FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
šehić
čolić nyema ješe radovanović
smajić(bešlija) stančeski svraka višća
zeba
muslimović
zeba
muslimović
Upravo ovakvu formaciju i ja zamišljam. Šteta što pored Zolotića i Ramića nema više niko za prvog tima iz juniora.nidi je napisao/la:šehić
zeba
muslimović
Sto se tice Luke Tonija tog moze samo njanjajevo da dovede i niko vise...
[/quote]
alo napaljeni ,ovo je samo zezancija sta se palis i odmah vrijedzas..uredu vidjeli smo kakav je forum..
al isto smo tako vidjeli kakva si ti osoba...
mene stid kakav si..
[/quote]
Samo se ti nemoj da stidis, kao sto vidim i ti ne poznajes zezanciju(pogledaj smajli na kraju moje recenice)... P.S. Nisam imao namjeru nikoga da uvrjedim, to sto si se ti nasao ... i da... samo sam rekao cinjenice ko koga moze da dovede ili si zaboravio da vas je Roma preduhitrila
[/quote]
nisi nisi...hhahha
[/quote]
naravno da nisam

alo napaljeni ,ovo je samo zezancija sta se palis i odmah vrijedzas..uredu vidjeli smo kakav je forum..
al isto smo tako vidjeli kakva si ti osoba...

Samo se ti nemoj da stidis, kao sto vidim i ti ne poznajes zezanciju(pogledaj smajli na kraju moje recenice)... P.S. Nisam imao namjeru nikoga da uvrjedim, to sto si se ti nasao ... i da... samo sam rekao cinjenice ko koga moze da dovede ili si zaboravio da vas je Roma preduhitrila

nisi nisi...hhahha

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- spielführer_21
- Kontakt:
Teško da ćete dočekati, sve i da dovedemo ove igrače Amar nikad neće početi s Stančeskim i Svrakom na zadnjem veznom, osim možda protiv Travnika na GrbaviciOmar500 je napisao/la:Upravo ovakvu formaciju i ja zamišljam. Šteta što pored Zolotića i Ramića nema više niko za prvog tima.nidi je napisao/la:šehić
zeba
muslimović

Od svih ovih igrača, mi samo da Nyemu zadržimo bilo bi sjajno..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Slazem se,Nyema kad bi ostao bilo bi sjajno stvarno se momak pokazao.
Ev vraćam se iz Banovića
R.I.P. Škija. Velik je to čovjek bio, a i ostat će.
Čak sam nešto konto, ako prihvate od Slovenaca onaj stadion, bilo bi dobro da mu se da ime Josip Katalinski, jer je prezentacija stadiona bila izvršena istog dana kada je naš Škija preselio.
Što se tiće evrope i Želje, skeptik sam... i sumnjam da ćemo imati sreće prilikom žrijeba, ali nadam se najboljem.

Čak sam nešto konto, ako prihvate od Slovenaca onaj stadion, bilo bi dobro da mu se da ime Josip Katalinski, jer je prezentacija stadiona bila izvršena istog dana kada je naš Škija preselio.
Što se tiće evrope i Želje, skeptik sam... i sumnjam da ćemo imati sreće prilikom žrijeba, ali nadam se najboljem.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja bi stadionu dao ime Ivica Osim.

danas sutra nece biti ni Osima,Baljica,Hadzije,Nikica itd,ljudi koji su ostavili veliki trag u Zelji,pa hoce se i po njima zvati stadion??? daj uozbilji se! najveca legenda Zelje je Osim,ako se pi nekome treba zvati buduci stadion Zelje,onda je to njegovo ime..ili da jednostavno ostane Grbavica...ali novi stadion ce jos pricekati..AYAN je napisao/la:Ev vraćam se iz Banovića![]()
Fajic iz Travnika,ili kako se vec zove,prelazi u Zelju,on i Smajic su zasad sigurni...sad se ocekuju neka provjerena fudbalska imena..uglavnom treba nam sto vise kvalitetnih igraca ako zelimo nesto napraviti u Evropi..
Odakle ti to?
Kakav Fajić nije on za Želje, ali eto opet nek sjedi na klupi kad se Muslimović umorik_c je napisao/la:Fajic iz Travnika,ili kako se vec zove,prelazi u Zelju,on i Smajic su zasad sigurni...sad se ocekuju neka provjerena fudbalska imena..uglavnom treba nam sto vise kvalitetnih igraca ako zelimo nesto napraviti u Evropi..

G R B A V I C A 2
Imas 7 dana da se tvoje rijeci postanu istina.tm8782 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, vidim da su mnogi skepticni. Reci su vam samo da se pregovara s jednim velikim imenom, a tri ostala su nam svima poznata. Necu reci koja su to imena, cisto iz razloga vecini poznatih na ovom forumu. Prema tome strpite se jos 7 dana. Toliko od mene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakve su to zajebacije za Muslimovića 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nije jos prvi april ...
Hehe eeh cuj Muslimovic
Nego moze li mi neko napisat kakvi se to klubovi spominju oko Sehica? Moze i na PP, nije frka..

Nego moze li mi neko napisat kakvi se to klubovi spominju oko Sehica? Moze i na PP, nije frka..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem da se fkt spominje ime Muslimovića...
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...
Neko je napisao da će Smajić vjerovatno u Zrinjski, ja sam mišljenja da je bolje sav novac za pojačanja potrošiti na jednog dobrog napadača, nego za par polovnjaka
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...

Neko je napisao da će Smajić vjerovatno u Zrinjski, ja sam mišljenja da je bolje sav novac za pojačanja potrošiti na jednog dobrog napadača, nego za par polovnjaka

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Željezničar - kult glavnog grada
Smajić je veznjak i veoma je kvalitetan za našu ligu i za evropske utakmice bi bio "pojačanje"Bianconeri1988 je napisao/la:A ne mogu da vjerujem da se fkt spominje ime Muslimovića...
Možda ima tu i istine, sve se drži u tajnosti, jer ako to još uvijek nisu objavili SC ili San...gdje ima dima ima i vatre...![]()

G R B A V I C A 2
KB-TM87 je napisao/la:Kad ode Šeha stavit Kosjevskog na go, u napad malog Aru, a ratu od Džeke i pare od Šehića na jednog dobrog crnju u odbrani ili vezi
Sa kadetima u Evropu, zanimljivo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, COYGBiH i 36 gostiju.