NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
E pa te legende kluba ako su nezadovoljne stanjem klubu mogli su izdat kakvo saopštenje ili peticiju i time iskazat svoje nezadovoljstvo a ovako šute ne talasaju a šutnja je uvijek bila znak odobravanja,,,klub igra prvu ligu federacije a to je zasluga načelnika i kad se pomene njegovo ime navijači Bratstva treba da ustanu,,,iz poštovanja,,,tu je infra-struktura ,stadion sređen,,,sve je to načelnikova zasluga...
Vidi se Mićo da si ti okorjeli Dasin dupelizac i samo ti i takvi ko ti ustaju kad se njegovo ime spomene iz STAHOPOŠTOVANJA jer zavisite od njega.I na forum si se registrovao po zadatku i što moraš.Čuj infrastrukturanacelnik je napisao/la:E pa te legende kluba ako su nezadovoljne stanjem klubu mogli su izdat kakvo saopštenje ili peticiju i time iskazat svoje nezadovoljstvo a ovako šute ne talasaju a šutnja je uvijek bila znak odobravanja,,,klub igra prvu ligu federacije a to je zasluga načelnika i kad se pomene njegovo ime navijači Bratstva treba da ustanu,,,iz poštovanja,,,tu je infra-struktura ,stadion sređen,,,sve je to načelnikova zasluga...

ZBOG PREKRAŠJA IZ ČLANA 68. DP NS/FS BIH A VEZANO ZA NEPOŠTIVANJE ČLANA 16. PROPOZICIJA TAKMIČENJA PRVE LIGE FBIH (KODEKS ODIJEVANJA) KAŽNJAVAJU SE OPOMENOM SLUŽBENA LICA KLUBOVA I TO:
HELIĆ NUSRET, službeni predstavnik NK „Bratstvo“ – Gračanica
HODŽIĆ SADEL, liječnik NK „Bratstvo“ – Gračanica
ABDIHODŽIĆ IGOR, službeni predstavnik NK „Jedinstvo“ – Bihać
HELIĆ NUSRET, službeni predstavnik NK „Bratstvo“ – Gračanica

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma boli ga qrc svaka kazna koja dođe za Bratstvo ili njega neće on iz svog džepa platit logično.cokara je napisao/la:ZBOG PREKRAŠJA IZ ČLANA 68. DP NS/FS BIH A VEZANO ZA NEPOŠTIVANJE ČLANA 16. PROPOZICIJA TAKMIČENJA PRVE LIGE FBIH (KODEKS ODIJEVANJA) KAŽNJAVAJU SE OPOMENOM SLUŽBENA LICA KLUBOVA I TO:
HELIĆ NUSRET, službeni predstavnik NK „Bratstvo“ – Gračanica![]()
![]()
![]()
ma sve je to u redu ali evo ja kao privatnik zelim da ulčazem u bratstvo , tio je moj klub , jos od kada sam bio
mali i djeca su mi tu trenirala , ali necu dok je tu daso ,da dode neko od nasih ljudi , da se promijeni vlast ja bi ovako ne bi.
U redu je +da daso je imao podrsku glasaca mora se postovati odluka vecine naroda ove opstine , pobijedio je naseg hazima,
ali da su sutra izbori nema od toga onda nista i on ce izgubiti izbore a tada cemo mi privatnici koji sada ne zelimo da ulazemo u bratstvo da
pocnemo ulagati i premijer liga je zagarantovana ne trba nam niko sa strane, samo mi.
mali i djeca su mi tu trenirala , ali necu dok je tu daso ,da dode neko od nasih ljudi , da se promijeni vlast ja bi ovako ne bi.
U redu je +da daso je imao podrsku glasaca mora se postovati odluka vecine naroda ove opstine , pobijedio je naseg hazima,
ali da su sutra izbori nema od toga onda nista i on ce izgubiti izbore a tada cemo mi privatnici koji sada ne zelimo da ulazemo u bratstvo da
pocnemo ulagati i premijer liga je zagarantovana ne trba nam niko sa strane, samo mi.
Sutra lagano 3 boda,,,igrači ,stručni štab su upoznati sa posljedicama koje će snosit ukoliko se iz naredne 2 utakmice ne uzme 4 boda,,,,
Hajde upoznaj i nas Bogati sa tim posljedicama ?nacelnik je napisao/la:Sutra lagano 3 boda,,,igrači ,stručni štab su upoznati sa posljedicama koje će snosit ukoliko se iz naredne 2 utakmice ne uzme 4 boda,,,,
www.nkbratstvogracanica.com
Admir Đono potpisao za Bratstvo:
Mladi napadač Admir Đono, potpisao je za ekipu Bratstva iz Gračanice, člana Prve lige Federacije BiH.
Đono je ponikao na Koševu, prošavši sve omladinske selekcije FK Sarajevo, a jedno vrijeme je bio član i juniora Željezničara. Posljednji angažman je imao u Famosu iz Hrasnice, a prethodno je nastupao i za Slogu iz Ljubuškog.
Ovaj 20-godišnji fudbaler je potpisao jednogodišnji ugovor i pokušat će se nametnuti treneru Irfanu Džindi.
"Došao sam u ekipu koja ima dobru reputaciju i koja je svake godine u vrhu tabele, te se bori za ulazak u viši rang. I ove sezone su slične ambicije, a na meni je da se nametnem stručnom štabu i da dam sve od sebe za ekipu, jer u Bratstvu sigurno imam dosta prostora za napredak. Zahvalnost dugujem i gospodinu Enveru Lugušiću, koji mi je dosta pomogao", rekao je Đono za
Mladi napadač Admir Đono, potpisao je za ekipu Bratstva iz Gračanice, člana Prve lige Federacije BiH.
Đono je ponikao na Koševu, prošavši sve omladinske selekcije FK Sarajevo, a jedno vrijeme je bio član i juniora Željezničara. Posljednji angažman je imao u Famosu iz Hrasnice, a prethodno je nastupao i za Slogu iz Ljubuškog.
Ovaj 20-godišnji fudbaler je potpisao jednogodišnji ugovor i pokušat će se nametnuti treneru Irfanu Džindi.
"Došao sam u ekipu koja ima dobru reputaciju i koja je svake godine u vrhu tabele, te se bori za ulazak u viši rang. I ove sezone su slične ambicije, a na meni je da se nametnem stručnom štabu i da dam sve od sebe za ekipu, jer u Bratstvu sigurno imam dosta prostora za napredak. Zahvalnost dugujem i gospodinu Enveru Lugušiću, koji mi je dosta pomogao", rekao je Đono za

Hajmo dečki danas odigrat jednu dobru mušku utakmicu i goste ispratit sa par komada,,,,,
Sramota sta sudije rade. Vidi se da nas je pirpremao za Orasje jer je kartone dijelo kao na traci i to su kartone dobili sve 4 igraca u zadnjoj liniji + oba zadnja vezna. I kakav slag na tortu u 93. minuti pomocni nakon izvedenog auta dize ofsajd. Bravo za idole iz Mostara.
-
- Moderator
- Kontakt:
Vojvodic danas bio na utakmici...Kasnije kada je zavrsila utakmica cekao je dole na poligonu igrace i jedne i druge ekipe i pozdravili se. Prico je sa jednim i drugim igracima najvise sa ovim Celom sto je igro za Gosk Mladen se zove ja msm
...
Nakon toga Vojvodic sjeda u kola da ide istom ga zove Brko kaze aj zamnom nadati se njega ko šiša Slaviju
I kada su svi otisli izlaze J.ebene sudije sa smjeskom i sa njima coki i nose po kovertu... Pa plakat sta su nam uradili p.icka im materina

Nakon toga Vojvodic sjeda u kola da ide istom ga zove Brko kaze aj zamnom nadati se njega ko šiša Slaviju

I kada su svi otisli izlaze J.ebene sudije sa smjeskom i sa njima coki i nose po kovertu... Pa plakat sta su nam uradili p.icka im materina

Danas očajna igra,sramota kako loše igramo.pristup i zalaganje 0.Džindo čuva rez. 1-0 i zatvara se od 75.min.Dvije domaće pobjede od 1-0 na guzove a na stani sa ovakvom igrom nemamo šta tražit.
slazem se u svemu, sem oko toga kako Dzindo zatvara utakmicu.....ako si dobro pratio kada je zamijenio Potka.....zvižduci....iiii veliko odmahivanje rukom pocasnog predsjednika.....Ćurguz dere sa Radnickim ovdje ruta ....itd....itd
Biće bolje već u Rodoču....pun plijen,,,cokara je napisao/la:Danas očajna igra,sramota kako loše igramo.pristup i zalaganje 0.Džindo čuva rez. 1-0 i zatvara se od 75.min.Dvije domaće pobjede od 1-0 na guzove a na stani sa ovakvom igrom nemamo šta tražit.
Kakvom ba Rodocu ?nacelnik je napisao/la:Biće bolje već u Rodoču....pun plijen,,,cokara je napisao/la:Danas očajna igra,sramota kako loše igramo.pristup i zalaganje 0.Džindo čuva rez. 1-0 i zatvara se od 75.min.Dvije domaće pobjede od 1-0 na guzove a na stani sa ovakvom igrom nemamo šta tražit.
Dobro sam pratio i Potko je zamjenjen u 67.min.a ušao Delić i počinje igra bez klasičnog špica koji je dao gol i spustio more lopti.Također Mujku vadi u 79.min.kad smo se već bili raspali i ostali bez snage a gol nam je visio u zraku.Od 7.kartona četiri smo dobli zbog prigovora i bezpotrebnim povlačenjima za dres na pola igrališta i to na metar od sudije sasivim nepotrebno.Ikanović treba skinuti onu 10.ku jer on to nijeencco je napisao/la:slazem se u svemu, sem oko toga kako Dzindo zatvara utakmicu.....ako si dobro pratio kada je zamijenio Potka.....zvižduci....iiii veliko odmahivanje rukom pocasnog predsjednika.....Ćurguz dere sa Radnickim ovdje ruta ....itd....itd

Bogami ako budemo čekali gostovanje u Rodoču nahebali smo jer sa Braniteljom igramo 20.kolo.nacelnik je napisao/la:Biće bolje već u Rodoču....pun plijen,,,cokara je napisao/la:Danas očajna igra,sramota kako loše igramo.pristup i zalaganje 0.Džindo čuva rez. 1-0 i zatvara se od 75.min.Dvije domaće pobjede od 1-0 na guzove a na stani sa ovakvom igrom nemamo šta tražit.

cokara,apsolutno sve tacno sto si napisao.....mislim da me nisi razumio,sve sto sam htio reci je da niti jedan trener sem Sadikovica ,ne odlucuju ni ocemu pa ni o zamjeni igraca......sve odluke donosi upravo onaj sto nam je odmahnuo rukom kada smo izviždali odluku vezano za Potka....cokara je napisao/la:Dobro sam pratio i Potko je zamjenjen u 67.min.a ušao Delić i počinje igra bez klasičnog špica koji je dao gol i spustio more lopti.Također Mujku vadi u 79.min.kad smo se već bili raspali i ostali bez snage a gol nam je visio u zraku.Od 7.kartona četiri smo dobli zbog prigovora i bezpotrebnim povlačenjima za dres na pola igrališta i to na metar od sudije sasivim nepotrebno.Ikanović treba skinuti onu 10.ku jer on to nijeencco je napisao/la:slazem se u svemu, sem oko toga kako Dzindo zatvara utakmicu.....ako si dobro pratio kada je zamijenio Potka.....zvižduci....iiii veliko odmahivanje rukom pocasnog predsjednika.....Ćurguz dere sa Radnickim ovdje ruta ....itd....itdIzvođenje mladog Kahrimanovića nakon 20.i kusur minuta je sramota i ubijanje mladih igrača koji počnu utakmicu i svake minute čekaju kad će ih zamjeniti.Što je najgore Jaganjac koji je ušao umjesto njega ništa bolji nije bio od Vahe koji je igrao tih pola sata.

Enco kralju pa njemu i odgovaraju ovakvi treneri tipa Džinde,Fude,Šinje.....A da mu dođe Čala (Janjoš) brko bi sjedio na tribinama ili na terasi gdje mu je i mjesto
Nisam vidio da je odmahivao prema publici zbog Potka.Trebalo je odmah kad je Vahu zamjenio Hebati mater i njemu i Džini.

Ma ako je istina to da ce Dzindo dobit nogu ako ne uzme bobu u Orasju ja bi sad potpiso da nas natrpaju samo da nam dovede Sadikovica, Čalu ili Vojvodu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.