NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samoposteno » 27 sep 2022, 11:42

RubikovaKocka je napisao/la:
27 sep 2022, 11:23
avenija je napisao/la:
27 sep 2022, 10:56
Ti si gavrane i doveo ovog zločinca na čelo grada prije vise od 6 godina a i danas navijas i agitujes za njega.

O SDA se pisalo prije 7-8-9-10 godina kada su se oni pišali, tjeralo se, psovalo i sta sve ne vise 10 puta nego ovaj njihov odron tako da svakom po zasluzi. Sada je zločinac na redu.

I ne mogu biti isti nikada jer zlocinac vlada od 95 do 2022 a SDA ne postoji u gradu nivou o kojem se odlucuje u Čeliku već vise od 6 godina.
Ne postoji al u qrcu mom. Imali su vecinu u GV i od 2016-2020.
Vladaju u kantonu, pa gdje je ta pomoc ? Ministar sporta izdvojio 5 hiljada Čeliku iz budzeta kantona koji prelazi 400 miliona KM !? Jel to sve u ovih 6 godina, jel to ta podrska ?
Budi njezniji to boli a i nece ti znat odgovorit :urnebes:

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 27 sep 2022, 11:52

Manje politike, vise pozitive, pustite se ublehasa Fude i kriminalaca iz SDA ista skola je to. Kao sto jr neko pisao naredne dvije utakmice veoma vazne, tesko gostovsnje u Maglaju i onda Kup s Goškom
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 sep 2022, 11:56

Opucas u zrak čorak i izlete Fudini zečevi, samo da ih prebrojimo :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 27 sep 2022, 12:02

Celik je nasa stranka i za njegovu dobrobit se trebamo boriti.Svako ima pravo da glasa na predstojecim izborima za koga hoce. Ja znam samo da necu sigurno glasati za Fudu,a ostalo vidjecemo.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 27 sep 2022, 12:38

Kad je 1. kolo Kupa BiH?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

CrniTalami
Kontakt:

Post Postao/la CrniTalami » 27 sep 2022, 13:02

Bandit88 je napisao/la:
26 sep 2022, 19:27
**bo vas i Fudo i SDA

https://fb.watch/fNCzA0eoTN/

Nadin,Haris aferim momci :salut:

Nek neko kaže da nema para za kartu, člansku il majcu, nek samo pogleda video. Čovjek invalid, skoro pa 100%slijep,zivi od neke invalidnine i penzije,i opet daje za klub
Covjek ima mjesecno manje od 400km primanja i opet kupuje clanske i sebi i meni od kako znam za sebe. Skoro svaki dan kupuje nesto u fanshopu pa makar to bio upaljac.Vecina nasih navijaca treba da se ugleda na njeg kako se voli klub
Agueroooo i swear you'll never see anything like this ever again.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 sep 2022, 13:38

avenija je napisao/la:
27 sep 2022, 10:56
Ti si gavrane i doveo ovog zločinca na čelo grada prije vise od 6 godina a i danas navijas i agitujes za njega.

O SDA se pisalo prije 7-8-9-10 godina kada su se oni pišali, tjeralo se, psovalo i sta sve ne vise 10 puta nego ovaj njihov odron tako da svakom po zasluzi. Sada je zločinac na redu.

I ne mogu biti isti nikada jer zlocinac vlada od 95 do 2022 a SDA ne postoji u gradu nivou o kojem se odlucuje u Čeliku već vise od 6 godina.
Lazes. Navedi jednu jedinu rijec koju sam ja napisao da danas agitujem za njega. Samo budala najvece moze volit i fudu i Čelik u ovo vrijeme. To nema veze sa elementarnom logikom. Prvo procitaj sta sam napisao, pa onda iznosi optuzbe.

Hvala Bogu pa da sda vise ne moze da utice( ne zadnjih 6 vec zadnje 2 godine, zaboravljas da je sda imala parlamentarnu vecinu ).
Uvijek cu glasati protiv sda, jer ne moze niko biti gori od sda
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 27 sep 2022, 13:47

Najbolje je da ne zalazimo u politiku jer svi imamo razlicita misljenja i necemo se nikada sloziti u svemu.Samo pravimo nervozu medju nama a svi smo ovdje zbog Celika i ljubavi prema njemu.Ja se iskreno nadam da se nikada vise u nas klub nece mijesati nijedna stranka i nijedan gradonacelnik.Politika treba da prepozna Celik kao nesto kroz sta mogu da promovisu nas cijeli kanton i nas grad i zbog toga bi trebali da doprinesu klubu koliko god je moguce a ne da se operu pare i uhljebe svoji ljudi
Celik Zenica

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 sep 2022, 13:48

dinodino2019 je napisao/la:
27 sep 2022, 11:52
Manje politike, vise pozitive, pustite se ublehasa Fude i kriminalaca iz SDA ista skola je to. Kao sto jr neko pisao naredne dvije utakmice veoma vazne, tesko gostovsnje u Maglaju i onda Kup s Goškom
Ja se bojim tog Kupa, iscrpi nas to, povrijedise nam se igraci, malo malo neko nam fali. Prioritet je po meni prvenstvo
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 27 sep 2022, 13:59

Upravu si @gavran.

Kup i recimo eventualni prolaz protiv Goska, ulazak u sljedecu rundu ce nam jedino dobrog donijeti ako nas potrefi utakmica s Zeljeznicarom, Sarajevom ili Zrinjskim kuci pa da napunimo 6-7 hiljada na Bp. U suprotnom je ovo samo trosenje energije i igraci se izlazu riziku o povredama, a duga je sezona.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 27 sep 2022, 15:48

27 sep 2022, 13:59
Upravu si @gavran.

Kup i recimo eventualni prolaz protiv Goska, ulazak u sljedecu rundu ce nam jedino dobrog donijeti ako nas potrefi utakmica s Zeljeznicarom, Sarajevom ili Zrinjskim kuci pa da napunimo 6-7 hiljada na Bp. U suprotnom je ovo samo trosenje energije i igraci se izlazu riziku o povredama, a duga je sezona.
Pa hajd ti reci to nasoj publici, izvedi kombinovani tim protiv Goska **** ce Duvnjaku sve nakon utakmice i poraza
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 27 sep 2022, 18:27

Pobjedite Natrona za vikend i onda dajte sve od sebe protiv GOŠKa pa kako bude. Volio bih da se plasiramo u taj Kup ali opet ne treba previse rizikovati sa povredama, to jest da nam fokus bude sto dalje u Kupu a ne mozemo ga osvojiti realno.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 27 sep 2022, 21:32

Dva kapitena

slika
moSa likCe

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 27 sep 2022, 23:09

Sta ste zakukali na kup, pa ne igra se svake srijede. Nek se bore u kupu i prolaze koliko god mogu. Zamiali euforije da prodjes nekog premierligasa, neka nas. Mada nas gori protivnik nije mogao potrefit, Gosk melje
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 28 sep 2022, 00:19

Gosk je sve karte bacio na ulazak u premier ligu i nece sigurno rizikovati igrace glavne u kupu Jer znaju da Nemogu osvojiti Kako god.Mi mozemo proci njih Ako nam se sve poklopi pa da igramo protiv nekog od starih rivala iz premier lige to bi diglo raju opet malo na stadion
Celik Zenica

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 sep 2022, 01:35

Prvo Maglaj odraditi kako treba, 100% ici, upisati pobjedu, pa onda kup. Odlucili smo preuzeti rizik i ici 100% u kupu i to treba nastaviti. Treba biti realan, kup nam moze vise donjeti, nego sto mozemo izgubiti. Od 5 utakmica za ulazak u kup BiH, mi igramo 4 kuci, jedino gostovanje bilo Varesu u polufinalu kupa zdk. Finale protiv borca ne racunam, jer nije presudno bilo za prolaz dalje. Dodatne neke potrosnje nije bilo, a i poslje Goska igramo protiv zadnjeg na tabeli, rudara iz breze, tako da se mozemo potuci bez razmisljanja.

Ako prodjemo, volio bih da igramo gradski derbi protiv Sarajeva :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 sep 2022, 06:54

Kup je vazda mac s dvije ostrice ali kad bi makar jednog od starih rivala dobili pa da napunimo stadion a ujedno i kasu. Mislim da i ce i GOSK doci onako ” reda radi” nece tu biti nekog zalaganja, samo da povreda ne bude jer je sezona duga.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 sep 2022, 08:56

dinodino2019 je napisao/la:
27 sep 2022, 15:48
27 sep 2022, 13:59
Upravu si @gavran.

Pa hajd ti reci to nasoj publici, izvedi kombinovani tim protiv Goska **** ce Duvnjaku sve nakon utakmice i poraza
Dobro sad, sta je tu je. Igracemo sa Goskom, Gosk je najjaca ekipa u federalnoj ligi, bilo bi ih super eleminisati. Ali eto ja bih vise volio da pobjedimo Natrona i ostalih 7 utakmica do kraja, nego da predjemo Goska i naredno kolo Kupa(eventualno) prodjemo nekog iz Premijer lige, gdje za Čelik nema slabih ekipa, ali treba reci da se nakon Goska igraju dvije utakmice. Ali sve je to mac sa dvije ostrice. Vidimo da su nasi mladi momci osjetljivi, ranjivi, zamisli dodje neko od PL B i H i natrpa nas 5 6 7 komada, znas dobro nasu raju, rece vaki ste naki ste naki ste igracima, a momci se shebase se trenirajuci, na terenu izgaraju , grijeh je to veliki. I naravno popustanje u prvenstvu. Ja ne kazem da treba skinuti gace i predati se, ali jbg pokri se koliko ti je jorgan dug.....A raja ko raja, srace i psovace, ne mozes ti ispraviti krivu Drinu. Jedino cime im mozes zatvoriti usta su pobjede i uspjesi. Onda sute. Znam po sebi, kad je Celiku slabo islo, zaebavaju me, kako Čelik, ali Boga mi kako Duvnjak napravi seriju 19 utakmica i 19 pobjeda i kad se Velez pobjedi makar i u prijateljskoj utakmici, svi se usutise.

Naravno da bi ja kao i svaki Celikovac i svaki forumas ovdje volio da mi pobjedimo svih 8 utakmica do kraja jesenjeg dijela u prvenstvu i da prezimimo u KUP-u B i H. Ali sad , treba biti realan i sagledati koliko je to moguce, s obzirom na fond igraca koje imamo, njihov angazman u firmama gdje rade, povrede koje su ceste, kvalitet druge lige federacije centar je mnogo veci nego prosle godine i svi iz te lige ginu protiv Čelika. Hajmo biti posteni i reci da ove sezone protiv sudija nismo imali neke vece prituzbe.

Hocu ti reci ovo, rizik je veliki, mozemo odletjeti visoko i momci da dobiju vjetar u ledja i napredovanje dalje ali mozemo ne ostvariti cilj prelaska u 1.ligu federacije koja nije uopste naivna i mnogo zahtjevnija od ovog ranga takmicenja i dovesti u pitanje ocuvanje ove ekipe na okupu. Jer mnogi su imali ponude iz drugih klubova. Ali eto hajd, opet vjerujem ovoj upravi i ovim igracima, odavno nije bila pozitivnija atmosfera, imali smo ta dva kiksa sa Bosnom i Jelahom, ali Boze moj, idemo dalje

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 sep 2022, 09:15

Najgore je sto ljudi nisu u stanju normalno rezonovati. Nisu u stanju shvatiti da smo u trecoj ligi i da su nam igraci amateri koji za zivot zaradjuju negdje drugo. Da smo u procesu oporavljanja i da je potrebno zrtvovanje da ozdravimo, a najlakse je zrtvovati sportske rezultate.

Na kraju, vrijeme je da shvatimo da Celik dugo nece biti konkurentan. Cak i kad ozdravimo, 80% nasih igraca mora biti iz Zenice. Mi nemamo "investitore" (niti ih trebamo imati) da se razbacujemo igracima. Nase je da pruzimo podrsku jer ovi momci (uprava i igraci) daju sve od sebe. Oni rade u interesu Celika. Sve dok je tako, oni MORAJU imati nasu podrsku.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 sep 2022, 09:54

@gavran u prva dva kola kupa igra se jedna utakmica, nema uzvrata, s tim da su nizeligasi domacini u prvom kolu, za drugo nisam siguran. Tako da ukolilo prodjemo GOSK, igramo 100% kuci.

Kazem vec, volio bih da prodjemo, da dobijemo nekog starog rivala i to unovcimo. Nek nas nabiju i 5 0, bitno je da se zaradi 15, 20k na utakmici i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.