ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Dobar meč. Roger psihički pao kad nije trebao i smio, ali u suštini može biti zadovoljan onim što je napravio ovdje. Ovakva igra daje nadu da bi u Parizu i Londonu možda i mogli nešto očekivati od njega.
Delpo je u strašnoj formi, nadam se da ovo može prenijeti u Pariz i konačno doći do Mastersa. Pitanje je koliko će odmoran dočekati predstojeća dva turnira.
Dobar tenis u Bazelu, sad se prebacujem na Mišu Južnog, koji vodi protiv Davida.
Delpo je u strašnoj formi, nadam se da ovo može prenijeti u Pariz i konačno doći do Mastersa. Pitanje je koliko će odmoran dočekati predstojeća dva turnira.
Dobar tenis u Bazelu, sad se prebacujem na Mišu Južnog, koji vodi protiv Davida.
Zadnja izmjena: formance, dana/u 27 okt 2013, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ova zadnja loptica mi sumnjiva bi na linijiClaus je napisao/la:Čestitke JMPD-u na tituli, odigrao je koliko je bilo potrebno i zasluženo dobio.

Sta reci.. volio bih da Roger ode kod psihologa ali previse je on tvrdoglav..
Nestabilan u odlucnim momentima, demonstrirao silu u 2. setu ali onda kao i obicno padne.. ocekujem da ima jos 1-2 godine fine igre da pruzi a narednu godinu da ide po titule, sve zavisi od njega kako ce pristupiti tenisu sa voljom i zeljom ili bez toga.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke Delpo! U najbitnijim trenucima najbolje je odigrao i zasluzeno pobjedio. Vidjet cemo kako ce Roger Paris i London odigrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledam Feliciana i Tomića... zanimljiviji je Larin izbor od ove patnje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako se samo Gulbis vraća u meč, za nepovjerovat, pogledajte tijek meča, sve će vam biti jasno 

Poznat je po tome.Edinho992 je napisao/la:Kako se samo Gulbis vraća u meč, za nepovjerovat, pogledajte tijek meča, sve će vam biti jasno
Feliciano i Bernard su mi ogadili tenis, bar do sutra. Serena bi ih obojicu razbucala k'o dvolisnicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Onaj Australopitekus TomiK mi je toliko antipatičan lik, kao i njegov tenis.Njegove mečeve zaobilazim u širokom luku.Virtu4l je napisao/la:Feliciano i Bernard su mi ogadili tenis, bar do sutra. Serena bi ih obojicu razbucala k'o dvolisnicu.
Šteta što Roger ne osvoji jučer, mnogo bi mu značilo za samopouzdanje i dizanje forme, ali, šta je tu je.Nek sad odradi Pariz što bolje jer će svakako uzeti neke bodove (prošle godine nije nastupio).
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
Šta se ocekuje u Parizu?
Ja predviđam Rafa osvaja, u finalu Delpo ili Roger

Rafa bi u slučaju osvajanja bio jedini igrač u istoriji koji je osvojio šest mastersa u sezoni. Trenutno četiri igrača imaju pet mastersa u sezoni:samosarajvo je napisao/la:Šta se ocekuje u Parizu?![]()
5: Laver (1970)
5: Connors (1976)
5: Djokovic (2011)
5: Nadal (2013)
Svako malo Rafa igra za neki rekord, već ih je nakupio poprilično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jel se moze nesto promjeniti oko osmog putnika u london s turnirom u parizu ili je ovo sad konacna lista
- Sportfanatik
- Kontakt:
Najveći u povijesti tenisaVirtu4l je napisao/la:Rafa bi u slučaju osvajanja bio jedini igrač u istoriji koji je osvojio šest mastersa u sezoni. Trenutno četiri igrača imaju pet mastersa u sezoni:samosarajvo je napisao/la:Šta se ocekuje u Parizu?![]()
5: Laver (1970)
5: Connors (1976)
5: Djokovic (2011)
5: Nadal (2013)
Svako malo Rafa igra za neki rekord, već ih je nakupio poprilično.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
Sta se mora desiti da makar na heftu se promjeni situacija na vrhu? I je li to uopce moguce?
Deveti na 'Race rankingu' ide u London. Murray je otkazao. Lista još uvijek nije konačna, ali Federer je gotovo siguran putnik na WTF, treba mu pobjeda u prvoj rundi Pariza da i matematički osigura plasman. Bit će gutavo između Wawrinke, Gasqueta i Tsonge.barbarezsergej je napisao/la:jel se moze nesto promjeniti oko osmog putnika u london s turnirom u parizu ili je ovo sad konacna lista
Još nekoliko igrača ima teoretsku šansu za plasman, ali moraju osvojiti Pariz, plus da im se poklope ostali rezulati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čilić se vratio, sutra ide na Del Potra.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
znas li sta je sa brojem 1 i 2 ?Virtu4l je napisao/la:Deveti na 'Race rankingu' ide u London. Murray je otkazao. Lista još uvijek nije konačna, ali Federer je gotovo siguran putnik na WTF, treba mu pobjeda u prvoj rundi Pariza da i matematički osigura plasman. Bit će gutavo između Wawrinke, Gasqueta i Tsonge.barbarezsergej je napisao/la:jel se moze nesto promjeniti oko osmog putnika u london s turnirom u parizu ili je ovo sad konacna lista
Još nekoliko igrača ima teoretsku šansu za plasman, ali moraju osvojiti Pariz, plus da im se poklope ostali rezulati.

- Sportfanatik
- Kontakt:
Nole nema šanse za broj 1
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
teoretski ili neko tvoje subjektivno misljenje ?Sportfanatik je napisao/la:Nole nema šanse za broj 1

- Sportfanatik
- Kontakt:
Teoretskisamosarajvo je napisao/la:teoretski ili neko tvoje subjektivno misljenje ?Sportfanatik je napisao/la:Nole nema šanse za broj 1![]()
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Naravno da se Novak može vratiti na tron, po meni je to poprilično realno. Ako Novak osvoji Pariz, a Rafa se ne plasira u finale, desiće se promjena na vrhu i Novak će ponovo biti jedan.samosarajvo je napisao/la: znas li sta je sa brojem 1 i 2 ?Sta Nole mora uraditi da bi se vratio na broj 1? I je li to moguce uopste poslje je odma poslje pariza zavrsni turnir..hoce li skidat bodove uoci njega?
Tsonga je sinoć sam sebi zakomplikovao situaciju, kao i uvijek, nema više nikave šanse za London. Imao je dvije meč lopte u taj brejku trećeg seta i promašio je zicer iz forhenda, što je Nishikori kaznio. Zanimljjiv meč između njih dvojice, okršaj snage i tehnike. Nishikori je uvijek bio zanimljiv igrač, odlično se kreće, ima udarce, sjajnu anticipaciju i vrijeme je da se priključi najboljima jer tu mu je mjesto - veoma je kvalitetan, malo mu nedostaje. Mislim da u trećem setu nije izgubio niti jedan poen na svoj servis u šest gemova, napravio je dvije dvostruke i to je sve što je Tsonga 'uradio' protiv servisa.
Federer danas igra protiv Andersona za plasman u London. Pored njega, Gasquet i Wawrinka bi trebali da potvrde svoje učešće u Londonu, mada su i oni skoro sigurni putnici zahvaljujući Tsonginom porazu. Treba da se desi čudo da ne odu u London, tj. Raonić, Haas i Almagro moraju osvojiti Pariz da im pomute račune.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.