NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 mar 2012, 18:31

Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2012, 18:42

ŠB.TRN je napisao/la:Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!
Jesam navijač Želje i normalno da se nadam tituli, ali dodatna mi je želja da Željo uzme titulu i razbije taj mit koji pojedine polupismene osobe redovno pišu o tom nacionalnom paritetu.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 18 mar 2012, 01:18

Ma nek je uzme tko je i zasluzi i tko ima najbolju ekipu,al sto se sad ne jave oni klosari,trebalo bi ih sve redom prozivati!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 17:52

mogla bi Zvijezda osvojit :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 mar 2012, 18:06

ŠB.TRN je napisao/la:Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!
Zeljo je izmedju ostalog i Hrvatski klub, kao i Bosnjacki i isto tako i Srpski a prvenstveno je Bosansko Hercegovacki.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2012, 18:12

Nebitno, shvatio si poantu. Svi su navalili da ce Široki osvojiti zbog toga sto je ''red'', a u ni u kojem slucaju ne moze inace osvojiti il sta vec, npr., nego svatko vidi sto zeli vidjeti, al ne bih imao zivaca gledati da mi je u glavi sve predodredjeno. Ja smatram da ce Zeljeznicar osvojiti zato sto smo mi u uzasno losoj formi, a Zeljo je dobra ekipa i jos vaznije u formi.
U ovom kolu se to isto primijetilo, pa iako su to ekipe slicnih kvaliteta i slabosti, forma i samopouzdanje igraca ce napraviti veliku razliku do kraja, pogotovo s obzirom da je i danas vrlo losa forma i bezopasna igra dosla do izrazaja i vrijeme je za promjene.
...Život za Široki...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 mar 2012, 18:36

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nebitno, shvatio si poantu. Svi su navalili da ce Široki osvojiti zbog toga sto je ''red'', a u ni u kojem slucaju ne moze inace osvojiti il sta vec, npr., nego svatko vidi sto zeli vidjeti, al ne bih imao zivaca gledati da mi je u glavi sve predodredjeno. Ja smatram da ce Zeljeznicar osvojiti zato sto smo mi u uzasno losoj formi, a Zeljo je dobra ekipa i jos vaznije u formi.
U ovom kolu se to isto primijetilo, pa iako su to ekipe slicnih kvaliteta i slabosti, forma i samopouzdanje igraca ce napraviti veliku razliku do kraja, pogotovo s obzirom da je i danas vrlo losa forma i bezopasna igra dosla do izrazaja i vrijeme je za promjene.
Realno i drugo mjesto je za Širokog uspjeh, predefanzivni ste, a špice u katastrofalnoj formi, i to baš kad treba.Izvrsnog trenera imate i gledajući nogometno drugo mjesto je Himalaja.Niste se pojačali, a baš mi je čudno daKaračić nije doveo svoje igrače koji uvjek idu sa njim, nema love ili .?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 mar 2012, 18:42

England je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nebitno, shvatio si poantu. Svi su navalili da ce Široki osvojiti zbog toga sto je ''red'', a u ni u kojem slucaju ne moze inace osvojiti il sta vec, npr., nego svatko vidi sto zeli vidjeti, al ne bih imao zivaca gledati da mi je u glavi sve predodredjeno. Ja smatram da ce Zeljeznicar osvojiti zato sto smo mi u uzasno losoj formi, a Zeljo je dobra ekipa i jos vaznije u formi.
Realno i drugo mjesto je za Širokog uspjeh, predefanzivni ste, a špice u katastrofalnoj formi, i to baš kad treba.Izvrsnog trenera imate i gledajući nogometno drugo mjesto je Himalaja.Niste se pojačali, a baš mi je čudno daKaračić nije doveo svoje igrače koji uvjek idu sa njim, nema love ili .?
koji su to? iovako je Jurčevića je trenirao u Šibeniku, Mišića u Slavoncu
Sloga Uskoplje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2012, 18:43

Pa, to je Karacicev problem. On je navikao na defanzivni sustav zbog ekipa koje je dosad vodio i nacina na koji je ostvarivao rezultat s tim ekipama, i sto je vrijeme odmicalo napad je bio sve odsjeceniji. Treba se preorijentirati malo i poceti igrati ofenzivnije jer Široki to mora sa svojim kadrom. Problem ovdje je sto ne moze voditi Široki kako je vodio Šibenik, Šibeniku je premija izaci u Europu, Široki zeli makar jednu titulu.
Ovo je idealna ekipa za jednog Sliskovica, koji je to i demonstrirao, al Karacic je na pravom putu sa organizacijom ka nazad, medjutim mora razumjeti da mu ekipa ne moze glumiti Barcelonu bez brzih i prodornih krila, napadac je preusamljen i odsijecen, tako da vjerujem da ce tu biti promjena i da bi veliku ulogu trebao odigrati Bajano u svemu tome.
I nije neki uspjeh za Široki biti na drugom mjestu, al eto, godinama smo u samom vrhu, sigurno najkonstantnija momcad, no ne smije se u odlucujucim momentima posrtati i dozvoljavati da se ide na zatvorenu igru.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 mar 2012, 19:18

čist penal nam nije svirao..

ali i bez obzira na to katastrofalna igra
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2012, 20:05

Da. to sam smetnuo, i meni se ucinilo apsolutno cisto i mislim da je sigurno tu greska napravljena, al ne da mi se to ni spominjati, nije to to.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2012, 20:06

sta se vama desi danas ???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2012, 20:08

Kevin je napisao/la: čist penal nam nije svirao..

Jbg,nekad vas poguraju,nekad zakinu ;)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 mar 2012, 20:09

Prosuli smo 2 boda kada se to najmanje očekivalo, stvarno šteta.
Igra nikakva, Dino najbolji ali nije ni on mogao sam, Bajano ima potez ali nema brzinu, Slavko je bio isto dobar, svi su ostali podbacili.
Dok se trpa u vođu navijačica umjesto u mrežu suparnika ne može nikako biti dobro, pogotovo MR I GZ
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 21:56

Kevin je napisao/la:čist penal nam nije svirao..

gledao tekmu nigdje penala oca'm....

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 21:59

Rosas7 je napisao/la:sta se vama desi danas ???
msm budimo malo realni, ZVIJEZDA nije ekipa za bacit..... imamo kvaliteta, a ionako ovo kolo je puno iznenadjenja, mada u Gradaaccu iskreno se nismo iznenadili nerijesenim rezultatom jer znamo kakvo je stanje u klubu... Zvijezda je jedan od organizovanijih i financijski jacih klubova u PL i sve ovo smo zasluzili... :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 22:01

SirAlexFerguson je napisao/la: Dok se trpa u vođu navijačica umjesto u mrežu suparnika ne može nikako biti dobro, pogotovo MR I GZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 mar 2012, 22:10

SirAlexFerguson je napisao/la:Prosuli smo 2 boda kada se to najmanje očekivalo, stvarno šteta.
Igra nikakva, Dino najbolji ali nije ni on mogao sam, Bajano ima potez ali nema brzinu, Slavko je bio isto dobar, svi su ostali podbacili.
Dok se trpa u vođu navijačica umjesto u mrežu suparnika ne može nikako biti dobro, pogotovo MR I GZ

Kad si već spomenuo navijače, ja se ne mogu oteti dojmu da je danas Širokom trebala veća podrška, veći pritisak na igrače Zvjezde i da se ne lažemo na sudiju. Vaša igra je bila solidna do šesnesterca, a onda je falio zadni pas, raspoložen pojedinac... Na kraju krajeva, utakmica je bila baš dobra, otvorena, Zvjezda se nije branila, imala je svoje šanse i na "našu" sreću uspjela isčupat bod. Još borba za titulu nije gotova, pobjeda u Banja Luci bi vas vratila, ali mislim da ćete se teško vratiti do utakmice s Borcem, živi bili pa vidjeli. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2012, 23:37

bagrcavi je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la: Dok se trpa u vođu navijačica umjesto u mrežu suparnika ne može nikako biti dobro, pogotovo MR I GZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaka jaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 mar 2012, 23:52

legijard je napisao/la:
Kevin je napisao/la:čist penal nam nije svirao..

gledao tekmu nigdje penala oca'm....
pogledaj ponovno negdje snimak..
eo i sad na bht sportu..čisto štopanje lopte rukom..penal
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Zigazaga i 19 gostiju.