Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
madridista je napisao/la:Kažeš nigdje penala, pretpostavljam da je ovo prva tekma u tvom životu da nje gledaš, a smijem li te podsjetit gijon-barca 0-1, ofsajd očigledan i onda gol, tad ste svi šutili, kofa nođe ofsajda, ne cmizdrite barceloniste, budite barme jednom muškarci i priznajte arsenal je ovo i zaslužio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kreten nas sistematski uništava iz utakmice u utakmicu,a Toure sjedi na klupinidjo_barca je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta smo sebi dopustili.Onakva igra,unistavanja Arsenala,sve smo imali,i onda jedna greska Busquetsa i gol.Onda penal koji nije postojao,al et.
Najgore sad sto nema Puyola i Piquea.
Joj i ja ovog Busquetsa ne podnosim, al' moram priznat da je veceras odigro dobru utakmicu izuzev te pogreske al' ruku na srce i Valdes nije nista bolje reagovao na poprilicno mlak sut Walcata.drop je napisao/la:Busquetsu se treba "zahvaliti" za sve ovo...idiot je poklonio loptu Arsenalu kod vodstva 2-0 i kada smo utakmicu gotovo umrtvili pas igrom,iz te poklon lopte Arsenal je zabio i go i kreten ih vratio u život.
Šta Pep vidi u tom konju![]()
kako me nervira taj majmun
covjek sa srca 2 vjerujte to sam ja kod mene moze sve ja ljubi zene dvetax je napisao/la:juzni vjetar jesi ti navijac atletica ili barce opredjeli se covjece
isto si kakav papagaj haj sad malo na temu o milwall pa reci da je barcalona ubila arsenal
bas sam i ja to napisao maloprije. ubacio je Henryja da bi dobio aplauze od Arsenalovih navijaca ali je trebao cekati zadnje minute. raspala im se igra poslije toga, nijednu sansu nisu stvorili.Wolverine je napisao/la:
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.
@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.