go.Vidal i dalje najjjj srce bi dao.
Ribery dobar super odigrao 90 min,uvijek je gurao tu stranu uz dosta gresaka ali dobar.
I ono sto mi nije jastno,uz bou,martina,vidala idiot pep stavlja jos i Alonsa umjesto Alkantare koji je mogao doata brze i slobodnijw da iznosi te lopte u napad.Mislim da bi Vidan na klassic DM bio sasvim dobar.al eto rekao je da ga se rokne ako ne prodje,ja mu preporucujem jedan lagani harakiri,
VOLIM BAYERN

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 22:59

rikimo je napisao/la:Opet je Guardiola kriv hahahha. Bayern u dvije utakmice ima 50 udaraca prema golu i 8 čistih prilika i Pep kriv. hahahahah
Da je u prvoj utakmici igrala ova postava i umjesto Boatenga Benatia, prosli bi ;)

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 23:01

sekerbay je napisao/la:ne mogu da vjerujem da smo ispali od najsugavije ekipe svih vremena. ovoliko ciganluka nema ni na balu roma.
fuj, fuj, fuj. i opet slobodno mozemo okrivit peponju zbog one postavke iz prve utakmice.
i da, da sam predsjednik, muler bi platio 100 milja eura kazne i nikad vise ne bi pucao penal

:thumbup: apsolutno :!:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 03 maj 2016, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.