Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ne dirajte maestra i pustite ga da na miru odigra svoje najvaznije utakmce, utakmice zivota.Od njega nam uvelike zavisi dosta toga,ne sumnjam da ce Miske biti perfektan kao i uvijek kad je trebalo.
Na muci se poznaju junaci.
Miske je igleda u formi,igra svaku utakmicu sto je jako vazno! Ima 32 godina i bez problema moze odraditi jos jedne kvalifikacije,pa Susic je sa 35 godina bio ucesnik SP u Italiji... On je jako vazan igrac za nasu reprezentaciju,uostalom to se najbolje vidjelo protiv Egipta...
ma sta se vidjelo protiv egipta ? pa i protiv slovacke smo igrali grozno, a igrao je i miske. od kada igramo bez zadnjeg veznog, igra nam je drasticno oslabila.drummer je napisao/la:Ne dirajte maestra i pustite ga da na miru odigra svoje najvaznije utakmce, utakmice zivota.Od njega nam uvelike zavisi dosta toga,ne sumnjam da ce Miske biti perfektan kao i uvijek kad je trebalo.
Miske je odigrao samo jednu dobru utakmicu u proslim kvalifikacijama, protiv Grcke na svom. Ostalo je bio medju najgorim na terenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
slažem se. pod 'ostalo' se trebaju računati utakmice protiv litvanije i slovačke, sve ostalo je buranija protiv koje bi i tino sušić izgledao kao zidane.Cartman je napisao/la:Miske je odigrao samo jednu dobru utakmicu u proslim kvalifikacijama, protiv Grcke na svom. Ostalo je bio medju najgorim na terenu.
ukoliko miske bude igrao na svjetskom - nadam se da će barem pokazati trud i izginuti na terenu, marak igrao 30 minuta.. bolje to nego da se šeta 90 minuta i ne napravi ništa.
Naravno da to nije istina,Miske je bio najvazniji igrac veznog reda u ovim kvalifikacijama kao uostalom i u svim dosadasnjim.Samo prebrojte golove i asistencije,nema potrebe da izmisljamo,sve je to dokumentovano.
Istina,odigrao je nesto losije tri zadnje utakmice ali te utakmice su lose odigrali svi.
Istina,odigrao je nesto losije tri zadnje utakmice ali te utakmice su lose odigrali svi.
ako su tebi mjerilo utakmice protiv latvije i lihtenštajna, onda smo stvarno pali nisko.. najbitnije i najteže utakmice u ovom kvalifikacijskom ciklusu su bile protiv grčke, slovačke i reći ćemo litvanije. u tih 6 utakmica, on je samo 1 odigrao na najvišem nivou, na kraju je ta utakmica bila ključna. u prvoj utakmici protiv grčke, u dvomeču protiv slovačke i dvomeču protiv litvanije nije ništa pokazao..drummer je napisao/la:Naravno da to nije istina,Miske je bio najvazniji igrac veznog reda u ovim kvalifikacijama kao uostalom i u svim dosadasnjim.Samo prebrojte golove i asistencije,nema potrebe da izmisljamo,sve je to dokumentovano.
svi mi znamo kakav je miske majstor s loptom i milion puta smo se u to uvjerili, kao i u onoj utakmici protiv grčke u zenici.. to nije moj problem, moj problem je što u nekim bitnim utakmicama ne pruža sve što može, te praktično bude višak na terenu zbog toga. ako već ne može odigrati duže od poluvremena, pobogu ima igrača na klupi koji čekaju svoju šansu.
Drug, ovo je jedna od najnetačnijih konstatacija na cijelom forumu, a ima ih podosta.Cartman je napisao/la:Miske je odigrao samo jednu dobru utakmicu u proslim kvalifikacijama, protiv Grcke na svom. Ostalo je bio medju najgorim na terenu.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Pa zasto bi utakmice protiv Lihtenstajna i Latvije bile mjerilo ostalim igracima,recimo Medunjaninu(iako ni u njima nema nikakav spektakularan ucinak)a Misketu ne bi,sta je to,dvostruki arsini?viKK je napisao/la:ako su tebi mjerilo utakmice protiv latvije i lihtenštajna, onda smo stvarno pali nisko.. najbitnije i najteže utakmice u ovom kvalifikacijskom ciklusu su bile protiv grčke, slovačke i reći ćemo litvanije. u tih 6 utakmica, on je samo 1 odigrao na najvišem nivou, na kraju je ta utakmica bila ključna. u prvoj utakmici protiv grčke, u dvomeču protiv slovačke i dvomeču protiv litvanije nije ništa pokazao..drummer je napisao/la:Naravno da to nije istina,Miske je bio najvazniji igrac veznog reda u ovim kvalifikacijama kao uostalom i u svim dosadasnjim.Samo prebrojte golove i asistencije,nema potrebe da izmisljamo,sve je to dokumentovano.
svi mi znamo kakav je miske majstor s loptom i milion puta smo se u to uvjerili, kao i u onoj utakmici protiv grčke u zenici.. to nije moj problem, moj problem je što u nekim bitnim utakmicama ne pruža sve što može, te praktično bude višak na terenu zbog toga. ako već ne može odigrati duže od poluvremena, pobogu ima igrača na klupi koji čekaju svoju šansu.
Ja sam vec napisao da su tu brojke a one su neumoljive,uostalom nije li taj Miske rijesio onu najtezu i najvazniju utakmicu kvalifikacija protiv Grcke?
Njegovo osporavanje mogu razumijeti samo necijim licnim animozitetom prema njemu a nikakvim konkretnim cinjenicama koje bi bile relevantne.
Miske je medju cetiri najvaznija igraca reprezentacije svidjalo se to nekome ili ne i njegovo mjesto u startnoj postavi,ako bude zdrav,nije upitno ni jednog momenta,ostalo su kako napisah licne zelje pojedinaca koje nisu utemeljene na cinjenicama.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 08 maj 2014, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja isto ne znam čemu toliki otpor većine forumaša prema momku, bez veze totalno.
Miske no. 1
-
- Kontakt:
Miske je udarna igla na SP tik pored Dzeke..
pa utakmice protiv latvije i lihtenštajna i nisu mjerilo nijednom igraču, barem meni nisu. upravo zbog toga te tvoje brojke gube na značaju. također, zašto spominješ utakmicu protiv grčke, kada sam ja u svom postu tačno napomenuo da je to jedina utakmica u koju je miske odigrao vrhunski, misliš da mu ja pokušavam smanjiti zasluge za tu pobjedu? ni govora, ja sam objasnio šta mi smeta u njegovoj igri i problem je što ako nastavi djelovati nezainteresovano u bitnim utakmicama, onda jednostavno zauzima mjesto drugim igračima. nemam ja šta više objašnjavati, sve sam već rekao.drummer je napisao/la:Pa zasto bi utakmice protiv Lihtenstajna i Latvije bile mjerilo ostalim igracima,recimo Medunjaninu(iako ni u njima nema nikakav spektakularan ucinak)a Misketu ne bi,sta je to,dvostruki arsini?viKK je napisao/la:ako su tebi mjerilo utakmice protiv latvije i lihtenštajna, onda smo stvarno pali nisko.. najbitnije i najteže utakmice u ovom kvalifikacijskom ciklusu su bile protiv grčke, slovačke i reći ćemo litvanije. u tih 6 utakmica, on je samo 1 odigrao na najvišem nivou, na kraju je ta utakmica bila ključna. u prvoj utakmici protiv grčke, u dvomeču protiv slovačke i dvomeču protiv litvanije nije ništa pokazao..drummer je napisao/la:Naravno da to nije istina,Miske je bio najvazniji igrac veznog reda u ovim kvalifikacijama kao uostalom i u svim dosadasnjim.Samo prebrojte golove i asistencije,nema potrebe da izmisljamo,sve je to dokumentovano.
Ja sam vec napisao da su tu brojke a one su neumoljive,uostalom nije li taj Miske rijesio onu najtezu i najvazniju utakmicu kvalifikacija protiv Grcke?
Njegovo osporavanje mogu razumijeti samo necijim licnim animozitetom prema njemu a nikakvim konkretnim cinjenicama koje bi bile relevantne.
Miske je medju cetiri najvaznija igraca reprezentacije svidjalo se to nekome ili ne i njegovo mjesto u startnoj postavi,ako bude zdrav,nije upitno ni jednog momenta,ostalo su kako napisah licne zelje pojedinaca koje nisu utemeljene na cinjenicama.
činjenica da hajrović ne igra u svom klubu znači da će miske definitivno igrati u prvih 11 na SP (mislim da u to nikada nije bilo ni sumnje, nije kao da bi sušić isprobao dosada nikad neizvedenu postavu na SP), te ja se samo nadam da će miske odigrati kao protiv grčke, a ne sumnjam u to. nije sigurno ovoliko dugo čekao svjetsko prvenstvo samo da bi na kraju odigrao van svojih mogućnosti.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel iko vidio Misketa u zadnjih par sedmica? Kako izgleda? Jel smrso imalo?
Debeo ko i uvijek!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- Principatus
- Kontakt:
Ako stvarno nije poradio na fizickoj spremi, a da se uraditi lagano sa privatnim kuharom i trenerom, nije preskupo za fudbalskog igraca, nek ostane na klupi i jede chips.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Od njega ocekujem ujedno i najvise i najmanje. Najvise iz razloga sto je igrao zadnjih nekoliko mjeseci vrlo malo (ukljucujuci i povredu) a fizicki bio u izrazito losem stanju. Sa druge strane ne ocekujem puno toga od njega, jer bi se malo ko doveo u onako stanje pa i prije SP-a, ipak profesionalan igrac mora znati drzati kondiciju i protiv najjacih, a on se nije mogao nositi u zadnjim utakmicama ni 25 minuta na visokom nivou.
Uvrstao sam ga u prvih II iz dva razloga, prvi je da znam kako Susic razmislja, a drugi jer je Izet u prelosoj formi pred SP. Te price o rijesavanje utakmicu jednim potezom cujemo precesto, a vrlo rijetko se nesto desi. Ako bude zaista spreman, treba da igra, a ako ne bude, imamo ogroman problem, jer ni ovakav Izet nije rijesenje, a necu ni Misimovica da gledam kako je igrac manje na terenu.
Uvrstao sam ga u prvih II iz dva razloga, prvi je da znam kako Susic razmislja, a drugi jer je Izet u prelosoj formi pred SP. Te price o rijesavanje utakmicu jednim potezom cujemo precesto, a vrlo rijetko se nesto desi. Ako bude zaista spreman, treba da igra, a ako ne bude, imamo ogroman problem, jer ni ovakav Izet nije rijesenje, a necu ni Misimovica da gledam kako je igrac manje na terenu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ko vas je slagao da Misketu fali utakmica i da nije igrao? Odigrao je 12 utakmica od sredine marta, propustio samo dvije, a jedna od njih je zbog crvenog kartona (liga prvaka).
Gledao sam skoro svaku, igra veoma dobro. Sad je prekomandovan na nešto kao desno krilo, a ima ga svugdje na terenu. Uostalom, ova asistencija za prvi gol u subotu govori sama za sebe...
[youtube][/youtube]
Gledao sam skoro svaku, igra veoma dobro. Sad je prekomandovan na nešto kao desno krilo, a ima ga svugdje na terenu. Uostalom, ova asistencija za prvi gol u subotu govori sama za sebe...
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Vidjecemo u kakvoj ce formi docekati SP. Miske i Vedo su mi uvjek bili najdrazi igraci, ali i jedan i drugi imaju svoje neke probleme, na kojima ni jedan do danas nije poradio. Misimovic jednostavno nije imao vece ambicije iako je mogao jos mnogo vise uspjeti u svojoj karijeri, pa i sa 30+. Ovo mu je sad sansa da uspije nesto posebno, na sta ce se citav zivot sjecati. Na SPu se igra samo u najacoj fizickoj formi, nadam se da mu je to jasno. I stvarno ne shavacam njegov problem sa tezinom, bez sale pa ja sam sebe proslo ljeto stesao na ispod 7% masnoce, svaki bodybuilder to uspijeva i zesce, glumci placaju sebi trenere/savjetnike, a Misketu bi to bilo lagani posao da dodje na nekih normalnih 12-15%. Koliko bi samo profitirala njegova pokretnost i trkacka sposobnost, pa sam to mora znati. Nadam se njegovom najboljem izdanju...ali do sada sam se za ovo SP suvise nadao, posebno kada je profesionalnost u pitanju, uzalud.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I Naomi Campbell bi ti pozavidjelaPrincipatus je napisao/la:pa ja sam sebe proslo ljeto stesao na ispod 7% masnoce

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Pa i Misketa bi stesao za 1-2 mjeseca, prvi put bi Miske ugledao svoj 6pack. 
P.S. Pogledaj kako se Felix Sturm dovede svaki put u formu, da nam je nekako Misketa kod njega utrpati.

P.S. Pogledaj kako se Felix Sturm dovede svaki put u formu, da nam je nekako Misketa kod njega utrpati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.