Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Spominje je odlazak Susa na posudbu u Wigan,pa bolje bi onda bilo ponuditi njega (posudba) i novac za Incea
.

- peppo_owen
- Kontakt:
Martin Samuel, sports columnist for The Times have said that a bid from Arsenal for Pepe Reina has been accepted by Liverpool
kuha se kuha
kuha se kuha

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Rivali, ima li kod vas kakvih prinova? Hoće li dolazit' ko?
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Nije istina to za Reinu, ne ide on nigdje prije ljeta.
To je neko napravio lazni profil na twitteru i siri dezinformacije

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- peppo_owen
- Kontakt:
kako god ja sam se obradovao,ako nista makar ljepo zvucinummaLFCŽ je napisao/la:Nije istina to za Reinu, ne ide on nigdje prije ljeta.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne razumijem zasto otpisujete Reinu..Reina je jedan od boljih golmana na svijetu sigurno uz to i ikona Liverpool-a na neki nacin. Golmani često grijese i to je normalno u njihvim karijerama eno gledaj sad Begovica, spominjao se malo vamo tamo eno ga sad lik prima polahko, zapada u "krizu". Isto je i sa klasama poput Ikera i Buffona i oni takodjer znaju provalit se samo tako te zapasti u krizu. To je normalno za tu poziciju u nogometu.
Butland, koliko sam ja upoznat ima 18 godina i ima talenat al gdjes ti dijete stavit medju sative. Nek on ima talenat al nema iskustvo.
Butland, koliko sam ja upoznat ima 18 godina i ima talenat al gdjes ti dijete stavit medju sative. Nek on ima talenat al nema iskustvo.
Cujem Liverpool prihvatio ponudu Arsenala za Reinu, misljenja?
Ja mislim da cak nisu uopste poslali, i da jesu zasto bi ga Liverpool dao..
Ja mislim da cak nisu uopste poslali, i da jesu zasto bi ga Liverpool dao..
Redsi primili ponudu od Anzija u visini od oko 50 miliona eura za Suareza!
To sam i ja juce govorio, jeste on talentovan u to nema sumnje ali dijete je to, zamislite kakav bi to pritisak na njega bio da stane na gol Liverpoola u svojoj 18-19 godini.donCorleone1892 je napisao/la:Ne razumijem zasto otpisujete Reinu..Reina je jedan od boljih golmana na svijetu sigurno uz to i ikona Liverpool-a na neki nacin. Golmani često grijese i to je normalno u njihvim karijerama eno gledaj sad Begovica, spominjao se malo vamo tamo eno ga sad lik prima polahko, zapada u "krizu". Isto je i sa klasama poput Ikera i Buffona i oni takodjer znaju provalit se samo tako te zapasti u krizu. To je normalno za tu poziciju u nogometu.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Pa ja to i po svom po iskustvu znaam. Znaam da bolje igram protiv nekih starijih al opet treema neka uhvati.neurofunk je napisao/la:To sam i ja juce govorio, jeste on talentovan u to nema sumnje ali dijete je to, zamislite kakav bi to pritisak na njega bio da stane na gol Liverpoola u svojoj 18-19 godini.donCorleone1892 je napisao/la:Ne razumijem zasto otpisujete Reinu..Reina je jedan od boljih golmana na svijetu sigurno uz to i ikona Liverpool-a na neki nacin. Golmani često grijese i to je normalno u njihvim karijerama eno gledaj sad Begovica, spominjao se malo vamo tamo eno ga sad lik prima polahko, zapada u "krizu". Isto je i sa klasama poput Ikera i Buffona i oni takodjer znaju provalit se samo tako te zapasti u krizu. To je normalno za tu poziciju u nogometu.

- youngredcomps
- Kontakt:
ako su poslali,onda on ode,ovi nasi ne mogu odbiti te pare,uostalom oni i jesu tu radi loveOzren je napisao/la:Redsi primili ponudu od Anzija u visini od oko 50 miliona eura za Suareza!
edit:
ipak sam pogrijesio,pogledaj samo naslov :
http://www.sportklub.info/suarez-ni-pep ... -liverpula" onclick="window.open(this.href);return false;Suarez: Ni Pep me neće odvesti iz Liverpula
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma ne vjerujem..youngredcomps je napisao/la:ako su poslali,onda on ode,ovi nasi ne mogu odbiti te pare,uostalom oni i jesu tu radi loveOzren je napisao/la:Redsi primili ponudu od Anzija u visini od oko 50 miliona eura za Suareza!
edit:
ipak sam pogrijesio,pogledaj samo naslov :http://www.sportklub.info/suarez-ni-pep ... -liverpula" onclick="window.open(this.href);return false;Suarez: Ni Pep me neće odvesti iz Liverpula

Ma kakav Anzi dove Williana za 40 miliki vi ste rahat sto se tice Suareza zasada.youngredcomps je napisao/la:ako su poslali,onda on ode,ovi nasi ne mogu odbiti te pare,uostalom oni i jesu tu radi loveOzren je napisao/la:Redsi primili ponudu od Anzija u visini od oko 50 miliona eura za Suareza!
edit:
ipak sam pogrijesio,pogledaj samo naslov :http://www.sportklub.info/suarez-ni-pep ... -liverpula" onclick="window.open(this.href);return false;Suarez: Ni Pep me neće odvesti iz Liverpula
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
S obzirom da su nam u zadnjim trenucima prelaznih rokova otisli Torres i Meireles ne bi me cudilo da se isto dogodi i sa Suarezom.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Niko ne ide, niko ne dolazi
Poslali li su jutros ponudu za Incea od 6m, Blackpool trazio 9 i na tome je stalo.
Pokusali su dovestu Cuencu na posudbu, ali je otisao u Ajax.
Ovo ostalo, sto se tice Reine i Suareza su obicne gluposti.

Poslali li su jutros ponudu za Incea od 6m, Blackpool trazio 9 i na tome je stalo.
Pokusali su dovestu Cuencu na posudbu, ali je otisao u Ajax.
Ovo ostalo, sto se tice Reine i Suareza su obicne gluposti.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
BREAKING: Reports that Fernando Torres was set to a return to Liverpool on transfer deadline day, but he missed the flight.

- youngredcomps
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:BREAKING: Reports that Fernando Torres was set to a return to Liverpool on transfer deadline day, but he missed the flight.

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- youngredcomps
- Kontakt:
ev ja bas razmisljam ,ko bi zamjenio suareza,ako bi ne daj boze otisao,trenutno nema napadaca koji bi nam mogao pomoci bar u pola kao sto to radi suarez.jedno je sigurno ince bi dosao 100%Sasha L.F.C. je napisao/la:S obzirom da su nam u zadnjim trenucima prelaznih rokova otisli Torres i Meireles ne bi me cudilo da se isto dogodi i sa Suarezom.
jel po našem vremenu rok završava u 23:00 ili kao u UK 00:00 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.