Moze li objasnjenje ? Kakve discipline? Vezano za sta ?nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Moze li objasnjenje ? Kakve discipline? Vezano za sta ?nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()
Prošle godine ste i vi i Gradina odnijeli po tri boda iz Gračanice i ispraćeni aplauom,sjećaš sesodaacm je napisao/la:Vi ste zadnjih par sezona prava domacinska ekipa i to vam je najveca mana, samo kod nas svake sezone omastite brk , ali mi smo uvijek bili dobri domacini jer kada se igra kod nas ako si bolji onda neces izgubiti to je sigurno ali zato mi to nadoknadimo u gostima a da ni sami ne znamo kakoGracanicaAA je napisao/la:Polahko vidit cemo kako ce ici to...Samo me brine kako cemo igrati u gostima, ali ako ovo upali 100% sam siguran da mozemo dolaziti do boda ili cak i tri.nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()
Sigurno malo više ozbiljnosti na terenu i van njega,za poraz u Sani finansijski kazniti sve na platnom spisku jer su među najplaćenijim igračima u ligi.Bili su svjedoci u Sani kako DJECA igraju srcem za svoj grad i grb iako nemaju nikakvih uslova sa minimalnim primanjima koja kasne.Ti lokalni momci se hrane na Fast Food kioscima i Grillovima.Dok mi bacamo tolike pare na "pojačanja" koja sjede na tribinama i na klupi da bi na kraju bili 6-7,Podgrmeč sa svojom djecom GK: Arifagić(18),Hodžić(19),Kukavica(20),Burnić(21),Paunović(17),Marić(20),Međedović(19) nekako izbore opstanak jer bio 3.ili13. isti Qurac .Kod nas dođe 100 ljudi a u Sanskom Mostu 600-700 bez obzira što nemaju 6 treninga.cesc4 je napisao/la:Moze li objasnjenje ? Kakve discipline? Vezano za sta ?nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()
Kako da ne, nakon silnih "golijada od 0-0 protiv vas uspjeli smo vas pobjediti, konacno,cokara je napisao/la:Prošle godine ste i vi i Gradina odnijeli po tri boda iz Gračanice i ispraćeni aplauom,sjećaš se
Mi svake sezone iz međusobnih susreta osvojimo po bod a 4.boda odu u zrak a stim samo valjamo drugim, al pošto su naše uprave veliki poznavaoci fudbala tako nam je.sodaacm je napisao/la:Kako da ne, nakon silnih "golijada od 0-0 protiv vas uspjeli smo vas pobjediti, konacno,cokara je napisao/la:Prošle godine ste i vi i Gradina odnijeli po tri boda iz Gračanice i ispraćeni aplauom,sjećaš se
Bolje i tako nego da igramo 3 za 3 i da je po dogovoru neka bolji pobijedi pa ko god da je, mada ni vama ni nama u posljednje vrijeme nase utakmice nisunista specijalno odlucivale tako da bolje da je ovako samo s vise golova a ne 0-0 to je losecokara je napisao/la:Mi svake sezone iz međusobnih susreta osvojimo po bod a 4.boda odu u zrak a stim samo valjamo drugim, al pošto su naše uprave veliki poznavaoci fudbala tako nam je.sodaacm je napisao/la:Kako da ne, nakon silnih "golijada od 0-0 protiv vas uspjeli smo vas pobjediti, konacno,cokara je napisao/la:Prošle godine ste i vi i Gradina odnijeli po tri boda iz Gračanice i ispraćeni aplauom,sjećaš se
Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
A sir Irfan Dzindo vam ne valja vise?cokara je napisao/la:Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
Janjoš je bolji od Džindasasodaacm je napisao/la:A sir Irfan Dzindo vam ne valja vise?cokara je napisao/la:Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
Janjoš je bolji od Džindasacokara je napisao/la: A sir Irfan Dzindo vam ne valja vise?
Ma ko? Nema jaceg od Sir Irfana, ćovjeće ,o tome ti ja prićamsodaacm je napisao/la:Janjoš je bolji od Džindasacokara je napisao/la: A sir Irfan Dzindo vam ne valja vise?
Reko sam ti ja nisam Mićo i što si se uhvatio ko pijan plota čovjeka , Mirsad je u Bratstvu radi sa djecom kad niko nije htjeo,pa pogledaj samo koliko djece okuplja kroz Dansku školu fudbala,,itd,,,što se tiče Janjoša on je skup,,,vjerovatno do polusezone se Denis vrati,,,cokara je napisao/la:Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
Pa kakva mu je logika mjenjati Dzindu u pola prve polusezone, a igraci ga molili na pripremama da vrati Denisa. Ja da sam na njihovom mjestu dok je vakat bojkotovo bi Dzindu , nek nam vrati Denisa i setat cemo se ovom ligom.nacelnik je napisao/la:Reko sam ti ja nisam Mićo i što si se uhvatio ko pijan plota čovjeka , Mirsad je u Bratstvu radi sa djecom kad niko nije htjeo,pa pogledaj samo koliko djece okuplja kroz Dansku školu fudbala,,itd,,,što se tiče Janjoša on je skup,,,vjerovatno do polusezone se Denis vrati,,,cokara je napisao/la:Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
Koji će nam i Denis na polusezoni ?I budala zna da nas Grbešić,Džindo,Ćurguz i Šinja nemogu uvesti u PL.To je projekat sa jakim sponzorima,ljudima u upravi koji imaju uticaja u savezu a ne Djed,Čokara ili Zajim veterinarnacelnik je napisao/la:Reko sam ti ja nisam Mićo i što si se uhvatio ko pijan plota čovjeka , Mirsad je u Bratstvu radi sa djecom kad niko nije htjeo,pa pogledaj samo koliko djece okuplja kroz Dansku školu fudbala,,itd,,,što se tiče Janjoša on je skup,,,vjerovatno do polusezone se Denis vrati,,,cokara je napisao/la:Mićune reci brki da je Janjoš dobio otkaz u Jedinstvu pa nek ga dovedenacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
Zašto je one sezone doveden Grbešić kad smo najavljivali PL a svi znamo da je to trener za ekipe iz kantonalne lige,zašto odmah ove sezone nije se zahvalilo Irfanu pa doveden Denis i da čovjek dovede pojačanja koja njemu trebaju a ne nekakvi Zulčići,Barčići,Zovke,Gavrilovići........Daj molim te reci navijačima ko dovodi te igrače u Bratstvo i daje im platu,plaća stan,hranu a Zulčić odigra 12,5 minuta za klub,Filipu 5.godina isto takonacelnik je napisao/la:Bitno je da na polusezoni ne zaostajemo više od 6 bodova za vodećim,,,a Denis će sa ciljanim pojačanjima prije svega jednom klasičnom 10 koja će bit angazovana na polusezoni završit poso,,,što se tiče uticaja u savezu i sudijskoj organizaciji i tu se nešto radi,,ali nije sve baš za foruma,,,drugo kad spominješ oko načelnika,pa on da nije preuzeo klub, Bratstvo bi igralo i danas da u Dubokom potoku,,,Mujo u Malešićima daje nešto svoje siće a 50 hiljada dobija iz budžeta opštine..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.