Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Bravo Juka svaka cast

- storm_raider
- Kontakt:
http://nurkic.com/01-20-2015-jusuf-nurk ... nio-spurs/" onclick="window.open(this.href);return false;
In a defeat against NBA champions, San Antonio Spurs, Jusuf Nurkic scored 10 points, grabbed 9 boards and had 2 assists. One more good performance, this time versus NBA champions!
Sport je lijek za tijelo i duh.
jel ovo tvoja stranica? ne vidim smisla da 10 puta postavljas ovaj link...pogotovo jer statistiku svako moze nacistorm_raider je napisao/la:http://nurkic.com/01-20-2015-jusuf-nurk ... nio-spurs/
In a defeat against NBA champions, San Antonio Spurs, Jusuf Nurkic scored 10 points, grabbed 9 boards and had 2 assists. One more good performance, this time versus NBA champions!
- storm_raider
- Kontakt:
10 puta? Onda je tom logikom i sbnation.com moja stranica, jer na nba podforumu podstavljam taj link 10 puta. Da je Bogdo. Ako ti smeta zaobidjes, na wikipediji sam nasao da je to jusufov zvanicni fan page i pratim sta pisu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- sigurnoable
- Kontakt:
A sta je Juka prigovarao sudiji nakon onog zakucavanja nije mi jasno?
primjetio sam da na svakoj tekmi ima neke reakcije, kao, dobio udarac, stalno se hvata za nos, prste, pa se nešto sagne 

Jes ti vidio kako njega mlate? Juka je mlad I posten momak siguran sam da nista ne glumi .Sinoc ga jedan iz Spursa udari po glavi sreca pa je BosanskaChinaglia je napisao/la:primjetio sam da na svakoj tekmi ima neke reakcije, kao, dobio udarac, stalno se hvata za nos, prste, pa se nešto sagne

mlate i druge igrače, pa nemaju tih reakcija
kod njega je to baš izraženo
nisam rekao da glumi, ili da mi smeta
nego mi nekako djeluje mlako kad to radi 

Radio je to i u Cedeviti...mozemo ga mi voljeti koliko god hocemo, ali treba biti realan pa reci da njegovo ponasanje na parketu jako cesto nema veze s pamecu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
nije zbog zakucavanja nego situacije napad prije toga kad je dobio udarac pod kosem (a poslije i udarac u uho laktom zbog kojeg je izasao)sigurnoable je napisao/la:A sta je Juka prigovarao sudiji nakon onog zakucavanja nije mi jasno?
ali seratori koji se probude sutri dan i pregledaju vedatorov klip,svakako ne mogu znati za to
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 22 jan 2015, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
Celikovac je napisao/la:Radio je to i u Cedeviti...mozemo ga mi voljeti koliko god hocemo, ali treba biti realan pa reci da njegovo ponasanje na parketu jako cesto nema veze s pamecu.

momak ne moze kupit slobodno bacanje a degenece ga svaku utakmicu...i onda futavci nadju nesto za komentarisat, kad vec ne mogu slavit jer je imao sut 1-7
- sigurnoable
- Kontakt:
A gdje si zombi nisam te prepoznao. Sto ne volim ove kad pogledaju jednu sezonu utakmica Juke i odmah se prese*avaju. Da se ogradim bio sam umoran tako da sam prespavao utakmicubaglama je napisao/la:nije zbog zakucavanja nego situacije napad prije toga kad je dobio udarac pod kosem (a poslije i udarac u uho laktom zbog kojeg je izasao)sigurnoable je napisao/la:A sta je Juka prigovarao sudiji nakon onog zakucavanja nije mi jasno?
ali seratori koji se probude sutri dan i pregledaju vedatorov klip,svakako ne mogu znati za to

Ista situacija i van parketa.Celikovac je napisao/la:Radio je to i u Cedeviti...mozemo ga mi voljeti koliko god hocemo, ali treba biti realan pa reci da njegovo ponasanje na parketu jako cesto nema veze s pamecu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ubodi ga Jukaaaaa
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
bice interesantno vidjeti da se juka bori da bude medju 3 najbolja rookiea sezone u nba, dok je u evropi vec sad zauzeo 6 mjesto najboljih mladih igraca

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
JUsuf Nurkic radi problema sa ledima danas nije mogao zavrsit trening sa ekipom.
Bolji ljudi, sta ces...hz1987 je napisao/la:bice interesantno vidjeti da se juka bori da bude medju 3 najbolja rookiea sezone u nba, dok je u evropi vec sad zauzeo 6 mjesto najboljih mladih igraca![]()
![]()
![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.