PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nije istina da je Amir ponikao u Željezničaru koliko god ova pricala nije bitna za zivot opcenito.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Incognito87
- Kontakt:
amir je u plasteniku poniko
mortemu ko da je jahic bosanski predavo oca mi

mortemu ko da je jahic bosanski predavo oca mi
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 05 feb 2017, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
I to dole u Briješću.Incognito87 je napisao/la:amir je u plasteniku poniko
Dobro si izvini, počeo je trenirati sa 7 godina, u Želju je prešao sa 10. Jbg moja greška, lapsus dešava se. Od ovolikog broja igrača, mora se negdje i pogriješiti.MortemHz je napisao/la:Nije istina da je Amir ponikao u Željezničaru koliko god ova pricala nije bitna za zivot opcenito.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Amira je roda donijela, a u Zelju je stigao putem nagradne igre.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 05 feb 2017, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- Incognito87
- Kontakt:
svi imamo takav izraz lica kad vidimo da si ti nešto piso morto
vidi što obrisa post šaban

vidi što obrisa post šaban
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam ja momka licno, nije on ovdje uopste bio i tek je poslije dosao ali opet te ne kontam zasto je to bitno u tvojoj prici? Omladinski pogon Željezničara je najbolji bio poslije rata, sto zbog velikog broja djece koja su dolazila iz Istočne Bosne sto odavde. Sistem rada je isto tako bio bolji. Mi smo tek od prije 2,3 godine poceli ''stvarati'' igrace.Monci je napisao/la:Dobro si izvini, počeo je trenirati sa 7 godina, u Želju je prešao sa 10. Jbg moja greška, lapsus dešava se. Od ovolikog broja igrača, mora se negdje i pogriješiti.MortemHz je napisao/la:Nije istina da je Amir ponikao u Željezničaru koliko god ova pricala nije bitna za zivot opcenito.
Edit: Cuj saban a momak vidio asfalt prvi put prije 10 godina, boze ti mene sacuvaj. Nisi zanimljiv rumeni.
- Incognito87
- Kontakt:
šta ima veze što su ti asfaltirali put do sela tek prije 10 godina, nisi ti zbog toga loš insan.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Amirovi su iz Danske dosli ovamo, ali Amir je prosao haman sve selekcije Zeljeznicara i on je Zeljino dijete. Dicimo se time naravno jer je jedan od najvecih poslijeratnih talenata i neko ko je sa sedamnaest godina postao najbolji vezni ove lige. Slag na tortu su bile njegove partije u Europi..
Životni saputnik! 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strasan je uvijek bio. On i Gojak su bili generacija meni se cini i u to vrijeme su svi pricali da je ovaj bio nadmocan u odnosu na ostale. Nisam licno prisustvovao ali su mi tako pricali. Gojak valjda ima starog da ga gura a ovaj nije ali je po talentu bio mnogo bolji, kazu da se nisu mogli porediti.Eisenbahner1921 je napisao/la:Amirovi su iz Danske dosli ovamo, ali Amir je prosao haman sve selekcije Zeljeznicara i on je Zeljino dijete. Dicimo se time naravno jer je jedan od najvecih poslijeratnih talenata i neko ko je sa sedamnaest godina postao najbolji vezni ove lige. Slag na tortu su bile njegove partije u Europi..
Re: RE: Re: PL prepucavanja
prejaki argumenti,Monci je napisao/la:
Vidim nema odgovora, ti kao nešto pokušao, a ostali u mišijoj rupi....pa evo ja ću vam odgovoriti...
Prodali ste ovog u Grčku, i to vam je jednini ozbiljan transfer koji ste napravili, i onog u Belgiju, ali to je kinez sam sebi prodao pa se to ne pika..i to je to.
Što se djece iz najjače akademie u ovom djelu Europe tiče,nisu skupila 6 utakmica u PL, i mislim da ste tu statistički među najgorim u cijeloj ligi i Bosni i Hercegovini.
Sad se pojavilo ovo dijete, ali i taj je možda prije godinu dana došao kod vas iz neke škole nogometa, i nakon što je Dogan??? rekao da nije potencijal za Želju. Zato hajte lagano u mišije rupe se zavucite i ni jedne. Mi bar dovodimo igrače koji imaju neku karijru i uspjehe a vi ananonimuse sa livada koji niti kup mjesnih zajednica ne mogu osvojiti...
Hajmo poćeraj Saide!!!!
pogotovo ovi što se ne pikaju
dakle Barbarić, Cimirot(rekord lige), Stojčev, Velkoski, Dupovac, Suljic, treba li još unazad??
Dogan nije kod vas , čovjeka otjeraše ima tome pofino, informiši se...kakve mišje rupe ba fc beggarsi??? pogledajte u nebo iznad vas SARAJEVO
baš im je extra "karijra" 15 in , 10 out, "karijra" im ide, usrećili se nema govora...sve bježe, raskidaju , neće da produže, tuže želju, psi ih napadaju , plaćaju za raskid , samo da odu da ne dođe "karijra" u pitanje.....uspjesi veliki, propadnu u 3 kluba pa u fc beggarse...
ponovo , živite u prošlosti, uprava vam prodaje šarenu lažu , nemate sponzora, i nemate budućnosti, samo je ostao šešir za prošnju.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ok Morto, uvažavam, samo ja bi više volio kada bi nam malo više o vašim igračima rekao. I ova priča oko akademije ne pije vode, pa jbt gjde su ta djeca sa prvim timom? Ovog malog ne spominji jer je on kod vas tek max godinu i po dana, dakle došao je sa skoro 17...MortemHz je napisao/la:Znam ja momka licno, nije on ovdje uopste bio i tek je poslije dosao ali opet te ne kontam zasto je to bitno u tvojoj prici? Omladinski pogon Željezničara je najbolji bio poslije rata, sto zbog velikog broja djece koja su dolazila iz Istočne Bosne sto odavde. Sistem rada je isto tako bio bolji. Mi smo tek od prije 2,3 godine poceli ''stvarati'' igrace.Monci je napisao/la:Dobro si izvini, počeo je trenirati sa 7 godina, u Želju je prešao sa 10. Jbg moja greška, lapsus dešava se. Od ovolikog broja igrača, mora se negdje i pogriješiti.MortemHz je napisao/la:Nije istina da je Amir ponikao u Željezničaru koliko god ova pricala nije bitna za zivot opcenito.
Edit: Cuj saban a momak vidio asfalt prvi put prije 10 godina, boze ti mene sacuvaj. Nisi zanimljiv rumeni.
Nije poniko trebo ga je Zeljo rodit.Dajte kakvu Zeljanu nek radja Zeljinu djecu inace nece biti nasa a kako je tek onima rodili se na kosevu a ponikli u Zelji nemoguce.
Naježih se kada imena igrača koje ste prodali, i karijera koje su napravili pročitah. Nemam odgovora niti teksta zaista. Svaka Vam čast, ne zovu Vas bezveze divovi. Poklopio si me priznajem, najjaći ste u državi....DenchiNL je napisao/la:prejaki argumenti,Monci je napisao/la:
Vidim nema odgovora, ti kao nešto pokušao, a ostali u mišijoj rupi....pa evo ja ću vam odgovoriti...
Prodali ste ovog u Grčku, i to vam je jednini ozbiljan transfer koji ste napravili, i onog u Belgiju, ali to je kinez sam sebi prodao pa se to ne pika..i to je to.
Što se djece iz najjače akademie u ovom djelu Europe tiče,nisu skupila 6 utakmica u PL, i mislim da ste tu statistički među najgorim u cijeloj ligi i Bosni i Hercegovini.
Sad se pojavilo ovo dijete, ali i taj je možda prije godinu dana došao kod vas iz neke škole nogometa, i nakon što je Dogan??? rekao da nije potencijal za Želju. Zato hajte lagano u mišije rupe se zavucite i ni jedne. Mi bar dovodimo igrače koji imaju neku karijru i uspjehe a vi ananonimuse sa livada koji niti kup mjesnih zajednica ne mogu osvojiti...
Hajmo poćeraj Saide!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pogotovo ovi što se ne pikajujer ti to kažeš , iako momak igra, pare legle, itd. al eto vi nemate amidže pa se ne pika
![]()
![]()
dakle Barbarić, Cimirot(rekord lige), Stojčev, Velkoski, Dupovac, Suljic, treba li još unazad??pod dva nauči se pisati imaš previše pravopisnih grešaka za odraslu osobu?? izbroji do 10 , ispuši malo tu zavist i mržnju, pa onda piši....
Dogan nije kod vas , čovjeka otjeraše ima tome pofino, informiši se...kakve mišje rupe ba fc beggarsi??? pogledajte u nebo iznad vas SARAJEVO![]()
baš im je extra "karijra" 15 in , 10 out, "karijra" im ide, usrećili se nema govora...sve bježe, raskidaju , neće da produže, tuže želju, psi ih napadaju , plaćaju za raskid , samo da odu da ne dođe "karijra" u pitanje.....uspjesi veliki, propadnu u 3 kluba pa u fc beggarse...
ponovo , živite u prošlosti, uprava vam prodaje šarenu lažu , nemate sponzora, i nemate budućnosti, samo je ostao šešir za prošnju.....
1. loša konstrukcija rečenice(da nisi pao na glavu kad si beba bio?)Monci je napisao/la:
Naježih se kada imena igrača koje ste prodali, i karijera koje su napravili pročitah.
Nemam odgovora niti teksta zaista. Svaka Vam čast, ne zovu Vas bezveze divovi. Poklopio si me priznajem, najjaći ste u državi....
2. Divovi(velikim slovom iz poštovanja i ustani dok tipkaš), najjaČi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
Da nije bilo Hrvatske linije, Tudor&co ni Cimirot ne bi otišao a pogotovo ne za onu cifru. Druga je stvar što od ukupne sume FK Sarajevo nije vidjelo dvije trećine novca.
A transfer između dva kluba istog vlasnika je tek posebna smijurija
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gdje nestadoše oni pravi pitari sa kojima se moglo fino prodiskutovati, ovo što se javlja na temi je stvarno jad i tuga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
naravno samo transferi fc beggarsa su pravi i ispravni , ovi drugi su loši , sumnjive kvalitete i uopšte se nisu zbili čak iako jesu onda je to nekim čudomNeandertalac je napisao/la:Da nije bilo Hrvatske linije, Tudor&co ni Cimirot ne bi otišao a pogotovo ne za onu cifru. Druga je stvar što od ukupne sume FK Sarajevo nije vidjelo dvije trećine novca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije bitno odakle je i kad je dosao Monci, makar ne meni. BItno je da ce Sarajevo uzeti pare na njemu i procenat od istog. Nije meni bitno ako je on iz Bihaća ili iz Sarajeva jer ce donijeti Sarajevu profit a to je prava stvar. Akademija radi na regrutovanju talenata sirom BiH. Imamo momke iz Cazina, Bihaća, Banja Luke, Trebinja, Zenice, Tuzle i tako dalje da ne nabrajam sada sve. Imamo mi djece koji su bili u akademiji a da su sada u prvom timu poput Kadušića, Mihojevića, Kovačevića, Anđušića, Mujakića, Herića, Smajlagića i tako dalje. Neki su redovno u prvih 11 a neki jos cekaju pravu priliku. Nedavno smo posudili Čatakovića Trenčinu (uz moguc otkup ugovora) a sada cemo vjerovatno zavrsiti transfer Nedima u 8. najbolji klub na svijetu sto nije mala stvar.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ma sta kazes.Neandertalac je napisao/la:Da nije bilo Hrvatske linije, Tudor&co ni Cimirot ne bi otišao a pogotovo ne za onu cifru. Druga je stvar što od ukupne sume FK Sarajevo nije vidjelo dvije trećine novca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.