Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Možda zvuči čudno ali Cola u Njemačkoj nije ista kao u nas. Razlika je enormna. S tim da to čudo nisam odavno pio, možda ima mjesec dana, i više 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Neutral
To ti je zato što čim otvoriš flašu u BiH, automatski se u nju uvuku štetne materije koju ispušta ovo malo fabrika koje su i dalje u pogonu.
To ti je zato što čim otvoriš flašu u BiH, automatski se u nju uvuku štetne materije koju ispušta ovo malo fabrika koje su i dalje u pogonu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Naravno da je veca razlika...to isto da kazes...zvuci cudno ali Hamburger u Americi nije isti kao kod nasNeutral je napisao/la:Možda zvuči čudno ali Cola u Njemačkoj nije ista kao u nas. Razlika je enormna. S tim da to čudo nisam odavno pio, možda ima mjesec dana, i više

A C A B !
Dobro, jedno je kebab, a drugo je Cola, ipak boce su iste, a samo fabrika drugačija gdje se puni to. S tim da je u nas štetnija sigurno za 300%
Dobro Cola i nije tolika razlika u okusu, kako je u Cola-light. Nenormalno. Najjače je u nas na bocama piše prošla kontroli 2007. A šta je poslje toga ? haha.
Jedan čovjek je radio na granici, na carini, kaže mnogo toga je istekao rok, i ne valja, samo dobiju poziv "Puštaj" i oni moraju pustiti. Zato i pazim šta unosim u sebe. Toliko smo prepatili i opet nas muče sa mnogim stvarima.
A fabrike
Razvijenija je industrija na Trinidadu i Tobagu nego kod nas.

Dobro Cola i nije tolika razlika u okusu, kako je u Cola-light. Nenormalno. Najjače je u nas na bocama piše prošla kontroli 2007. A šta je poslje toga ? haha.
Jedan čovjek je radio na granici, na carini, kaže mnogo toga je istekao rok, i ne valja, samo dobiju poziv "Puštaj" i oni moraju pustiti. Zato i pazim šta unosim u sebe. Toliko smo prepatili i opet nas muče sa mnogim stvarima.
A fabrike

Razvijenija je industrija na Trinidadu i Tobagu nego kod nas.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A jbg brate...Malo je Cola kao u Hadzicima
Ma razlika je ogromna....U Njemackom popijem 0,5 l normalno..a ovdje me stomak odma ufati...neki grcevi
A jbg...imamo mi vaznijih problema...Cola je najmanji
Ma sve je tako...sta god se uvozi u BiH rok je istekao...sav otpad ide nama haha

Ma razlika je ogromna....U Njemackom popijem 0,5 l normalno..a ovdje me stomak odma ufati...neki grcevi

A jbg...imamo mi vaznijih problema...Cola je najmanji

Ma sve je tako...sta god se uvozi u BiH rok je istekao...sav otpad ide nama haha

A C A B !
Tako je to, moramo domaće kupovati, i to je dobar početak.
Ja sam jednom pricao sa covjekom koji se bavi tako tim "nekim" uvozima, i bas smo pricali o kvaliteti proizvoda i postavio sam mu nekako to pitanje, kaze: nema tu sta da te cudi, jednostavno je.. imas A, B i C trziste u Europi pa ti sebi skontaj u koju kategoriju spadamo mi.Emir_ZENICA je napisao/la:A jbg brate...Malo je Cola kao u Hadzicima![]()
Ma razlika je ogromna....U Njemackom popijem 0,5 l normalno..a ovdje me stomak odma ufati...neki grcevi![]()
![]()
A jbg...imamo mi vaznijih problema...Cola je najmanji![]()
Ma sve je tako...sta god se uvozi u BiH rok je istekao...sav otpad ide nama haha![]()
A ona Cola sa + gratis je losija od one koja kosta 1 KM. Al to je sigurno nekakav falsh (zato Radnik i ide u prvu ligu

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ma sve je to tako, jednostavno čovjek mora samo malo bolje shvatiti neke stvari . Zvuk kada otvoriš Colu nije isti hahahaha.
Da ne pričam kako mu curry kečap nedostaje-scharf.
Da ne pričam kako mu curry kečap nedostaje-scharf.

Ma danasnja Coca Cola nije ni blizu one nekadasnje Coca Cole u bivsoj Jugoslaviji.To je beo sok a ne ovo danas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mi spadamo u D trziste
...mislim da smo C...
E to nisam primjetio...a onaj gratis...Boga pitaj sta je tu ubaceno
...hahaha Radnik ce sad i u Premier Ligu 

E to nisam primjetio...a onaj gratis...Boga pitaj sta je tu ubaceno

A C A B !
heh, čitajući ovo mogu samo reči da je sreča što sam prestao piti Cola-u, još u vrijeme kad se kod nas nije proizvodila

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja sam se jedva okanio Kole, ne znam ni sada kako mi je to uspjelo 

Ma i ja sam,sada samo pijem sok od jecma
i cappy te ponekad nesta na foru Guarane,Red Bulla i tako.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I ne usli, kad je Irfan doveo igraca od Bugojna, preko Gorazda i C. Gore do SenegalaEmir_ZENICA je napisao/la:Mi spadamo u D trziste![]()
...mislim da smo C...
![]()
E to nisam primjetio...a onaj gratis...Boga pitaj sta je tu ubaceno...hahaha Radnik ce sad i u Premier Ligu

Sad je ova tragedija sve malo poremetila, nadam se da nece biti nekih gorih posljedica.
A jebbo Colu, ja pijem Schweppes - ugriz zadovoljstva

Da, ali i on je gaziran. Ja ponekad kiselu neku našu i to je to. I to je gazirano, ali manje štetno za jetru, a od sokova samo domaće. S tim da vodu pijem sada u velikim količinama.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@The Game
hahaha...Ima se moze se
volim i ja Schwepps(kako se vec pise
) popiti ...nije los...
P.S ili je neko ovdje spomenuo kecap ili je meni naumpao...Joj kolika je razlika izmedju njemackog kecapa i naseg..pa njihov "najlosiji" je za minimalno 2 klase bolji od naseg...meni je ono grijeh negdje staviti

hahaha...Ima se moze se

volim i ja Schwepps(kako se vec pise

P.S ili je neko ovdje spomenuo kecap ili je meni naumpao...Joj kolika je razlika izmedju njemackog kecapa i naseg..pa njihov "najlosiji" je za minimalno 2 klase bolji od naseg...meni je ono grijeh negdje staviti

A C A B !
haha, a "žiku" mu slike
ja mislio neki drugi korisnik.
kako ste gosn. novinar/političar, nisam Vas prepoznao.

ja mislio neki drugi korisnik.

kako ste gosn. novinar/političar, nisam Vas prepoznao.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Curry kečap, na to sam mislio.
Evo ga, najbolji kečap koji postoji, barem po meni, ovo je delikat.

S tim da ja volim Scharf, ili ti ljuti.
@Pasha
Plača me po 1000km da stavljam ovu sliku
Šalim se, nego malo za promjenu odo u politiku.
Evo ga, najbolji kečap koji postoji, barem po meni, ovo je delikat.

S tim da ja volim Scharf, ili ti ljuti.
@Pasha
Plača me po 1000km da stavljam ovu sliku

Šalim se, nego malo za promjenu odo u politiku.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
i ja sam mislio....sve trazim onog digimona,pokemona...koga vec...nigdje ga...kontam opet deaktivirao profil 
@ Neutral
To je taj...pa to je grijeh staviti u nesto
Kakav samo smek daje ...to nije normalno

@ Neutral
To je taj...pa to je grijeh staviti u nesto

A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.