ali eto ka dse probire po nekoj listi zelja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
U nevolji se junaci poznaju..Cartman je napisao/la:Gledam intervju Rooneya i Giggsa nakon tekme, na terenu pricaju sa Skyom. Jos publika grmi, jedva se cuje sta ovi pricaju. Svaka cast publici ove sezone, Old Trafford ovako bucan nije bio godinama.
Neka se i oni malo raduju ove sezone. Moyes će večeras po prvi put ove sezone zaspati k'o čovjek, možda ga i mlada nagradiklasik je napisao/la:Majke mi moje toplo mi oko srca kad vidim po fejsbuku kolko su sretni ovi Unitedovci, to statusi pljuste
Mozemo. Vec smo ih jednom izbacili u cetvrtfinalu prije nekoliko godina.Narin je napisao/la:U nevolji se junaci poznaju..Cartman je napisao/la:Gledam intervju Rooneya i Giggsa nakon tekme, na terenu pricaju sa Skyom. Jos publika grmi, jedva se cuje sta ovi pricaju. Svaka cast publici ove sezone, Old Trafford ovako bucan nije bio godinama.
United ce doci na svoje,to je sigurno,ovo mi je popravilo sezonu,da smo sad ispali,ne bi se nicemu mogli nadati do kraja sezone,sad ako nista ostaje utjeha da postoje neke sanse,minimalne,ali opet,vrijedi se nadati,uz malo srece,nikad se ne zna..Volio bih dortmund ili atletico,ali o tom po tom,pa cak i chelsea,samo ne znam jel ih mozemo izvuci,valjda mozemo..
Mozemo ali nemoj bgti, Mourinho bi pojeo Moyesa za dorucak. Bilo bi lijepo Dortmund dobiti, ni mi ni oni nismo nesto bog zna sta ove sezone tako da se opravdano nadamo jedni drugima.Narin je napisao/la:Volio bih dortmund ili atletico,ali o tom po tom,pa cak i chelsea,samo ne znam jel ih mozemo izvuci,valjda mozemo..Cartman je napisao/la:Gledam intervju Rooneya i Giggsa nakon tekme, na terenu pricaju sa Skyom. Jos publika grmi, jedva se cuje sta ovi pricaju. Svaka cast publici ove sezone, Old Trafford ovako bucan nije bio godinama.
ova ekipa nije nimalo naivna, izbacili su jednu Benficu i Anderlecht i prošli dalje...pa i mi po sastavu ekipe tj po imenima spadamo u sami vrh a gdje se nalazimo, imena ne znače ništa...nebitno razumijem koja je tvoja poentaa ali mislim da nisi to fino baš rekaoCartman je napisao/la: Ne vidim po cemu su ekstra bolji brate. Pogledaj im ekipu. Eto Fulham im je uzeo i najboljeg igraca.
Sto se tice cetvrtfinala, mislim da mozemo izbacit Dortmund. Ostali...
Nikad se ne zna,imamo mozda uz dortmund najmanje sanse da idemo u polufinale,ali opet,ko bi rekao da ce onakav chelsea prije par godina osvojiti pored bayerna i barce,pa opet su uzeli,ne kazem da cemo mi,al sad nema potrebe za unaprijed odustajanjem..Ne trebamo se nikad zadovoljiti nečim što nije prvo mjesto.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sve u svemu, 1/4 finale je naš maksimum u ovakvoj sezoni i može se biti zadovljan sa time, pokušati odraditi ostatak tekmi u Premu najbolje što je moguće, ići tekmu po tekmu, bez ikakvih očekivanja i spremati se za iduću sezonu.
I ja sam o tome razmisljao. Ona dva pasa naprijed, iza odbrane, sto je poslao Giggs nismo vidjeli otkad je Scholes otisao. Samo jedan Cabaye bi nam mnogo znacio, a ne igrac iz samog vrha Svjetskog nogometa.OnlyUnited je napisao/la:Eto sta znaci kada pored Carricka imas odlicnog cm (u ovom slucaju Giggsa)... Ne mogu ni zamisliti sta bi bilo dovesti mladog wc igraca na ovu poziciju, plus Shawa (Kurzavu) te prodati Younga-Cleva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.