minimal je napisao/la:Imal neko prijedlog za nba igrace premier kladionica?
Pekovic, Lopez i Cousins over...
16,5, 17,5 i 15,5..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
minimal je napisao/la:Imal neko prijedlog za nba igrace premier kladionica?
Hvala druze...Titova-Juga je napisao/la:minimal je napisao/la:Imal neko prijedlog za nba igrace premier kladionica?
16,5, 17,5 i 15,5..
minimal je napisao/la:Hvala druze...Titova-Juga je napisao/la:minimal je napisao/la:Imal neko prijedlog za nba igrace premier kladionica?
16,5, 17,5 i 15,5..
sodagrad je napisao/la:Može li neko malo da prokomentariše ove parove za sutra:
1. Hertha - Union Berlin: 1
2. Liverpool - WBA: 1
3. Braga - Fereira: 1
4. Gaziantep - Kasimpasa: 1x
5. Shamrock - Cole: 1
6. Hibernian - St. Johnostone: 1x
7. Empoli - Livorno: 1x
8. Betis Valladolid: 1x
Kvota: 16....
Prosla oba,idemo daljemiky_hz je napisao/la:Kud svi Turci tu i mali Mujo(s tim sto cu ja poceti paralelno sa 2 ,kontam ako na jednom zveknem ostatat ce valjda drugi
)
Bravo majstore i sutra ocekujem ovako nestomiky_hz je napisao/la:Prosla oba,idemo daljemiky_hz je napisao/la:Kud svi Turci tu i mali Mujo(s tim sto cu ja poceti paralelno sa 2 ,kontam ako na jednom zveknem ostatat ce valjda drugi
)
Boston kp1EmirSioux89 je napisao/la:Ima li neko 2 sigurnija para iz NBA na pobjede timova?
Vasa Ladacki je napisao/la:Boston kp1EmirSioux89 je napisao/la:Ima li neko 2 sigurnija para iz NBA na pobjede timova?
Spurs kp2
To kažeš kod 12 razlike za Brooklyn?? Mudro.. I dalje mislim da je ovo dvica na Spurse, jer ovi idioti ni na treningu ne mogu da pobjede sami sebe.Titova-Juga je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:Boston kp1EmirSioux89 je napisao/la:Ima li neko 2 sigurnija para iz NBA na pobjede timova?
Spurs kp2
Ne znam baš koliko Spursi mogu biti sigura bez Tima i Manua u ekipi.
Ja bih radije keca ovdje.
Vasa Ladacki je napisao/la:Pričekat' ćemo kraj tekme..
Vasa Ladacki je napisao/la:Ma nipošto to, samo kažem pričekaj kraj tekme, pa ćemo konstatovati razloge.
Vasa Ladacki je napisao/la:Boston kp1EmirSioux89 je napisao/la:Ima li neko 2 sigurnija para iz NBA na pobjede timova?
Spurs kp2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.