nedim1993 je napisao/la:Ti si ko hljeb onaj lik sa pink panterom na avataru što je nekad bio

.
Ti sad tek skont'o da je on onaj banovani lik koji je na svim temama davio pricom kako je Mancini "genije" i opet sa novim nickom pokusava iste gluposti da prosipa.
@zizu1991, kad komentarises nekog, fino bi bilo PROCITATI komentare pa tek onda reci nesto. Diskusija je pocela zato sto je Mancini u utakmici protiv Stokea poceo sa TROJICOM novih igraca. Zamisli koji genije, stavio tri nova igraca od prve minute a na klupi mu sjede VRHUNSKI fudbaleri, izmedju ostalih i Dzeko koji je u formi. Onda je ovaj izjavio kako je Mancini genije to namjerno uradio da bi njegov tim igrao losije jer tako zeli natjerati vlasnike kluba da mu kupe Ronalda. Normalno da cu se na takvu GLUPOST nadovezati.
Trpati u isti kos Mancinija i Murinja moze samo zaludjeni balavac. Za ovog znamo da je vec bio banovan zbog Mancinija.
Najveci treneri se mejre po najvecim trofejima, to je prije svega Liga Prvaka.
Ja ne znam da li je Mancini ikad uspio dogurati i do cetvrtfinala Lige Prvaka?
Murinjo je igrao finale Lige Prvaka sa tri razlicita kluba, osvojio dva puta a jednom izgubio na penale.
Murinjo je igrao 5-6 puta polufinale lige Prvaka a cetvrtfinale skoro svake godine u zadnjih 10 godina. Svaki put kad bi izgubio, bilo je to "jedva", pretezno na penale ili gol vise u gostima. NIKAD se nije obrukao. Najveci poraz mu je cini mi se dva razlike, to kad je tek dosao u Real i u Ligi Prvaka naletio na Barcelonu. Godinu kasnije je vec dogurao dalje od Barcelone (prosle godine u polifinalu ispao na penale).
Meni je drag City, zelim im sve najbolje ali to ne znaci da MORAM velicati Mancinija?! Manicni je po mom misljenju najslabija karika tima. Znam da ima gorih ali vala ima i boljih trenera. Klub kakav je sada City zasluzuje veceg trenera a ne nekog ko se nakupio trofeja dok je Inter bio bez konkurencije u Seriji A.
Drag mi je i Arsenal, jos vise, volim taj klub 20 godina ali sam uvijek kritikovao neke stvari koje nisu kako treba. Wengera smatram jednim od najboljih trenera danasnjice ali i njega kritikujem kad napravi glupost. Pretezno je to zbog transfera, uvijek stedi.