Zašto da nebabilonTM je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Sa kadetima u Evropu, zanimljivo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znam, ali na tim pozicijama imamo bruku igrača, dok u napadu nemamo, pa zatoBaby je napisao/la:
Smajić je veznjak i veoma je kvalitetan za našu ligu i za evropske utakmice bi bio "pojačanje"
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
cuj bajramovic muslimovic, dajte ba ljudi
i ja bih volio, al budite razumni...
da nije mozda vedo ibišević, vako da malo ode iz hoffenheima, al ja ipak mislim da će senad lulic potpisat za zelju

da nije mozda vedo ibišević, vako da malo ode iz hoffenheima, al ja ipak mislim da će senad lulic potpisat za zelju
Nil Satis Nisi Optimum
Dzeko se vraca
- KB-TM87
- Kontakt:
Bajke su na drugom pdf-uVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
Željezničar - kult glavnog grada
**** lud zbunjenog,dje na kraju ide?kralj_je_mrtav je napisao/la:Smajic na korak do Zrinjskog, danas je u Belgiji i ukoliko zavrsi papirologiju najvjerovatnije se vraća u Mostar.
- spielführer_21
- Kontakt:
Zlatan Muslimovic
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...
Zlatan Ljubijankic
Zlatan Bajramovic
Zlatan Azinovic
Zlatan Alomerovic
To su "naši" Zlatani u ino-ligama, pa ćemo glasati koga da dovedemo...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
e čuj bajramović ?!? nisi ni ti dobar nikakoVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
A ovo za Muslimovića nije zajebancija, ali vidjećemo kako će on reagovati i kako će se sve završiti
G R B A V I C A 2
dajte ba, peglate sa tom djecijom mastaonicom...Baby je napisao/la:e čuj bajramović ?!? nisi ni ti dobar nikakoVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?![]()
A ovo za Muslimovića nije zajebancija, ali vidjećemo kako će on reagovati i kako će se sve završiti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U slučaju da Šehić ode najverovatnije dolazi Van der Sar.Kako navodi Borovina Van der Sar je jučer na jagnjetini kod Maksumića istakao da mu je Željezničar neostvarena želja.
FEDERER= KLOC
- fanatic1991
- Kontakt:
oplakahIker C je napisao/la:U slučaju da Šehić ode najverovatnije dolazi Van der Sar.Kako navodi Borovina Van der Sar je jučer na jagnjetini kod Maksumića istakao da mu je Željezničar neostvarena želja.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
isto kosto je Luca Toni u sarajevo trebo docVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Došao je on u Sarajevo, ali administrativni problemi su ga spriječili da zaigra, naime imao je problema oko dobijanja radne dozvole za područje opštine Vogošća19TM87 je napisao/la:isto kosto je Luca Toni u sarajevo trebo docVasa Ladacki je napisao/la:Zlatan Bajramovic mozda dolazi !?!?
G R B A V I C A 2
Sta ovo Borovina Inc. pise da ako prihvate ponudu Zeljo ide na megdan Maradoni haha? Bolje te arape pregovorit da kupe klub

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Prave nam moderni stadion, dovode dva Zlatana, Bajramovic i Muslimovica, e ovo je fakat evropski Zeljo 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nije dzaba Amar otisao u Francusku, nastoji nagovoriti Roberta Piresa (koji je na odmoru u Francuskoj) da odigra jos jednu sezonu na VISOKOM nivou u dresu voljenog nam kluba, veoma smo blizu dogovora
Za zivot cijeli!
Koliko gluposti na jednom mjestu 
- bistrikboy
- Kontakt:
I tako svaki danSilkoni je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fantazirajte, kad vec mozetebistrikboy je napisao/la:I tako svaki danSilkoni je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestu
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.