FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
da se mene pita, ja bih doveo jednog mladjeg stopera tipa hummels, oko kojega ce se graditi odbrana u narednih par godina i jednog iskusnijeg stopera, koji ce biti tu 3-4 sezone.
i naravno jedan fantastican desni bek nam treba.
i naravno jedan fantastican desni bek nam treba.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli.Rajaz je napisao/la:Suarez nece zasjeniti Neymara a kamoli Iniestu i Messija. Ovdje je dosao da se podredi boljima od sebe.

To se ne radi u Barceloni.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli.Rajaz je napisao/la:Suarez nece zasjeniti Neymara a kamoli Iniestu i Messija. Ovdje je dosao da se podredi boljima od sebe.
Ibrahimović je bio i bolji od Suareza, a o egu da ne pričam, pa to nije mogao. Tako da se tu nema šta vidjeti.
Pogledaj samo razliku između Neymara u Barci i Neymara u reprezentaciji, tako nešto će biti i sa Suarezom iz Liverpoola i ovog budućeg.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlicno su argumenti, ali po meni Suarez ima puno vise liderskih kvaliteta od svih tih igraca koje si nabrojao. Ne kazem da ce biti lider, malo pregrubo zvuci s obzirom da je dosao u tim gdje su sve same ikone kluba.. U svakom slucaju, zasjenice on mnoge svojim partijama u kojim daje 200% svojih mogucnosti. Sigurno ste kao kolektiv spremni i na njegove ispade, psovke, ujede i slicno, ali da nije takav ne bi bio ovako strasan igrac. 

Nemoj ti meni -ste, ja simpatišem Real.
Samo učestvujem u diskusiji.
Stvar je u tom da Suarez neće biti glavni igrač kluba kao što je bio u Pool-u, a to sve mijenja. Ako prihvati takvo nešto, kao što je to uradio recimo Bale u Realu, onda će moći da u sistemu kakav ima Barcelona, doprinosi svojom kvalitetom u velikoj mjeri, ali sigurno ne potpunoj.
Ima tu puno i do samog mentaliteta u Barceloni i njihovog gledanja na sve to, ali u neku ruku je i razumljivo. Iako određeni kvaliteti Neymara, a vjerovatno i Suareza, neće biti do kraja vidljivi, niko nije veći od Messija.
Tamo odavno vlada tiranija.

Stvar je u tom da Suarez neće biti glavni igrač kluba kao što je bio u Pool-u, a to sve mijenja. Ako prihvati takvo nešto, kao što je to uradio recimo Bale u Realu, onda će moći da u sistemu kakav ima Barcelona, doprinosi svojom kvalitetom u velikoj mjeri, ali sigurno ne potpunoj.
Ima tu puno i do samog mentaliteta u Barceloni i njihovog gledanja na sve to, ali u neku ruku je i razumljivo. Iako određeni kvaliteti Neymara, a vjerovatno i Suareza, neće biti do kraja vidljivi, niko nije veći od Messija.
Tamo odavno vlada tiranija.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U formi u kakvoj je napustio Liverpool bi zasjenio svakog WC igraca, bez obzira kojeg uzmes u obzir. 

Slažem se, ali nije stvar forme nego pristupa. Zna se ko je gazda i to se neće promijeniti.OTNYS_YNWA je napisao/la:U formi u kakvoj je napustio Liverpool bi zasjenio svakog WC igraca, bez obzira kojeg uzmes u obzir.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je ocito u pravu.
Suarez ce biti pomocna radna snaga Messiju i teško da u Barci može biti ono što je bio Liverpoolu, no way
ali može mu biti desna ruka (Neymar je lijeva
) ....mislim da je i sam Suarez svjestan toga.
Bili su i Henry i Zlatan i Villa i Alexis....i svi oni su bili donji spram Messija i poređeni njemu
to je tako u Barci, dok je ovaj u njoj.
Suarez ce biti pomocna radna snaga Messiju i teško da u Barci može biti ono što je bio Liverpoolu, no way

Bili su i Henry i Zlatan i Villa i Alexis....i svi oni su bili donji spram Messija i poređeni njemu

Polako ljudi, malo je rano za takve priče i zaključke. Sačekajmo da ih vidimo malo zajedno na terenu, a kako je krenulo načekat' ćemo se.
Messi ako bude ovakav kao u prošloj sezoni, onda će ga i Deulofeu zasjenit', a kamoli Suarez.
Messi ako bude ovakav kao u prošloj sezoni, onda će ga i Deulofeu zasjenit', a kamoli Suarez.
Kad mi neko krene uspoređivat Ibrahimovica i Suareza...
Prvo igracki, ni slicni, drugo na terenu Suarez je "divljak", ali nije uopce egoist koliki je Ibra...

Prvo igracki, ni slicni, drugo na terenu Suarez je "divljak", ali nije uopce egoist koliki je Ibra...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ovo **** ne mozes nikom prodati

Sky Sports News @SkySportsNews 16m
SKY ****: Barcelona striker Bojan considering season-long loan offer from Stoke #SSN
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I kaze Barca pravi igrace ne unistava ih lolmiki_92 je napisao/la:ovo **** ne mozes nikom prodati
SKY ****: Barcelona striker Bojan considering season-long loan offer from Stoke #SSN
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
sta se ima kod ovog unistiti kloc obicni, sam sebe unistio,normalaba je napisao/la:I kaze Barca pravi igrace ne unistava ih lolmiki_92 je napisao/la:ovo **** ne mozes nikom prodati
de prvo razmisli prije nego sto napises nesto, ali pazi da iduci put bude konstruktivno
sta se ima kod ovog unistiti kloc obicni, sam sebe unistio,miki_92 je napisao/la:I kaze Barca pravi igrace ne unistava ih lolnormalaba je napisao/la:
de prvo razmisli prije nego sto napises nesto, ali pazi da iduci put bude konstruktivno[/quote]
zajebajem se ba hahaha
al vam je bojan fula i to teska. sigurno ima dobru platu pa ga nece niko
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
nije ni 40 miliona ,a oni se zaje*avaju sa psgom i marquinhosom i daju iste pare a mozda i veceMangala has agreed to join #MCFC, while a £31.8m deal for the France international has been finalised with Porto

a mogli su utrapit tella i jos manje platit mangalu
sad dolaskom mangale u city ostaje nada za benatiom,sad benatia nezz gdje bi mogo osim u barcu,
mozda bayern ili chelsea al nisu se oni spominjali koliko city ,
hajde ba zubi rijesi kako treba stopera jednom u svom zivotu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bayern se uveliko spominje što se tiče Benatie, Barcelona se uopšte ne spominje. Od Benatie nema ništa, očigledno nije interesantan koliko je interesantan Mathieu 

Bayern se spominjao u vezi Benatie više nego City.
ma male su sanse za Benatiu
pa City-u su trazili 40 mil. + Nastasic
ja ne kontam ovo ovoliko smaranje sa Marquinhosom, kao da drugog stoperam nema na svijetu
ista situacija kao sa T. Silvom
pa City-u su trazili 40 mil. + Nastasic

ja ne kontam ovo ovoliko smaranje sa Marquinhosom, kao da drugog stoperam nema na svijetu
ista situacija kao sa T. Silvom

bayern se spominjao onako a city se spominjao da je sve rijeseno cak i cijena od 37 miliona eura
Manchester City agree deal for Mehdi Benatia
Fudbaler Rome Mehdi Benatija nalazi se na korak od potpisivanja ugovora s prvakom Engleske, Mančester Sitijem, prenosi Dejli Miror.
Engleski list navodi da će transfer iznositi 37 miliona eura, kao i da je ostalo samo da marokanski fudbaler dogovori lične uslove prelaska u Siti.
al im je mangala bio prva opcija ,da je propo mangala doveli bi ovogROMA SET MAN CITY DEADLINE TO CLOSE BENATIA DEAL
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.