Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- skyisthelimit
Re: Mirza Teletović
Ma mora proraditi bosanski inat, samo da mu onaj majmun da odrijesene ruke a ne da svaki put igra pod pritiskom da ne smije pogrijesiti.. Iako nije dobro zeliti lose, dobro bi bilo da neko polomi Wallaca i Evansa da jedno mjesec pauziraju.. 
15.10 - 15.06 ...
u koliko igra Teletovic veceras?Po Bosanskom vremenu
- skyisthelimit
1:00 najranije moguceahmic je napisao/la:u koliko igra Teletovic veceras?Po Bosanskom vremenu
15.10 - 15.06 ...
u 01:00ahmic je napisao/la:u koliko igra Teletovic veceras?Po Bosanskom vremenu
ili 01:00 AM
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Neko je prethodnih dana ironicno napisao da dailynets prati sve sto se pise ovdje...Evo dokaza da to bas i nije tako ironicno sada!
http://www.netsdaily.com/2013/2/8/39682 ... ne-of-them" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad moramo paziti šta pisati ovdje. Pozdrav Amerikancima.NEZALAGANJE je napisao/la:Neko je prethodnih dana ironicno napisao da dailynets prati sve sto se pise ovdje...Evo dokaza da to bas i nije tako ironicno sada!http://www.netsdaily.com/2013/2/8/39682 ... ne-of-them" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Obavezno!BaDa12 je napisao/la:Sad moramo paziti šta pisati ovdje. Pozdrav Amerikancima.NEZALAGANJE je napisao/la:Neko je prethodnih dana ironicno napisao da dailynets prati sve sto se pise ovdje...Evo dokaza da to bas i nije tako ironicno sada!http://www.netsdaily.com/2013/2/8/39682 ... ne-of-them" onclick="window.open(this.href);return false;
Moramo se uozbiljiti
.
Bit ce teško biti ozbiljan dok god Mirza ne igra,žao nam je Nets Daily
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Bit ce teško biti ozbiljan dok god Mirza ne igra,žao nam je Nets Daily
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Nisam se nadao da naš teferič u gluho doba privlači toliko medijske pažnjeNEZALAGANJE je napisao/la:Neko je prethodnih dana ironicno napisao da dailynets prati sve sto se pise ovdje...Evo dokaza da to bas i nije tako ironicno sada!http://www.netsdaily.com/2013/2/8/39682 ... ne-of-them" onclick="window.open(this.href);return false;
čuj dailynets
netsi karne! stavite mi post na dailynjets
killuminati!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trebaju dat PJ laptop da u toku utakmicu gleda sta mi pisemo,mozda ga i uvede.. 
- skyisthelimit
Ne znam fkt koji je tvoj problem. Ne volis ih i to je ok ali cemu neko bezvezno nidjevezno sprdanje..
15.10 - 15.06 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Šta oni objavljujeu naše postove na toj stranici
Keith Bogans je kloc, Ante Mašić je doktor košarke za njega

Keith Bogans je kloc, Ante Mašić je doktor košarke za njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zamolio bi ove sto pametuju da izadju napolje ako imaju igraliste ispred ili blizu zgrade,pa neka sjede 2 sata na toj klupi skrstenih ruku,pa ond fino ustanite uzmite loptu u ruke i pucajte na kos pa mi javite kako ste prosli

Mirza nikad nije sjedio na klupi ni 5 minuta u karijeri a ne 2 sata kao sto je sada slucaj....(Za sjedenje na klupi treba imati veliko ikustvo)
Mirza nikad nije sjedio na klupi ni 5 minuta u karijeri a ne 2 sata kao sto je sada slucaj....(Za sjedenje na klupi treba imati veliko ikustvo)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 08 feb 2013, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma nista. U smislu da ima podrsku, bla-bla-bla .. Nista posebno ...legenda reala je napisao/la:Šta oni objavljujeu naše postove na toj stranici![]()
![]()
Keith Bogans je kloc, Ante Mašić je doktor košarke za njega![]()
Ja sam ubijeđen da će Mirza danas dobit solidnu minutažu. Još kad bi mi neko napisao koliko ima do play offa utakmica ja bi stvarno bio zahvalan. 
30-35 kako koja ekipa
hahah jel utakmica il četvrtinamirzatele je napisao/la:30-35 kako koja ekipa
Pa znači nije ovdje ni blizu poznato ko će u play-off i nema nebitnih utakmica
hvala
Ljudi sta mislite hocel ga uvodit veceras,al realno ?
Realno, mislim da ga nece uvoditi. Jedino ako budu vodili sa 20+ u zadnjoj cetvrtini, onda ce ga vjerovatno ubaciti.mirzatele je napisao/la:Ljudi sta mislite hocel ga uvodit veceras,al realno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.