Kako god United zasluzeno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
ti kad ne bi pretjero ne znamCartman je napisao/la:Dobra borba danas. RVP, Rooney i Giggs najbolji.
Ne treba pretjerivat znacaj utakmice, ovaj Olympiakos nije puno bolji od Palacea, West Bromwicha ili Fulhama. Ali idemo dalje.
Ne vidim po cemu su ekstra bolji brate. Pogledaj im ekipu. Eto Fulham im je uzeo i najboljeg igraca.Gusar1995 je napisao/la:ti kad ne bi pretjero ne znamCartman je napisao/la:Dobra borba danas. RVP, Rooney i Giggs najbolji.
Ne treba pretjerivat znacaj utakmice, ovaj Olympiakos nije puno bolji od Palacea, West Bromwicha ili Fulhama. Ali idemo dalje.
+ PSGBoBo89 je napisao/la:Bilo bi lijepo da izbjegnemo Real, svi ostali su prihvatljivi.
A Bayern momci?dr.van nostrand je napisao/la:+ PSGBoBo89 je napisao/la:Bilo bi lijepo da izbjegnemo Real, svi ostali su prihvatljivi.
oni su zeljni haman vise od ikoga, a bas su kvalitet
rio_Ferdy88 je napisao/la:Posljednja tekma Giggsa u LP
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedino ako se odigra na prolaz OlympiakosaWisey je napisao/la:Ja ne kockam, ali ko ima damu sutra bi mogao fine pare uzeti na Unitedu.
Može, uvjerit ćeš se i sam sutra.Wisey je napisao/la:Mislim da prolazite, ne može ova ekipa u toliki kanal upasti sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.