yebo murinja i simeonea kad gvardo parkira autobus

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mislis 5 i pol?NYKnicks Fan je napisao/la:Jos 4 i po utakmice i zdravooooooooooooo celoo
Otom potom, ta peta, hmm...Omerbavarac je napisao/la:Mislis 5 i pol?NYKnicks Fan je napisao/la:Jos 4 i po utakmice i zdravooooooooooooo celoo
I penzionera Alonso ocitoR32 je napisao/la:Tiago na klupi, znaci cuva pulena za revans.
Vidi stvarno, a ja se ponadao da ce ispred Mehe i Boatenga igrati Vidal i Martinez, a gore Miler.Balance je napisao/la:I penzionera Alonso ocitoR32 je napisao/la:Tiago na klupi, znaci cuva pulena za revans.
cakija je u punoj pripravnosti ,vidis ti da se pepi prepo govori da ga sahranimo ako ipsadnemo od atleticarasekerbay je napisao/la:nema sta, treba mu priprijetitiKarlo je napisao/la:naci da cakiju opet pripremam![]()
Karlo je napisao/la:smao amidzi zavaliti![]()
zavalim ti kakvoj rodici
znam sta si htio rec, al nemoj na forumu, citaju to vacke, cork i drugi
pa, i hejnkes je osvojio lp kraduci moje takticke zamisli
ma da je samo umjesto bernta igro medhi(alaba na beku, medhi stoper), bilo bi drukcije.coelho41 je napisao/la:Guardiola ništa nije naučio izgleda za ove tri godine u Bayernu ako ispadne opet od španskog tima..toliko je intertan poslije tekme s Atletikom opet je nastavio sa svojim luzerskim izjavama tipa kako je zadovoljan igrom unatoč porazu od 1-0, al to kontam i nekako, ali kad se sjetim izgubili od Barce 3-0 on priča kako je zadovoljan...još 5 tekmi i eventualno finale LP i pa-pa
Ma citava ekipa vec duze vremena nije u formi, Coman i Costa ne mogu nista, jedino Muller i Vidal nas drze jos nekako. Ono sto se i dobilo je na misice, ista stvar kao i krajem zadnje dvije sezone.thulkazal je napisao/la:Thiago, Bernat, Xabi i Gotze ne smiju nikako igrati protiv Atletica ... Očajna forma...
neka medhija, moze biti rezerva.Bayern@heart je napisao/la:Pickasta igra
Treba se odmah na kraju sezone riješiti pepovog otpada bernat, tiago, alonso, banatia dovest kao zamjne igrača iz njemacke
Diego Armando Cotento je Maradona za Bernata
90% insana zna koja postav moze izbaciti atleticare. pitanje je zna li gvardo.Karlo je napisao/la: kako cemo protiv papeicara coline prcije
Istina... Osim Vidala svi ostali su prosjek sa formom ali po meni Bernat, Thiago, Xabi i Gotze dno dna...Balance je napisao/la: Ma citava ekipa vec duze vremena nije u formi, Coman i Costa ne mogu nista, jedino Muller i Vidal nas drze jos nekako. Ono sto se i dobilo je na misice, ista stvar kao i krajem zadnje dvije sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.