pa gdje će sloboda igrati?TobeYarabi je napisao/la:kaze sisoje da ce tusanj za 2 godine biti njegov
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto onda vam valja 2 puta u sezoni pusiti u Tuzli 
I jednom u Zenici, a nema vise niti frankestajna sa Otoke da krecete sa 6 bodova.

I jednom u Zenici, a nema vise niti frankestajna sa Otoke da krecete sa 6 bodova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hapuc je napisao/la:zlo87 je napisao/la:![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo oni misle na FK Sarajevo, aferim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jeste, zar nisu oni veterani Pitari dolazili na utakmicu Bosne zadnju protiv Slobode?
Mada slazem se da su ova djeca glupa i da sa ovim natpisima samo blamiraju grad.
Mada slazem se da su ova djeca glupa i da sa ovim natpisima samo blamiraju grad.
Selam od Tife iz Beograda za High-a koji se nalazi kod Kuke u Banovićima !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da li je cijela Skenderija skandirala "Ooo **** te Slobodo"?tuzlak1987 je napisao/la:Pa jeste, zar nisu oni veterani Pitari dolazili na utakmicu Bosne zadnju protiv Slobode?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tifu nije niko otjerao u ratu, a nakon rata ga otjerali ovi fundamentalistisamirr je napisao/la:Selam od Tife iz Beograda za High-a koji se nalazi kod Kuke u Banovićima !

- TobeYarabi
- Kontakt:
oni ce igrati 'na male' iza stadiona..Virtu4l je napisao/la:pa gdje će sloboda igrati?TobeYarabi je napisao/la:kaze sisoje da ce tusanj za 2 godine biti njegov
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skandiralo u Tuzli 20-30ak ovih sporadicno. Ono u Mejdanu ti je pozorisna publika koja ne navija niti kada je normalno navijanje vec par puta u pola sata pozdravi koji dobar potez.Raonffa je napisao/la:Da li je cijela Skenderija skandirala "Ooo **** te Slobodo"?tuzlak1987 je napisao/la:Pa jeste, zar nisu oni veterani Pitari dolazili na utakmicu Bosne zadnju protiv Slobode?
A jos je smjesnije generalizovanje protiv Srbije, ja bio na stadionu valjda znam koliko je ljudi skandiralo. Skandirale Fukare na D ulazu, 90% stadiona sutilo ovako kuliralo gledalo utakmicu.
Ama ja tebe pitam za Skenderiju, na stranu Tušanj i Mejdan.tuzlak1987 je napisao/la:Skandiralo u Tuzli 20-30ak ovih sporadicno. Ono u Mejdanu ti je pozorisna publika koja ne navija niti kada je normalno navijanje vec par puta u pola sata pozdravi koji dobar potez.Raonffa je napisao/la:Da li je cijela Skenderija skandirala "Ooo **** te Slobodo"?tuzlak1987 je napisao/la:Pa jeste, zar nisu oni veterani Pitari dolazili na utakmicu Bosne zadnju protiv Slobode?
A jos je smjesnije generalizovanje protiv Srbije, ja bio na stadionu valjda znam koliko je ljudi skandiralo. Skandirale Fukare na D ulazu, 90% stadiona sutilo ovako kuliralo gledalo utakmicu.
- franklampard8
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kazes citava dvorana, glup sam i ja sto ti odgovaram kada niste upoznati sa situacijom. Ljudima je mrsko otvoriti usta kada su utakmice, a kamoli da citava dvorana nesto skandira..
A mislim na te Pitare majku mu, ovo "cijela" je više uzriječica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije citava dvorana ali nije boga mi ni 20-30 ljudi. Oko pola dvorane je skandiralo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
cijela tuzla azmira je muzla
- IlProfessore
- Kontakt:
Tifu je otjerala nekvalitetna roba.tuzlak1987 je napisao/la:Tifu nije niko otjerao u ratu, a nakon rata ga otjerali ovi fundamentalistisamirr je napisao/la:Selam od Tife iz Beograda za High-a koji se nalazi kod Kuke u Banovićima !
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Budi smrad voli glavni grad!
ZE&TZ
ZE&TZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.