Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Daj nam Mourinha da ih pregazimo u pm vise sretnu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Napokon nešto što ide na stranu MoysiaZANIMLJIVOST:''David Moyes ima više pobjeda sa Manchester Unitedom u ligi prvaka , nego što Man City ima pobjeda u povijesti tog natjecanja !''

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Skyline je napisao/la:Napokon nešto što ide na stranu MoysiaZANIMLJIVOST:''David Moyes ima više pobjeda sa Manchester Unitedom u ligi prvaka , nego što Man City ima pobjeda u povijesti tog natjecanja !''
Ovo nije tačno.
- BluesForever
- Kontakt:
@Mor ja se nadam da protiv Citya mozete barem remi izvuc a mozda i pobjedu. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Prosječan hejter Chelseaja i Liverpoola se nada da će Carrick asistirati Yayi Toureu za pobjedu Citya u 89. minuti.BluesForever je napisao/la:@Mor ja se nadam da protiv Citya mozete barem remi izvuc a mozda i pobjedu.
Sreća ja nisam takav

realno vi nemate sanse ni protiv jedne ove ekipe...od ovih 8 Man.Utd je najlosiji..i vjerovatno je najpozeljniji protivnik za svaku od ovih 7 ekipa...to ti je ona puka realnost..a sad sto vi navijacki to gledate to je nesto sasvim drugoBoBo89 je napisao/la:Probno izvlačenje:
Ja ozbiljno mislim da su nam veće šanse protiv Bayerna nego protiv Reala i Barce
Decko i Chelsea je bio na papiru najslabiji,6 u ligi pa se popisao po svima i osvojio LP, ne leti, nije United Fulham da tako pricas, da si realan barem bi rekao da smo za klasu i ovakvi bolji od Dortmunda a sve je to lopta ..
Zeljeznicar! 1921 !
toliko o tvojoj realnosti...i po cemu bgt ti temeljis svoj optimizam? nisam ja dzaba napisao da navijacki to posmatrate...da je kojim slucajem umjesto Olympiakosa bio Real, Barca ili Bayern..vjeruj da bi vas ljudi rasuli na komade...i iskljucivo ste prosli zato sto ste izvukli laganog protivnika koji na Old T. nije imao srece..da su bili malo ozbiljniji i sretniji vi nikad ne bi vidjeli 1/4 finaleFormat je napisao/la:Decko i Chelsea je bio na papiru najslabiji,6 u ligi pa se popisao po svima i osvojio LP, ne leti, nije United Fulham da tako pricas, da si realan barem bi rekao da smo za klasu i ovakvi bolji od Dortmunda a sve je to lopta ..
A po čemu je to Dortmund bolji od nas? To što su oni drugi u Njemačkoj a mi 7 u EPL? Mogli bi mi s njima igrati, nije to onaj Dortmund od prošle godine koji je utrpao Realu 4 komada kada niko nije očekivao. Pa eto jedan Leverkusen i Schalke koji su isto u vrhu Bundeslige spuše ove godine u LP samo tako, pogotovo Leverkusen kojem smo mi 9 komada u dvije tekme dali.
GGMU!
Real, Bayern, Barca su bolji i to dosta ostali se mogu proci.. I Real je sretan onda kao i Chelsea, glupa ti je prica, da su nas prosli bilo bi da su dobri ovako su smijesna ekipa, kad Galata prodje Juvea odlicni su a sad su i oni smijesna ekipa..tako to ide..
Zeljeznicar! 1921 !
niko nije rekao da je Dortmund bolji ali bgm ni Man.Utd nije bolji od njih...pogotov u ovakvoj situaciji i u ovakvoj formi..ne znam koliko gledas Dortmund..istina ljudi imaju poraza ali pogledaj igru Dortmunda i uporedi sa igrom Uniteda?! samo hocu da vam kazem nemate razloga biti optimisticni..prosli ste jedan Olympiakos koji je kad saberes obje tekme bio mozda cak i bolji ali eto prosli ste..ja vam predvidjam ispadanje u 1/4 finalu...i vidjet cemo ko ce na kraju biti u pravu..vi ili jaSkyline je napisao/la:A po čemu je to Dortmund bolji od nas? To što su oni drugi u Njemačkoj a mi 7 u EPL? Mogli bi mi s njima igrati, nije to onaj Dortmund od prošle godine koji je utrpao Realu 4 komada kada niko nije očekivao. Pa eto jedan Leverkusen i Schalke koji su isto u vrhu Bundeslige spuše ove godine u LP samo tako, pogotovo Leverkusen kojem smo mi 9 komada u dvije tekme dali.

Dortmund vec odavno ne igra ovako lose, bas pricad bez veze, plus nece igrat Lewa, pola odbrane i mozda Reus. Vidi i ovo ke dobro sa ovakvim problemima, vidjelo se da ekipa moze, nije se lahko vratit ni protiv koga, ne kazem da cemo mi nesto uradit al po tebi najbolje ako nam dodje Real da se naguzimo i nek Ronaldo udara...
Zeljeznicar! 1921 !
Iskreno meni je drago kad procitam ove glupave izjave kako je Man Utd najpozeljniji protivnik,nema nista ljepse nego kad te svi pootcijene,i Real je prosle godine bio favorit protiv nas pa da ne bi onog turskog dorata ne bi nikad gola dao,tako da radujte se svi kojima dodje Manchester!
moze se bilo koja ekipa proci...ali uopste mi United ne ulijeva optimizam...sto je jos zalosnije previse su poletjeli poslije Olympiakosa, kojeg su ruku na srce morali proci rutinski...nikad ja nisam rekao da su Olympiakos i Galatasaray dobri...ako si vec mene citirao onda se drzi onog sto sam napisao a nemoj nadovezati nesto sto je neko napisaoFormat je napisao/la:Real, Bayern, Barca su bolji i to dosta ostali se mogu proci.. I Real je sretan onda kao i Chelsea, glupa ti je prica, da su nas prosli bilo bi da su dobri ovako su smijesna ekipa, kad Galata prodje Juvea odlicni su a sad su i oni smijesna ekipa..tako to ide..
Brate ja ne tvrdim da ih možemo izbaciti, već samo hoću da ti kažem da je ovo 1/4 finala i niko nije tu bez razloga, zato što je loš ili što mu se posrećilo. Kakvi god parovi da se izvuku danas niko ne može reći da može sa sigurnošću proći. Ali hajde da sačekamo izvlačenje pa ćemo malo dublje u diskusijuedo07 je napisao/la:niko nije rekao da je Dortmund bolji ali bgm ni Man.Utd nije bolji od njih...pogotov u ovakvoj situaciji i u ovakvoj formi..ne znam koliko gledas Dortmund..istina ljudi imaju poraza ali pogledaj igru Dortmunda i uporedi sa igrom Uniteda?! samo hocu da vam kazem nemate razloga biti optimisticni..prosli ste jedan Olympiakos koji je kad saberes obje tekme bio mozda cak i bolji ali eto prosli ste..ja vam predvidjam ispadanje u 1/4 finalu...i vidjet cemo ko ce na kraju biti u pravu..vi ili jaSkyline je napisao/la:A po čemu je to Dortmund bolji od nas? To što su oni drugi u Njemačkoj a mi 7 u EPL? Mogli bi mi s njima igrati, nije to onaj Dortmund od prošle godine koji je utrpao Realu 4 komada kada niko nije očekivao. Pa eto jedan Leverkusen i Schalke koji su isto u vrhu Bundeslige spuše ove godine u LP samo tako, pogotovo Leverkusen kojem smo mi 9 komada u dvije tekme dali.

GGMU!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa jasno je da je United najslabiji od ovih preostalih, i da nemamo šta tražiti jer su svi favoriti protiv nas, neki manje neki više. A ja bi lično volio Dortmund ili Atleti, jer kada bi nas prošli nas imali bi mjesto u polufinalu (a ako nekoga cijenim onda su to Klopp i Cholo), a te dvije ekipe su mi i najdraže od ovih preostalih, plus što bi Moyes imao priliku vidjeti buduća pojačanja 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
naravnoSkyline je napisao/la:Brate ja ne tvrdim da ih možemo izbaciti, već samo hoću da ti kažem da je ovo 1/4 finala i niko nije tu bez razloga, zato što je loš ili što mu se posrećilo. Kakvi god parovi da se izvuku danas niko ne može reći da može sa sigurnošću proći. Ali hajde da sačekamo izvlačenje pa ćemo malo dublje u diskusiju

Daj nam Real,al Cakir da ne sudi
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Dijelimo mišljenjerio_Ferdy88 je napisao/la:Pa jasno je da je United najslabiji od ovih preostalih, i da nemamo šta tražiti jer su svi favoriti protiv nas, neki manje neki više. A ja bi lično volio Dortmund ili Atleti, jer kada bi nas prošli nas imali bi mjesto u polufinalu (a ako nekoga cijenim onda su to Klopp i Cholo), a te dvije ekipe su mi i najdraže od ovih preostalih, plus što bi Moyes imao priliku vidjeti buduća pojačanja

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.