Wollscheid ima sjajnu sezonu u Nurnbergu, nisam ga htio pretjerano hvaliti, ali malac je bolji od našeg Badtrube.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
@effe, je l' ti to neko hakovao profil?
Ako jeste, samo javi forumaškoj policiji.
Wollscheid ima sjajnu sezonu u Nurnbergu, nisam ga htio pretjerano hvaliti, ali malac je bolji od našeg Badtrube.
Vom Jäger zum Gejagten
Ekipa iz Bundeslige izdominirala slabasnu ekipu iz Serie A i tako dokazala da je dominacija Bundeslige neminovnost.
Nije moglo bolje s ove dvije pobjede smo napravili jos vecu prednost nad Italijanima i sljedeca sezona u BL ce biti dosta interesantna radi tog cetvrtog mjesta.
@ effe_sa
Voeller je vec odavno otpisao Hyypiju, jer se po njegovom vidjenju i filozofiji Leverkusena ne spada u kategoriju danasnjih modernih stopera i tako ce nakon ove sezone napustiti "Apotekare". No moram se sloziti s @antonom da s Wollscheidom i Toprakom u LP nece daleko dogurati. Iapk za taj nivo takmicenja je potreban bar jedan kvalitetan stoper, no Veoller i uprava misle drugacije, a za godinu dana cemo biti pametniji koje bio upravu.
Nije moglo bolje s ove dvije pobjede smo napravili jos vecu prednost nad Italijanima i sljedeca sezona u BL ce biti dosta interesantna radi tog cetvrtog mjesta.
@ effe_sa
Voeller je vec odavno otpisao Hyypiju, jer se po njegovom vidjenju i filozofiji Leverkusena ne spada u kategoriju danasnjih modernih stopera i tako ce nakon ove sezone napustiti "Apotekare". No moram se sloziti s @antonom da s Wollscheidom i Toprakom u LP nece daleko dogurati. Iapk za taj nivo takmicenja je potreban bar jedan kvalitetan stoper, no Veoller i uprava misle drugacije, a za godinu dana cemo biti pametniji koje bio upravu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
geronimo zar ilkayu neistice ugovor na ljeto tj slobodan ce igrac biti...marcel zeitz iz sarbrckena dolazi u nurnberg na ljeto momak je inace supertalenat ,igra poziciju 8ce i 6ce,,,a wolschied da ima mozga u glavi nebi otisao iz nurnberga bar za jos 2 godine jer mu je ova polusezona tek prva na profi nivou...
Re: TSG 1899 Hoffenheim
pa dobro imat ce zucolinija sad na ljeto momak igra redovno u argentinskoj ligi...isto za ocekivati je da gylfi i vukcevic dignu igru na veci nivo kao i weis vorsah ...rudy je odlican ove sezone...tu su babel i firmino...mislim da stanislawski moze ekipu zadrzat u bundesu jos 3-4 sezone sto bi ja mislim trebao biti i primarni cilj pa tek onda kad se stabilizuju jos dodatno traziti taj korak naprijed...jer ako u aljedece 3-4 sezONe ispadnu nema im povratka...
Mislim (i ne griješim) da mu ugovor važi do 2012.gruezi je napisao/la:geronimo zar ilkayu neistice ugovor na ljeto tj slobodan ce igrac biti
Wolši bi bilo bolje da ostane u Clubu još godinu - dvije, ali takav igrač ne može ostati neprimjećen. Čak su ga neko vrijeme i sa Bayernom povezivali. Da je dobar - jeste!Gündogans Vertrag beim «Club» läuft noch bis Saisonende 2012.
Vom Jäger zum Gejagten
@gero: jel to brines zato sto sam ovaj put bio ovako neinformisan...moram priznat da mi je ovo za hyypiju promaklo

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na ljeto vrlo tražena roba će biti Gundoghan,Reus, Zimmermann,Rausch,Lasogga,Jung,Kevin Vogt,Esswein,Clemens, Ekici, Schieber,Wollscheid,Schmiedebach,Bell,Baumann,Herrmann...To su novi talenti i sigurno jako interesantni igrači BVB-u,HSv-u,Hoffenheimu,Bayeru koji će svoju politiku zasnivati na dovođenju mladih igrača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
lassoga sumnjam da ce iz herthe ici..a vogt je standardan tek odnedavno ostat ce on jos u bohumu....ovaj jung je supertalenat i ako eintracht ispadne mozes ga kupit budzasto...ali isto tako neki navedeni igraci nece biti jeftini npr rausch reus itd pa je moguce i da odu van njemacke...
Deniz Aytekin je posalao M`Gladbach u "Cvajtu". Cist penal nije dosudio M`Gladbachu u 70.minuti utakmice i onda Mainz postize fenomenalan gol preko Schürrle-a za minimalnu pobjedu od 1-0. Izgleda da ce "Zabari" prije nego li su ocekivali vratiti trecu poziciju i cetvrtog predstavnika u LP, jer ce Mainz i Hannover vise naskoditi nego li ce donijeti dobro Bundesligi.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Koja šteta za Gladbach,ali čini se da definitivno su ispali.
A baš su meni lično draga ekipa,ali...
A baš su meni lično draga ekipa,ali...
You'll never walk alone.
To je jasno već odavno.amerosm je napisao/la:Deniz Aytekin je posalao M`Gladbach u "Cvajtu". Cist penal nije dosudio M`Gladbachu u 70.minuti utakmice i onda Mainz postize fenomenalan gol preko Schürrle-a za minimalnu pobjedu od 1-0. Izgleda da ce "Zabari" prije nego li su ocekivali vratiti trecu poziciju i cetvrtog predstavnika u LP, jer ce Mainz i Hannover vise naskoditi nego li ce donijeti dobro Bundesligi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima Schalke pa neka nas cupa i sljedece godine.
Ko zna, mozda Mainz ili Hannover (Bayern
) naprave dobre rezultate u EL-i i doguraju do samog kraja.
Ko zna, mozda Mainz ili Hannover (Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mainz i Hannover "lete" odmah u prvom ili drugom pretkolu EL, jer nemaju bodova na Evropskoj sceni i dobit ce nekog nosioca za protivnika. Kao drugo ni jedan ni drugi klub ne mogu izdrzati tempo igranja na dva fronta, a nemaju velike financijske mogucnosti da pojacaju svoju ekipu i naravno da ce kao prioritet staviti takmicenje u Bundesligi. Kao trece mislim da ce mainz tesko nadoknaditi izostanak Schuerrle-a i Holtby-a i ruku na srce ova ekipa Mainza zivi jos od prvih sedam kola kada su uzeli max. broj bodova, i kao posljednje Hannover je i sam svjestan da ove sezone igraju iznad svojih mogucnosti i da pri "normalnim" uslovima tesko da ce ponoviti ovu sezonu.Omerbavarac je napisao/la:Ima Schalke pa neka nas cupa i sljedece godine.![]()
Ko zna, mozda Mainz ili Hannover (Bayern) naprave dobre rezultate u EL-i i doguraju do samog kraja.
Jedini spas Bundeslige lezi u tome da BVB, Bayer i Bayern predstavljaju na vrhunski nascin BL u LP, dok cemo u EL imati samo jednog predstavnika i to Schalke-a koji ce nas tu morati vaditi za razliku od ove sezone kada smo imali tri predstavnika.
Ko god bude predstavljao BuLi u narednoj sezoni, teško da može proćerdati ovoliku prednost. Talijani su u rasulu, a vjerovatno će tako biti i dogodine. Ni njihovi predstavnici nisu baš bajni (po trenutnoj tabeli).
BuLi ne bi bila to što jeste da se ovako neočekivane stvari ne dešavaju, a zbog toga je mi svi i volimo.
Pa gdje još ima da prvoplasirani i drugoplasirani tim lige ne mogu meda (uslovno rečeno
) u EL, a desetoplasirani šamara sve redom po LP.
BuLi = Where amazing happens
(tužiće me zbog autorskih prava
)
BuLi ne bi bila to što jeste da se ovako neočekivane stvari ne dešavaju, a zbog toga je mi svi i volimo.
BuLi = Where amazing happens
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la: Pa gdje još ima da prvoplasirani i drugoplasirani tim lige ne mogu meda (uslovno rečeno) u EL, a desetoplasirani šamara sve redom po LP.
![]()
Zabrinutost je opravdavajuća, ali, opet, ne mora ništa značiti. Uostalom, teško da će se ponoviti ovakva sezona, gdje su mnoge top-ekipe prikovane na drugi dio tabele, da ne kažem za samo dno.
Blic-izdanja je bilo uvijek, ali sad su malo pretjerali, mora se priznati.
Vom Jäger zum Gejagten
Niko nije kriv ovim '' velikim klubovima''sto su nesposobni.amerosm je napisao/la:Deniz Aytekin je posalao M`Gladbach u "Cvajtu". Cist penal nije dosudio M`Gladbachu u 70.minuti utakmice i onda Mainz postize fenomenalan gol preko Schürrle-a za minimalnu pobjedu od 1-0. Izgleda da ce "Zabari" prije nego li su ocekivali vratiti trecu poziciju i cetvrtog predstavnika u LP, jer ce Mainz i Hannover vise naskoditi nego li ce donijeti dobro Bundesligi.
Pocev od toga da nemaju normalne trenere,pa do ''pojacanja'' koja se zovu sjedi i placi.
Pocevsi bas od HSV a bogami se i Bajo zayebaye i to dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- anton 1983
- Kontakt:
mene sad jedino muči to kaj HSV ,ožda neće ozbiljno pristupiti utakmici danas jer Mainz je opet pobijedio i nikako da ga stignu, a i nakon današnjeg dana situacija more biti samo gora. Nadam se da im sad moral nije u kurcu i da će nabit Hannovera.
I **** mu mater, šta se **** DFB neuplete i malo pogura HSV, a malo neuštopa Mainz
I **** mu mater, šta se **** DFB neuplete i malo pogura HSV, a malo neuštopa Mainz
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
ja npr. nemam nista protiv da mainz i hannover igraju evropsku ligu....hannovera ne bi volio vidjet u ligi prvaka, prvo zbog bayerna, jer naravno zelim bayerna tamo, a drugo jer bi im liga prvaka dosla prerano....u evropskoj ligi bi volio vidjet svakako hsv jer tom klubu je tamo mjesto i uvijek je dobro predstavljao bundesligu tamo, bili u polufinalu prosle sezone......medjutim , mainz i hannover igraju dobar fudbal i ta 2 tima ak ostanu na pozicijama koje vode u evropu (a hannover hoce najmanje na poziciji za EL) onda to zasluzuju i covjek tu onda ne moze samo sebicno gledat koji ce klub vise pokazat kada su interesi bundeslige u pitanju..nego i ti klubovi ak su se izborili za šansu trebaju i da je dobiju...ja cak vjerujem da oba ta tima mogu proc barem prvi krug EL, nisu oni tako losi za evrope...eto ove godine bio dortmund u EL pa ispade u prvom krugu...nikad se ne zna, a hannover mislim da posjeduje vise kvaliteta nego sto neki misle...a mainz je jednom preko fair playa igrao kup uefa pa se dostojno predstavio a tad imao jos losiju ekipu nego sad....ne treba zaboravit kada je aachen igrao kup uefa kao drugoligas prosao je 2 ili 3 kruga/kola....tako da njemacki klubovi mogu uvijek pruzit dobre igre na evropskoj sceni bez obzira o kome se radi....a amerosm nemoj se puno brinut za talijane, skoro da bundesligasi ne igraju nikako sljedece sezone Serie A to ne bi stigla 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anonymousHD
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NE znam što je to Hannover slabiji od jednog Stuttgart ili Werdera.Nema razloga za zabrinutost što se tiče Hannover, a ako HSv uspije napraviti čudo i stići Mainza onda je Bundesliga na konju što se tiče klubova.
BVB,Bayer,BAyern,Schalke,Hannover,Hsv-sjajna postava.
BVB,Bayer,BAyern,Schalke,Hannover,Hsv-sjajna postava.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.