Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Sutra ujutro ce te sve znati! 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@bimbrlica
Druze sto manje pises o Vedi to manje tvoje nepoznavanje igre zvane fudbal dolazi do izrazaja. Ovo bez namjere da vrijedjam. Al fakat je tako !
Druze sto manje pises o Vedi to manje tvoje nepoznavanje igre zvane fudbal dolazi do izrazaja. Ovo bez namjere da vrijedjam. Al fakat je tako !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Koliko si "upucen" nisi ni svjestanbimbrlica je napisao/la:da vam ne odgovaram posebno lakse mi je ovako
jadna je ova reprezentacija ako je Ibisevic dobar igrac...
90% njegovih golova je ili na srecu ili s linije rijetko kad sam sebi nesto stvori da postigne go...najvaznije je bespotrebno ganjati golmana da bi raja vidjela da se "trudi"...
onu jednu polusezonu je odigrao fenomenalno ali poslije toga se vidjelo da je to bio samo bljesak i da to nikada vise nece ponoviti...
navodite mi prijateljske utakmice reprezentacije kao nesto relevantno
navodite mi utakmicu protiv estonije koju smo dobili 7-0 u kojoj su dali go svi osim Hasagica kao relevantnu
uozbiljite se...
gdje je bio protiv kvalitetnijih reprezentacije??
gdje je bio protiv spanije,francuske,portugala?

A ja ti nisam kriv sto pratis repku tek od Ćirine vladavine. Mada, mozda nisi ti kriv, jednostavno nisi imao dovoljno godina da se sjecas pomenutih utakmica ...
Lp i nebih da me citiras ili odgovaras na moje postove, barem ne dok ne odrastes ... papa

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dao je gol u Estoniji, i to jako vazan gol. Gdje je Dzeko bio protiv ovih dole reprezentacija? Ah da, dao je jako vazan gol Spaniji, ali jbg nismo imali srece da postignemo jos 4 gola u preostale dvije minute utakmice.bimbrlica je napisao/la:da vam ne odgovaram posebno lakse mi je ovako
90% njegovih golova je ili na srecu ili s linije rijetko kad sam sebi nesto stvori da postigne go...najvaznije je bespotrebno ganjati golmana da bi raja vidjela da se "trudi"...
onu jednu polusezonu je odigrao fenomenalno ali poslije toga se vidjelo da je to bio samo bljesak i da to nikada vise nece ponoviti...
navodite mi utakmicu protiv estonije koju smo dobili 7-0 u kojoj su dali go svi osim Hasagica kao relevantnu
uozbiljite se...
Ne bih volio da Vedo pređe u Blackburn iz razlog što njih vidim kao jedan od timova koji će ispasti u Championship.Nema sumnje da bi sigurno napredovao igrajući u EPL,ali pitanje je da li bi uspio da se navikne na stil igre koji se gaji u Engleskoj.
Džeko se poprilično namučio,a siguran sam da bi i Vedo imao na početku problema s obzirom da nije odradio pripreme sa Roversima.
U svakom slučaju nadam se da će donijeti pravu odluku te da ćemo Veda u ovoj sezoni gledati u najboljem izdanju,bilo to u Bundesligi ili Premiershipu.
Džeko se poprilično namučio,a siguran sam da bi i Vedo imao na početku problema s obzirom da nije odradio pripreme sa Roversima.
U svakom slučaju nadam se da će donijeti pravu odluku te da ćemo Veda u ovoj sezoni gledati u najboljem izdanju,bilo to u Bundesligi ili Premiershipu.
FK Pjetlovi
ooo vi veliki poznavaoci najvaznije sporedne stvari na svijetu prosvijetlite me i pokazite mi koliko je Vedad Ibisevic kvalitetan igrac...
strasni Vedo je zabio jos strasnijim Estoncima...zabio je i grcima u utakmici koju smo izgubili...svaka cast momcinooo...
Zlatan Muslimovic je u svakom smislu fudbalske igra bolji,kvalitetniji i korisniji igrac od Ibisevica i to ko ne vidi ne mora vise ni pratiti fudbal jer taj sport nije za njega...
za Vedada realno nema mjest u prvih 11 ove reprezentacije i to je to...
P.S. sto se tice prelaska u Blackburn..
kad se Edin onoliko patio sa Premiershipom zamislite kako bi bili Ibisevicu...on bi svoje golove u sezoni mogao brojati na prste jedne ruke...
strasni Vedo je zabio jos strasnijim Estoncima...zabio je i grcima u utakmici koju smo izgubili...svaka cast momcinooo...
Zlatan Muslimovic je u svakom smislu fudbalske igra bolji,kvalitetniji i korisniji igrac od Ibisevica i to ko ne vidi ne mora vise ni pratiti fudbal jer taj sport nije za njega...
kad se Edin onoliko patio sa Premiershipom zamislite kako bi bili Ibisevicu...on bi svoje golove u sezoni mogao brojati na prste jedne ruke...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Kad nesto bolje razmislim , dobro si to ti skontaobimbrlica je napisao/la:ooo vi veliki poznavaoci najvaznije sporedne stvari na svijetu prosvijetlite me i pokazite mi koliko je Vedad Ibisevic kvalitetan igrac...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
MOzda Vedo nije neki napadac,ali mi boljeg nemamo izuzev Dzeke,Muslimovic je igracina pa zbog toga nema jos kluba,niko ga nece,a za Vedada makar pare nude,njega nece niko djaba.. xDbimbrlica je napisao/la:ooo vi veliki poznavaoci najvaznije sporedne stvari na svijetu prosvijetlite me i pokazite mi koliko je Vedad Ibisevic kvalitetan igrac...
- velez_mostar
- Kontakt:
Bimbrlica je napisao sta misli o Ibisevicu, i onda su se svi zakacili da ga spuste, uvrijede, i sl..ovdje nekima moras nacrtati da na temi o igracu mozes iznositi svoje misljenje, bez obzira svidjelo se to nekome, ili ne..a da ne pretrpis razne uvrede.
Licno mislim da je momak 90 % u pravu, Ibisevic nije igrac koji bi mogao odgovoriti tempu Premiershipa, i vjerujem da mu je bolje da ostane u Bundeski jer tamo moze pogoditi ponekad, igraju se slabije odbrane, i ne ide se tako zestoko kao na otoku.
Bez obzira koliko nam bio drag, meni licno jako zbog iskrenog pristupa dresu reprezentacije, zbog profesionalizma koji prezentira, zbog osobnosti momka (nisam ga licno upoznao, ali se iz izjava da primjetiti da je jako kulturan, i dobar momak, nije uopce ufuran, i sl) moramo dopustiti i drugima da kazu sta misle.
Vedo je dobar igrac, i pored Dzeke nas najbolji napadac, samo zato sto nemamo BOLJEG, ali da je nesto posebno-nije.
Licno mislim da je momak 90 % u pravu, Ibisevic nije igrac koji bi mogao odgovoriti tempu Premiershipa, i vjerujem da mu je bolje da ostane u Bundeski jer tamo moze pogoditi ponekad, igraju se slabije odbrane, i ne ide se tako zestoko kao na otoku.
Bez obzira koliko nam bio drag, meni licno jako zbog iskrenog pristupa dresu reprezentacije, zbog profesionalizma koji prezentira, zbog osobnosti momka (nisam ga licno upoznao, ali se iz izjava da primjetiti da je jako kulturan, i dobar momak, nije uopce ufuran, i sl) moramo dopustiti i drugima da kazu sta misle.
Vedo je dobar igrac, i pored Dzeke nas najbolji napadac, samo zato sto nemamo BOLJEG, ali da je nesto posebno-nije.
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 27 avg 2011, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne bi me čudilo.Iako imaju bogate vlasnike oni očigledno nemaju pojma o nogometu,čim su otpustili Big Sama koji je ekipu odveo u gornji dio tabele,razlog ne igra atraktivan nogomet.hodža je napisao/la:Ma neće Blackburn ispasti

U svakom slučaju Roversi su mi nekako mrska ekipa.Ima tu par kvalitetnih igrača tipa:Sambe,Ped.ersena

Naravno ne može se suditi na osnovu jedne utakmice ali 100% sam siguran da će ove sezone biti među zadnjih 5 ekipa na tabeli.
Bilo kako bilo kao što sam već napisao nadam se da će Vedo donijeti pravu odluku,jer je ovo veliki trenutak u njegovoj karijeri.
FK Pjetlovi
- Principatus
- Kontakt:
Jedno za drugim.velez_mostar je napisao/la:Bimbrlica je napisao sta misli o Ibisevicu, i onda su se svi zakacili da ga spuste, uvrijede, i sl..ovdje nekima moras nacrtati da na temi o igracu mozes iznositi svoje misljenje, bez obzira svidjelo se to nekome, ili ne..a da ne pretrpis razne uvrede.
Kao prvo ovaj lik je malo bolje poznat na ovoj temi. Pojedini mogu o tome pjesmicu odpjevati.
Kao drugo.
Ako je ovo njegovo strucno iznosenje slobodnog misljenja:
E onda se nemora cmizdriti, ako isto tako dobije strucno, slobodno misljenje o njegovom komentaru.Blekburni nije ni svjestan koliko ce g.o.v.n.o pojesti dovodjenjem ovog fudbalskog "znalca"...za njega je cak i Eldin Adilovic izmislio fudbal
Gdje je problem?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koliko ima ne zahvalnih ljudi,pa da Drogbu imamo ne bi bili zadovoljni...ccc...
nema uopste problema u tome ako covjek nesto komentarise u vezi mog komentara ili u vezi vedine igre ili me nekim argumentima pokusa uvjeriti da grijesim al on se prihvatio mojih godina ko' pijan plota i ne popusta...Principatus je napisao/la:Jedno za drugim.velez_mostar je napisao/la:Bimbrlica je napisao sta misli o Ibisevicu, i onda su se svi zakacili da ga spuste, uvrijede, i sl..ovdje nekima moras nacrtati da na temi o igracu mozes iznositi svoje misljenje, bez obzira svidjelo se to nekome, ili ne..a da ne pretrpis razne uvrede.
Kao prvo ovaj lik je malo bolje poznat na ovoj temi. Pojedini mogu o tome pjesmicu odpjevati.
Kao drugo.
Ako je ovo njegovo strucno iznosenje slobodnog misljenja:E onda se nemora cmizdriti, ako isto tako dobije strucno, slobodno misljenje o njegovom komentaru.Blekburni nije ni svjestan koliko ce g.o.v.n.o pojesti dovodjenjem ovog fudbalskog "znalca"...za njega je cak i Eldin Adilovic izmislio fudbal
Gdje je problem?
ne razumijem vi mislite da je Vedo dobar igrac ja mislim da nije...sta sad ? koji je vas problem? pa nije Vedo zasticena vrsta pa da se o njemu ne smije nesto lose reci...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisam napisao da se radilo o "strucnom" misljenju, nego samo misljenju..i to je njegova licna stvar, ne svidja mu se Vedad kao igrac, ne smatra ga dovoljno kvalitetnim, ubaci pokoji neprimjeren atribut na racun igraca, ali to je njegova volja, i to je to..ne mozemo svi biti advokati igracima, i ko god napise nesto lose, odmah udarat po njemu.Principatus je napisao/la:Jedno za drugim.velez_mostar je napisao/la:Bimbrlica je napisao sta misli o Ibisevicu, i onda su se svi zakacili da ga spuste, uvrijede, i sl..ovdje nekima moras nacrtati da na temi o igracu mozes iznositi svoje misljenje, bez obzira svidjelo se to nekome, ili ne..a da ne pretrpis razne uvrede.
Kao drugo.
Ako je ovo njegovo strucno iznosenje slobodnog misljenja:E onda se nemora cmizdriti, ako isto tako dobije strucno, slobodno misljenje o njegovom komentaru.Blekburni nije ni svjestan koliko ce g.o.v.n.o pojesti dovodjenjem ovog fudbalskog "znalca"...za njega je cak i Eldin Adilovic izmislio fudbal
Gdje je problem?
Nije nikoga od forumasa uvrijedio, tako da ne treba ni da trpi uvrede.
da Dzeke nije bilo ne bi dosli ni do baraza...koliko se sjecam na njegovim krilima smo osvojili 6 bodova protiv belgije,postigao 7 golova u tim kvalifikacijama koliko znam(on ili Gekas bili prvi strijelci koliko se sjecam)Donnie Darko je napisao/la:Dao je gol u Estoniji, i to jako vazan gol. Gdje je Dzeko bio protiv ovih dole reprezentacija? Ah da, dao je jako vazan gol Spaniji, ali jbg nismo imali srece da postignemo jos 4 gola u preostale dvije minute utakmice.bimbrlica je napisao/la:da vam ne odgovaram posebno lakse mi je ovako
uozbiljite se...
a Vedo dao go protiv Estonije i sad se trebam diviti..
- Principatus
- Kontakt:
Tacno njegova volja i kome to, bio igrac, selektor ili forumas, treba advokat na forumu? Ili ipak treba?velez_mostar je napisao/la: ubaci pokoji neprimjeren atribut na racun igraca, ali to je njegova volja, i to je to..ne mozemo svi biti advokati igracima, i ko god napise nesto lose, odmah udarat po njemu.
Zasto njega onda zastupas na ovom sudu?
Pitam se ko postavlja ta imaginarna pravila i ko ih sprovodi?
Dakle poneki imaju pravo da istresaju svoj primitivizam i licne frustracije po stranicama igraca ili selektora jer su to poznate osobe, a niko ih ne smije "grublje" braniti, jer ce se toboze ko osjetiti uvrijedjenim. Sta god da to znaci u jednom virtuelnom forumu. To mi zvuci kao da se pije vino, a drugima predaje voda.
Boli me briga. Nemam problem sa kritikom, ali ne volim sprdanje.
I na takvo uzvratim istom mjerom, jer mi je cejf. Nema potrebe za cas cudnog morala i etike.
Gdje je problem? Ako neko pretjera ima Aco ili Admin pa ce nas u banovice.
Why so serious?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Otkud ti ideja da njega zastupam?Principatus je napisao/la:Tacno njegova volja i kome to, bio igrac, selektor ili forumas, treba advokat na forumu? Ili ipak treba?velez_mostar je napisao/la: ubaci pokoji neprimjeren atribut na racun igraca, ali to je njegova volja, i to je to..ne mozemo svi biti advokati igracima, i ko god napise nesto lose, odmah udarat po njemu.
Zasto njega onda zastupas na ovom sudu?
Pitam se ko postavlja ta imaginarna pravila i ko ih sprovodi?
Dakle poneki imaju pravo da istresaju svoj primitivizam i licne frustracije po stranicama igraca ili selektora jer su to poznate osobe, a niko ih ne smije "grublje" braniti, jer ce se toboze ko osjetiti uvrijedjenim. Sta god da to znaci u jednom virtuelnom forumu. To mi zvuci kao da se pije vino, a drugima predaje voda.
Boli me briga. Nemam problem sa kritikom, ali ne volim sprdanje.
I na takvo uzvratim istom mjerom, jer mi je cejf. Nema potrebe za cas cudnog morala i etike.
Gdje je problem? Ako neko pretjera ima Aco ili Admin pa ce nas u banovice.
Why so serious?
Zastupam ideju o tome da je pogresno vrijedjati nekoga zbog posta o igracima.
Pravila foruma nalazu zabranu vrijedjanja drugih forumasa, nigdje ne pise da se o javnim licnostima ne moze napisati nesto sto bi moglo asocirati na uvredu.
Na kritiku, i sprdanje uzvratis istom mjerom-ponovo uzimas sebe kao uvrijedjeni faktor, niko tebe uvrijedio nije, tako da nemas razloga uzvracati.
Administratori ovdje rijetko rade svoj posao!
@ velez_mostar
djaba se trudis druze ne shvataju pojedini da kako forum tako i pojedine teme nisu njihove...on misli ako ima 4k+ postova i ako je starosjedioc na ovoj temi da mu se niko ne smije suprotstaviti...
djaba se trudis druze ne shvataju pojedini da kako forum tako i pojedine teme nisu njihove...on misli ako ima 4k+ postova i ako je starosjedioc na ovoj temi da mu se niko ne smije suprotstaviti...
Ali zato vi radite intenzivno na tome da natrpate temu nepotrebnim glupostima!
Kritika igraca je dozvoljena ukoliko je argumentovana. Kritika u smislu spamanja i provociranja drugih forumaca, dakle pozivanja na spam partiju, nije dozvoljena.
Kritika igraca je dozvoljena ukoliko je argumentovana. Kritika u smislu spamanja i provociranja drugih forumaca, dakle pozivanja na spam partiju, nije dozvoljena.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 26 gostiju.