Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nezgodna situacija je što je što se po pitanju Omeragića, Huseinbašića i Gigovića, zaista uradilo što se moglo uraditi. Barem tako izgleda i niko od raje ne tvrdi suprotno.
Oni nas odbiju ili drže na stand by, pa se onda ispostavi da nisu dovoljno dobri da bi bili pojačanje i da sva trojica imaju tendenciju pada kvaliteta.
Ja sam naravno za poziv svoj trojici, ali ne može se zamjeriti onima koji kažu - ko ih yebe, ne trebaju nam. Takvih sigurno ima i u savezu.
Oni nas odbiju ili drže na stand by, pa se onda ispostavi da nisu dovoljno dobri da bi bili pojačanje i da sva trojica imaju tendenciju pada kvaliteta.
Ja sam naravno za poziv svoj trojici, ali ne može se zamjeriti onima koji kažu - ko ih yebe, ne trebaju nam. Takvih sigurno ima i u savezu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Reci da se šališ. Lik ima 22 godine i 20 seniorskih nastupa u karijeri. Prije ću ja postati igrač nego on. Nakon Gojaka, imamo novog igrača o kojem ćemo pričati kao o nekom talentu i kad bude imao 25 godina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mi se stalno rugamo Gojaku, a siguran sam da bi imao zapaženiju ulogu u Kelnu od Huseinbašića i u Midtyjelandu od Gigovića. Da se kojim slučajem nađe tamo, čak i ovakav kakv je 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem Gojaka sto je glup i sljecina, on je onaj lik kojem trener mora hebat mater kako bi igrao normalno i timski.
Ja se sa njim ni u kakvu vise avanturu ne bi upustao, lijepo je kada nije na spisku.
Ja se sa njim ni u kakvu vise avanturu ne bi upustao, lijepo je kada nije na spisku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne bi. Gojak je mahalas. Ova dvojica nisu.
@igrajlopte 🐦
Zato kažem - i ovakav kakav je. Gojak je u njihovim godinama, s Dinamom bio hit EL i igrao CL. Nije napredovao jer je limitiran, čak fizički više nego mentalno.
Huseinbašić još nije napravio pravi iskorak iz amatera u profesionalce i pitanje je da li će.
Gigović je pao u formi i ne podiže je. Najbolji fudbal je igrao u Švedskoj i tada je stvarno izgledao kao top potencijal. Nadam se da će opravdati očekivanja, još je relativno mlad.
Iskreno, možda i više nade polažem u P. Sučića, ako se nametne i ostane kod nas.
-
- Kontakt:
Kao i obično, Horoz je u pravu 
Ne tvrdim da neće nadmašiti Gojaka njih dvojica, ali nije dovoljno samo to što su profesionalci, treba imati i određene kvalitete u igri.

Ne tvrdim da neće nadmašiti Gojaka njih dvojica, ali nije dovoljno samo to što su profesionalci, treba imati i određene kvalitete u igri.
- ASD
- Kontakt:
Gojaka je karijere koštalo što je glup i što često zakaže u završnici. Sa svim ostalim kvalitetima bi igrao Ligu Petice.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jul 2023, 16:53Problem Gojaka sto je glup i sljecina, on je onaj lik kojem trener mora hebat mater kako bi igrao normalno i timski.
Lik nije bio brz, ali je fizički bio među najspremnijim igračima uvijek.
-
- Kontakt:
Njemu je oduvijek glavni problem bio glava: nizak fudbalsi IQ (i IQ uopste), i seljacki mentalitet.
1921
Gojak je spomenut kao poređenje, nema potrebe da o njemu diskutujemo. Priča je o Gigoviću i Huseinbašiću i mogu li oni dati koliko npr Gojak, i sada i u perspektivi.
Ne govorim da ih ne treba zvati.
Ne govorim da ih ne treba zvati.
Novi klub Belmina Dizdarevića je Montpellier, koji je 2012. godine prvi i posljednji put bio prvak Francuske.
Dolazak mladog bh. golmana potvrdio je i predsjednik ovog kluba, Laurent Nicollin, no i istakao da će biti tek treći izbor.
"Radi se o mladom golmanu s velikim potencijalom. Sada je na njemu da radi i napreduje", rekao je Nicollin, pa nastavio:
"Mislimo da su pred nama dvije do tri godine čekanja i strpljenja s našim mladim golmanima. To će uspostaviti dobru vezu njih i ostatka ekipe."
jel ovo neka zajbancija?
Dolazak mladog bh. golmana potvrdio je i predsjednik ovog kluba, Laurent Nicollin, no i istakao da će biti tek treći izbor.
"Radi se o mladom golmanu s velikim potencijalom. Sada je na njemu da radi i napreduje", rekao je Nicollin, pa nastavio:
"Mislimo da su pred nama dvije do tri godine čekanja i strpljenja s našim mladim golmanima. To će uspostaviti dobru vezu njih i ostatka ekipe."
jel ovo neka zajbancija?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što bi bila zajebancija?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma šta će on, bolji Saničanin. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Jedan odigrao 29 utakmica u Portugalskoj ligi dok je drugi klupa u Partizanu, dovoljno.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kao i to da su obadvojica ljevaci i igraju istu poziciju. Samo sto jedan bas igra i to odlicno a drugi grije klupu u LingLong ligi.
Bravo Nera.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Zolotic potpuno zanemaren, a bas bi nam dobro dosao stoper ljevak koji zna s loptom.
1921
Ne može drug ta pozicija je po gruntu rezervisana za Saničanina, zaista strašno!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 jul 2023, 14:16Zolotic potpuno zanemaren, a bas bi nam dobro dosao stoper ljevak koji zna s loptom.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
- ASD
- Kontakt:
Dizdarević zvanično u Montpellieru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.