Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma pušite ga više , ali napolju . Navika jeste čudo , ali se mora prilagoditi .
Kod mene u B-Fazi ekstra kafić , ali može dok je bašta , trenutno je gasulhana i što je najgore većina one motane odvratne smrde štipaju za oči ...
Kod mene u B-Fazi ekstra kafić , ali može dok je bašta , trenutno je gasulhana i što je najgore većina one motane odvratne smrde štipaju za oči ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ni meni nisu jasni pušači , plaćaš svaki yebeni dan da se truješGunner4 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:11Nikad mi nisu jasni ljudi koji ne piju ne puse a izlaze... Pa koji q onda izlazite?!feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26Kako sebično.
Godinama boravis u kafićima punim dima. Truju mene, smrdiš na dim, al šutiš jer je ljudima to merak.
Sad kad se kolo okrenulo malo, kad je došlo vrrijeme da je i nama lijepo u kafiću, da mi odjeca i kosa ne smrde na dim, odmah se bune.
Ko vas j, napolje pa je zapali.
Da se može zakonski tuzit ja bih sve tužio sto mi svjesno narušavate zdravlje![]()
Idite u djeciju neku igraonicu narucite sokic pa mozda pokupite neku mamu.![]()

- VivaLaStella
- Kontakt:
Unbothered, u kafić uđem 10 puta godišnje, nikad da cugam
Jezero Vidara, open air, meza piva dim. Milina 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Da bi ti imao sta da pitas.Gunner4 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:11Nikad mi nisu jasni ljudi koji ne piju ne puse a izlaze... Pa koji q onda izlazite?!feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26Kako sebično.
Godinama boravis u kafićima punim dima. Truju mene, smrdiš na dim, al šutiš jer je ljudima to merak.
Sad kad se kolo okrenulo malo, kad je došlo vrrijeme da je i nama lijepo u kafiću, da mi odjeca i kosa ne smrde na dim, odmah se bune.
Da se može zakonski tuzit ja bih sve tužio sto mi svjesno narušavate zdravlje![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Marsal
- Kontakt:
Pogledao sam danas u 10-ak kafića u Zenici unutra, u samo dva se nije pušilo. U ostalim stanje redovno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Valjda moze vlasnik da odabere. Tako sam procitao. Mislim realno je onda glupost ovaj zakon. 95% vlasnika ce odabrati da se smije pusiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:04Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?
Upravo sjedim u kaficu, svako ziv cadi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Mora bit neka posebna ventilacija. Samo iedna firma tako radi i ima pečat za to. Naravno Hrvati neki
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
ako je prostor do 50 kvadrata vlasnik moze birati.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:06Valjda moze vlasnik da odabere. Tako sam procitao. Mislim realno je onda glupost ovaj zakon. 95% vlasnika ce odabrati da se smije pusiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:04Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?
Upravo sjedim u kaficu, svako ziv cadi![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Može odabrati samo ako mu je do 50 kvadrata objekat.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:04Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?
L-Train je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:27ako je prostor do 50 kvadrata vlasnik moze birati.DamirT je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:06Valjda moze vlasnik da odabere. Tako sam procitao. Mislim realno je onda glupost ovaj zakon. 95% vlasnika ce odabrati da se smije pusiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:04Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?
Upravo sjedim u kaficu, svako ziv cadi![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Finn je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:31Može odabrati samo ako mu je do 50 kvadrata objekat.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2024, 19:04Nisam upratio - mora li po zakonu biti odvojeni dio za pušače ili je dozvoljeno da vlasnik može odabrati da mu je kafić za pušače?

Ja se već pitao kako će one kafane sa 4 stola napraviti mjesto za pušače

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Evo me u kafani svi normala dundule
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- numanumaye22
- Kontakt:
Sta je tu smijesno? To su objekti gdje prakticno nije moguce praviti kakve posebne prostore za pusenje. Treba covjeka ostaviti bez posla zbog jbenog pravilnika.
- JayCatwright
- Kontakt:
Konstantno pijem s ljudima koji ne puše. Tvrdim da od pušača nema sebičnije sorte, jedino su vegeterijanci gorifeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:27Ko je reko da se ne pije..Gunner4 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:11Nikad mi nisu jasni ljudi koji ne piju ne puse a izlaze... Pa koji q onda izlazite?!feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26Kako sebično.
Uz pice ide meza ne nikotin.
Boga mi kako stvari stoje vi cete morati tražiti alternative ne mi![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svakako treba odvojiti pusace od nepusaca, sto bi me neko trovao jos i sa tim? Mada ne idem po kafanama puno..
Inace u kafani danas vecinom sjede pusaci, bar 80%.
Inace u kafani danas vecinom sjede pusaci, bar 80%.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sto posto, koja je poenta izlaska onda.Gunner4 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 16:11Nikad mi nisu jasni ljudi koji ne piju ne puse a izlaze... Pa koji q onda izlazite?!feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2024, 15:26Kako sebično.
Mada, nista nisu dobili sa ovim zakonom, cak i ako se zabrani u potpunosti. Ide Lukavica zivotom

Upravu si, najbolja stvar, samo ovako necemo pare ostavljati federaciji, nego u rsu, pa ti vidi za koga je to “najbolja stvar” …JayCatwright je napisao/la: ↑13 dec 2024, 13:53logično da neće, nego treba vremena da se ljudi naviknu, ovo je najbolja stvar koja se mogla desiti u ovoj zemlji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.