Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:18

neurofunk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Rodgers ako želi da uspije kao menadžer mora poraditi na nekim stvarima, trenutno je dno dna i to je realnost. Neka ostane, ali činjenica je da zaostaje u mnogo čemu u odnosu na druge menadžere lige.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Somebody please help this man :lol: :lol: :lol:

carlo nekome si mozda i bio zanimljiv na pocetku sa svojim neosnovanim pljuvanjem al vjeruj da ovo prerasta u gluposti najnize klase. ;)
Svako ima svoje mišljenje, ti kao personalni sekretar i security guard Rodgersa bi trebao to znati!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:24

Neću se Boga mi svađati više sa tobom druže. Stvarno nemam ništa protiv tebe, bio si mi stvarno skroz pozitivan lik al u zadnje vrijeme pretjeruješ ;) Ja koji podržavam čovjeka kažem da ima nekih bubica i da ima grešaka ali koji to trener nema ? Kad treba kritikovati ja ću prvi kritikovati ! Al kad za to nema osnova e pa naravno da ću ga braniti. Toliko ! :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 jan 2013, 00:28

Zli Brendan, dno dna kad se izgubi, najmanje vazan kad se pobjedi :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:28

neurofunk je napisao/la:Neću se Boga mi svađati više sa tobom druže. Stvarno nemam ništa protiv tebe, bio si mi stvarno skroz pozitivan lik al u zadnje vrijeme pretjeruješ ;) Ja koji podržavam čovjeka kažem da ima nekih bubica i da ima grešaka ali koji to trener nema ? Kad treba kritikovati ja ću prvi kritikovati ! Al kad za to nema osnova e pa naravno da ću ga braniti. Toliko ! :mrgreen:
Pa vidim, obzirom da si advokat Joe Allena i ovdje ga braniš na sva vrata, ne vidim da si ga ijednom kritikovao, a čovjek je katastrofa.
Svaki trener pravi greške, to si upravu, ali razlika je u tome što neko pravi greške s vremena na vrijeme, a neko non-stop.

Pretjerujem i ja općenito, frustracije čine svoje posebno kad vidim šta ameri čine od kluba.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 00:31

Pa Carlo da ne bacas kamenje na pogresnog ? Mogli smo i dobiti veceras,onda vjerujem da bih ti presutio neke stvari.Jednostavno ovo sto pises dno dna i tako para oci jer je totalno nekorektno,on je mlad i praviti ce jos gresaka u to nema sumnje,ovu sezonu sastavit kako mozemo i nadat se da Sule ne ode u Bayern.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:34

RtoX je napisao/la:Pa Carlo da ne bacas kamenje na pogresnog ? Mogli smo i dobiti veceras,onda vjerujem da bih ti presutio neke stvari.Jednostavno ovo sto pises dno dna i tako para oci jer je totalno nekorektno,on je mlad i praviti ce jos gresaka u to nema sumnje,ovu sezonu sastavit kako mozemo i nadat se da Sule ne ode u Bayern.
Upravu si, ali fazon je u tome što nismo pobjedili i što smo prokockali dva gola prednosti.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:35

treba liverpulu još dosta toga. i svakako ne treba da budu novi čelzi. Čovjek ima cilj šta da uradi sa ekipe i to radi.

Pa glupo je sad očekivat da sve to bude preko noći. A i realno Arsenal ima kvaliteniju sredinu od liverpula i tu niste ni trebali očekivat da će se vidjet ta tika taka čuvena i da će to bit igra liverpula večeras. Neću da pričam o Arsenalu ovde i kolko me živciraju sa onim da počnu igrat samo kad gube.
Coutinho je dobar potez liverpula.

i drago mi je što konačno nije neki glupi britanac, koji ne vrijedi 5 miliona a vi ga platite 20 miliona. Realno toliko promašenih transfera i svaki preplaćen. Uglavnom krivica Kinga.
Vođa zna.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 00:37

Carlo je napisao/la:
RtoX je napisao/la:Pa Carlo da ne bacas kamenje na pogresnog ? Mogli smo i dobiti veceras,onda vjerujem da bih ti presutio neke stvari.Jednostavno ovo sto pises dno dna i tako para oci jer je totalno nekorektno,on je mlad i praviti ce jos gresaka u to nema sumnje,ovu sezonu sastavit kako mozemo i nadat se da Sule ne ode u Bayern.
Upravu si, ali fazon je u tome što nismo pobjedili i što smo prokockali dva gola prednosti.
Pa eto moje misljenje je da je Arsenal ubacio u dvije brzine vise i bili smo primorani da rano parkiramo bus u 16,na nasu nesrecu ljudi su izjednacili.MIslim bod je sasvim prihvatljiv,ti jesi tu u pravu kao i svako sto kaze zal ostaje zbog 2 gola prednosti.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:41

RtoX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Pa eto moje misljenje je da je Arsenal ubacio u dvije brzine vise i bili smo primorani da rano parkiramo bus u 16,na nasu nesrecu ljudi su izjednacili.MIslim bod je sasvim prihvatljiv,ti jesi tu u pravu kao i svako sto kaze zal ostaje zbog 2 gola prednosti.
Mi smo bus parkirali već u prvoj minuti, dakle od početka utakmice mi smo imali autobus pred golom. I kako da čovjek bude zadovoljan? Prenaglio sam i ja, istina treba Rodgersu dati vremena, ali ja od njegovog preuzimanja ne vidim nikakav napredak, vidjećemo šta će biti u budućnosti.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 jan 2013, 00:41

nedim1993 je napisao/la:treba liverpulu još dosta toga. i svakako ne treba da budu novi čelzi. Čovjek ima cilj šta da uradi sa ekipe i to radi.

Pa glupo je sad očekivat da sve to bude preko noći. A i realno Arsenal ima kvaliteniju sredinu od liverpula i tu niste ni trebali očekivat da će se vidjet ta tika taka čuvena i da će to bit igra liverpula večeras. Neću da pričam o Arsenalu ovde i kolko me živciraju sa onim da počnu igrat samo kad gube.
Coutinho je dobar potez liverpula.

i drago mi je što konačno nije neki glupi britanac, koji ne vrijedi 5 miliona a vi ga platite 20 miliona. Realno toliko promašenih transfera i svaki preplaćen. Uglavnom krivica Kinga.
nije king doveo allena,nego hendersona koji je imao gol i assistenciju,i @carlo nemoj biti takav,vidi se napredak u ekipi,imamo vec iposjed lopte(protiv arsenala 38%)nije mi jasno kako neki vide napredak
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:46

nummaLFCŽ je napisao/la:Zli Brendan, dno dna kad se izgubi, najmanje vazan kad se pobjedi :lol:
+1 To je to !

@Carlo bolan pa naravno da je loš, zato i jeste na klupi. Ali zašto bi iz utakmice u utakmicu kritikovao samo jednog igrača kad je očito da i drugi zakažu isto i možda čak i gore nego on ? Lucas je npr. veceras bio preloš, Wilshere i društvo su kroz sredinu imali prostora koliko su htjeli. Pad forme je normalna stvar za svakog igrača pa tako i za Allena, na početku sezone je bio sjajan i pokazao šta možemo očekivati od njega kad povrati formu. A i tad ga nešto nismo previse hvalili koliko ga pljujemo sada kad je los. ;)

Ovo za greske non stop ti uopste necu da odgovaram jer ni ti ne znas zasto si to napisao, bez ikakve osnove.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 00:50

Eto ti na osnovu jedne utakmice zakljucio sve,bravo care.Ja ne znam da li si ti znao da je Arsenal bio favorit,ja sam znao.
@Carlo Vjeruj da niko nece pa ni ja braniti BR-a ako bude islo na gore i gore nego cu ga kritikovat i molit Boga da sto prije ode ako vidim da nije to to,ako vidim da on nije taj koji moze napraviti promjenu.Svako ima misljenje moje nije tvoje logicno samo ja mislim da si ti rano krenuo sa napadima na njega,no ajde trebamo se okrenuti Cityu i nadat se da necemo doci sa bijelim zastavicama odma jer imamo obicaj kad im bodovi trebaju,tesko kolo i imali smo srece sto nam niko ni ne pobjeze preskocili smo tezak mec sa istim zaostatkom pa ja mogu da budem zadovoljan.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 00:53

RtoX je napisao/la:Eto ti na osnovu jedne utakmice zakljucio sve,bravo care.Ja ne znam da li si ti znao da je Arsenal bio favorit,ja sam znao.
@Carlo Vjeruj da niko nece pa ni ja braniti BR-a ako bude islo na gore i gore nego cu ga kritikovat i molit Boga da sto prije ode ako vidim da nije to to,ako vidim da on nije taj koji moze napraviti promjenu.Svako ima misljenje moje nije tvoje logicno samo ja mislim da si ti rano krenuo sa napadima na njega,no ajde trebamo se okrenuti Cityu i nadat se da necemo doci sa bijelim zastavicama odma jer imamo obicaj kad im bodovi trebaju,tesko kolo i imali smo srece sto nam niko ni ne pobjeze preskocili smo tezak mec sa istim zaostatkom pa ja mogu da budem zadovoljan.
Treba mu dati šansu, istina i ja sam prerano počeo suditi. Rekoh već ranije, za mene sve osim neosvojenog jednog trofeja i najmanje šestog-sedmog mjesta u ligi sezona je propala, tačnije sezona za zaborav. Nije meni problem pohvaliti, mogu ja pohvaliti i Allena i Rodgersa i Borinija kada vidim da su napredovali, ali ne na osnovu jedne utakmice nego na osnovu više dobro odigranih utakmica u kontinuitetu, dakle da igraju dobro iz utakmice u utakmicu.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 jan 2013, 00:57

RtoX je napisao/la:Eto ti na osnovu jedne utakmice zakljucio sve,bravo care.Ja ne znam da li si ti znao da je Arsenal bio favorit,ja sam znao.
bas na toj jednoj utakmici je henderson pokazao vise nego allen na 22.ne mogu vjerovat da ovdje ima neko da kaze da je allen dobar igrac il da je bolji od hendersona.gdje pise da je arsenal favorit,ako je i bio to je zato sto veliki brendan nije jos nijednu veliku ekipu pobjedio.e zato je bio favorit,pa ti nastavi da ga branis i dalje
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2013, 01:02

youngredcomps je napisao/la:
bas na toj jednoj utakmici je henderson pokazao vise nego allen na 22.ne mogu vjerovat da ovdje ima neko da kaze da je allen dobar igrac il da je bolji od hendersona.gdje pise da je arsenal favorit,ako je i bio to je zato sto veliki brendan nije jos nijednu veliku ekipu pobjedio.e zato je bio favorit,pa ti nastavi da ga branis i dalje
Druze ovo boldirano si tek sad ti prvi put spomenuo,niti ko prica o tome niti sta.A po meni je Arsenal favorit jer je dugi niz godina ispred nas i imaju kvalitetniju momcad a bgm ako se ne varam i na tabeli su bolji gdje je jos da su domacini bili veceras.De procitaj sta pises molim te

U gostima ih nismo takodje dugo dobili,ne mogu da vjerujem sta si me pitao uoste.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 jan 2013, 01:07

RtoX je napisao/la:
Druze ovo boldirano si tek sad ti prvi put spomenuo,niti ko prica o tome niti sta.A po meni je Arsenal favorit jer je dugi niz godina ispred nas i imaju kvalitetniju momcad a bgm ako se ne varam i na tabeli su bolji gdje je jos da su domacini bili veceras.De procitaj sta pises molim te
sigurno je i city favorit jer je dugi nizz godina ispred nas,i jedan tottenham.pa mi igramo lafo neku igru sa kratkim pasovima i velikim posjedom lopte,a danas smo imali 38% posjed lopte.u derbijima se nikad ne zna i rjetko kad ima favorita,osim ako nije slucaj kao nas,kad brendan ne zna za pobjedu protiv vecih ekipa.Bolje ti je gledaj koga branis,

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 31 jan 2013, 01:09

bas na toj jednoj utakmici je henderson pokazao vise nego allen na 22.ne mogu vjerovat da ovdje ima neko da kaze da je allen dobar igrac il da je bolji od hendersona.
A vec poslije prve lose tekme jordana ce se pljuvat po njemu i prizivat spearing da ga zamjeni :lol: :roll:

Allen je ove sezone, pogotovo na pocetku nerijetko bio i najbolji igrac na terenu, a Henderson truba kad bi usao ili dobio priliku da igra od prve minute . Tad ste allena poredili s xabijem, a hendersona s diaom i ekipom .
Sad Hendu "krenulo", zadnjih par tekmi ubija, i odjednom je za klasu jaci od Allena koji je rinaka postao preko noci.

Ocigledno neki kontaju da su igraci racunari i da svaku tekmu mogu igrat na visokom nivou, to mogu samo najbolji a to nisu ni Henderson ni Allen . Pogotovo sto su oni jos mladi i logicne su oscilacije u igri, ali to je ocigledno mnogima ovdje nevazna stvar..

Sva sreca pa imamo obojicu, pa i Shelveya koji su svi vrlo dobri igraci kad su u formi, s potencijalom da prerastu u odlicne..ta konkurencija u vezi, plus sad s Coutinhom ce donijeti dosta dobrog LFC-u u buducnosti ;)
Carlo je napisao/la:
Treba mu dati šansu, istina i ja sam prerano počeo suditi. Rekoh već ranije, za mene sve osim neosvojenog jednog trofeja i najmanje šestog-sedmog mjesta u ligi sezona je propala, tačnije sezona za zaborav. Nije meni problem pohvaliti, mogu ja pohvaliti i Allena i Rodgersa i Borinija kada vidim da su napredovali, ali ne na osnovu jedne utakmice nego na osnovu više dobro odigranih utakmica u kontinuitetu, dakle da igraju dobro iz utakmice u utakmicu.
Sva sreca pa vlasnici ne razmisljaju tako ko ti(da ne kazem nesto drugo), pa ce BR neovisno o rezultatu ove godine ostat trener i nastavit ovaj odlican posao koji dosad radi .
Koliko god mi je bilo drago sto je King produzio prije godinu i pol, toliko mi je sad krivo, jer bi 100% sad bili u top 4 da je BR tad doveden..al hajde kad se cekalo od odlaska beniteza da neke stvari krenu na bolje, moze se sacekat jos godina da se vratimo u LP 8-)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2013, 01:10

slika ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 jan 2013, 01:11

Nikad Nikad nisam poredio statisticara sa xabiem,ne kazem ja da je henderson WC igrac,al da je bolji od allena to jest,pa i spearing je bolji od njega

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 01:13

ne blista ni city, pogotovo jer im motor silva ne radi ove sezone, tu se ništa ne zna.
a što se tiče posjeda protiv arsenala znate da ionako niko ne može imat veći posjedt lopte od njih. drugo poluvrijeme je pokazalo sve.

Opet kažem previše kritikujete čovjeka. Da se samo u kontre uzdate dovoljno je, bukvalno sam strahovo' svaki put.
Sturridge i Suarez su sjajna kombinacija. Svako ima svoje mišljenje. Naravo vi znate bolje od mene jer pomno pratite, al sa neutralnog gledišta , liverpool djeluje ekipa koja se gradi ponovo.
uzdravlje, nemojte se mnogo svađat :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.