Zvjezdan Misimović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2014, 21:23

To tvoje 'stesao' bih ja okarakterisao kao mučenje i patnju :lol: ne može čovjek igrati gladan i žedan, pa nije ramazan :P

Misketov intevju za sajt kluba, prevod je sa kineskog na engleski, pa možda ima malo nelogičnosti. Žalite se Guglu.
Moutai official Reuters recently announced the entry list Bosnian national team World Cup in Brazil, in addition to Dzeko, Ibisevic and other famous players, I also named club aid Misimovic World Cup entry list. As captain of the national team of Bosnia and Herzegovina, wearing No. 10 jersey Misimovic will represent Bosnia and Herzegovina in the Brazilian expedition. "This may be my last World Cup, and we hope to qualify from the group and create more records." Misimovic said.

After learning the news how are you feeling?
Missy: To be honest, this is not unexpected. I am familiar with the national team, together we won a lot of victories in the qualifiers. In short, I would have to start preparing for the World Cup.

Your goal is to win the group?
Missy: Yes. I also said before the World Cup, Bosnia-Herzegovina team's goal is to win the group, if we look at the opponent team in Argentina, Nigeria and Iran, can know in this group, we have great hopes of qualifying, Argentina strength is indeed stronger than Bosnia and Herzegovina But playing in Nigeria and Iran, Bosnia and Herzegovina has a great chance. Our fearless.

Then you also want fans can shout your name?
Missy: Yes, I came to two Super League season, and I know the fans here are always passionate about football. My friend also told me that although the Chinese team did not enter the World Cup, but the difference here, the fans will still endure to see the game, and even traveled to Brazil to watch. This is the magic of football, World Cup charm.

But you do not know how many Chinese fans now Argentina
Missy: Argentina is a very strong team, with Messi, Sergio Aguero, and they always have the best talent. But we also have a lot of good players. Anyway, I still hope to have more Chinese fans to support us. Moreover, the group stage we are not only Argentina an opponent.

Musi Li unsuccessful unfortunately it? (Ovo Musi Li je valjda Muslimović) :mrgreen:
Missy: Yes, I think he can go with us to create a record in Brazil. But he was affected by injuries this year. You know, just like his nose in his hair, like last year, completely ruined. Then his knee has a problem. Regrettably, bald missed the World Cup, unfortunately.

After the World Cup in Brazil will buy what gift to bring 穆斯利 it?
Missy: I wish I could stay a little longer in Brazil. I'll give him my jersey, something he did not ah.

I wanted to learn about the way in Guizhou fans cheer you?
(Translated in the side after a long teaching, speaking in a Bosnian chamber Missy Guiyang words) "BH bounce!"
Na ovoj slici izgleda baš kao da se stesao.

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 maj 2014, 21:28

On jednostavno nije profesionalac da sebi dopusta takve stvari!!! On od vremena Wolfsburga nije vratio kilažu i mogu reci da mu je kilaža pokvarila karijeru.... Njegovo nogometno znanje je veliko ali je zakopan u tijelo amatera, on ce vjerovatno biti najnespremniji igrač na SPu!!!

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2014, 21:45

Ma Miske voli popit, to je njegov problem. Mislim da moze odradit posao protiv Irana i Nigerije, protiv Argentine ne znam koliko je pametno da igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 maj 2014, 21:49

Ospem se sav kad vidim ove leĐea ponjave na našim igračima.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 maj 2014, 22:08

Hahaha Cuj Missy. :lol:

Haha kako Sam ovo razumijo kaže koljeno u Muslimovica nije dobro ko mu celavica I nos.

P.s. Na slici izgleda puno bolje nego zimus. Niko u našem timu nemože da radi sa loptom to što Miske može

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 maj 2014, 12:09

Miske gol u stilu napadača....

Kakav onaj kakav ovaj, ako zaškripi Miske može u špic

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 maj 2014, 12:37

Batko je napisao/la:Miske gol u stilu napadača....

Kakav onaj kakav ovaj, ako zaškripi Miske može u špic

Izgleda Safet u pravu, na kraju ce se ispostavit da imamo najvise napadaca na SP :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 12:40

Batko je napisao/la:On jednostavno nije profesionalac da sebi dopusta takve stvari!!! On od vremena Wolfsburga nije vratio kilažu i mogu reci da mu je kilaža pokvarila karijeru.... Njegovo nogometno znanje je veliko ali je zakopan u tijelo amatera, on ce vjerovatno biti najnespremniji igrač na SPu!!!

On je BOG jednostavno :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2014, 12:44

Ja ponavljam k'o papagaj da je čovjek iz dana u dan sve bolji, ali...

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 maj 2014, 12:46

Ali kakvu mu loptu posla ovaj kinez :mrgreen: Samo trpaj majstore, uhvatio je formu u pravo vrijeme :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 maj 2014, 13:16

Miske je nas najinteligentniji igrac. To se primjeti i na terenu i van njega.
Nadam se da cemo igrati s jednim napadacem na Svjetskom ( yebiga Vedo ) i da ce proraditi veza iz Wolfsburga kao protiv Grcke.
To nam je definitivno najjace oruzje reprezentacije.
Napadac Svjetskog Kalibra i asistent kao stvoren za njega. :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 11 maj 2014, 21:01

Virtu4l je napisao/la:Ja ponavljam k'o papagaj da je čovjek iz dana u dan sve bolji, ali...

[youtube][/youtube]
Majstor ostaje majstor,a ovde pojedini stavljaju misketa na klupu,ja mislim da je on nama 2-3 igrac po vaznosti.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 maj 2014, 23:10

Meni se čini kao da je skinuo par kilograma i da je fit, vidim i u formi je, tako da, on ide u prvih 11 obavezno :D
Da je bilo sta od ovoga suprotno, Hajrović bi bio bolja opcija :D

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 12 maj 2014, 01:23

Imam druga koji ga zna licno iz Minhenskih vremena , i cesto kad dodje se vide i tako. Kaze otkad ga znam mrsaviji je samo bio u bayernu a i tad se poceo vec debljati , kaze da je i sam rekao da je skinuo par kila i da hoce da doceka SP u najboljem izdaju. Pazi ishranu , pice sve svakodnevno puno treninga individualno sad koliko je to vjerovati !? Ocigledno po snimkama da je tako :thumbup:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 maj 2014, 15:48

Miske danas odlican u svojoj utakmici. Ima asistenciju iz slobodnog. Vidi se da je za 2-3 klase bolji od ovih Kineza. :bih:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 17 maj 2014, 17:47

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Miske danas odlican u svojoj utakmici. Ima asistenciju iz slobodnog. Vidi se da je za 2-3 klase bolji od ovih Kineza. :bih:
Miske je grom, ali nemoj sad podcjenjivati Kineze. Vide ovog sa brojem 15 što mu asistira za gol. Strašan ubačajč ne bi ni Miske bolje.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2014, 18:43

Kad dolazi Umjetnik u Sarajevo?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2014, 18:48

BaDa12 je napisao/la:Kad dolazi Umjetnik u Sarajevo?
Prekosutra.

On i Sultan Sulejman bi trebali doći prekosutra, a Lulić dva dana kasnije.
Voli te tvoje Sarajevo.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 maj 2014, 18:55

levat je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Miske danas odlican u svojoj utakmici. Ima asistenciju iz slobodnog. Vidi se da je za 2-3 klase bolji od ovih Kineza. :bih:
Miske je grom, ali nemoj sad podcjenjivati Kineze. Vide ovog sa brojem 15 što mu asistira za gol. Strašan ubačajč ne bi ni Miske bolje.
KAD JE U FORMI STRAŠAN JE IGRAČ.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 19 maj 2014, 14:17

Kad nam stize mozak na okupljanje ? :-D
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.